Merhaba arkadaşlar,
2 yıllık mutlu bir evliliğim var. 2 gün sonra bebeğimizi inşallah kucağımıza alacağız. Eşimle birlikte gezmeyi ve tatil yapmayı çok seviyoruz. Hamileliğimin ilk günlerinde eşimle birlikte ufak bir tatil yaptık. O sırada kv grip olmuş ve ağır geçiriyormuş. Eşim haberi olunca her gün aradı halini hatrını sordu. Bu arada uzun bir tatilde değildi 3 gece 4 gün falan taş çatlasa. Neyse tatil bitip evimize döndük tempoyla çalışmaya devam ettik. Sonra bayramda eşimin ailesiyle bayramlaşırken görümcem olacak kişi annem ölüyordu siz tatillere çıktınız şerefsiz köpekler vs vs diyerek telefonu kapattı. Ben baya üzüldüm ve buna canımı sıktığım için geceleri uyuyamadım. Aradan vakit geçince eşimi ablasıyla barışması için teşvik dahi ettim. Sonra konuştular ve barıştılar. Bu arada kv ile sorun yok olaylara asla müdahil değil yada haberi yok bilemiyorum, kendisini severim mesafeli bir ilişkimiz var. Bi kaç gün önce şans eseri görümcemin beni instagramdan engellediğini fark ettim. Tam da benim doğum yapacağım tarihin kesinleştiği gün eşim ablasını hastahaneye davet etmiş bulundu. Fakat benim içime sinmiyor eşime rica ettim, ablasına onun gelmesini istemediğimi söylemesini istedim, yoksa ben şu şekilde Gittiğimiz tatil bir tarafına battığı için hamileliğimin 3. 4. Ayında eşimle yoktan yere sorun çıkarıp benimde üzülmeme sebep olan, beni instagramdan çıkaracak kadar bana çocukça kin besleyen birinin bebeğimizin doğumuna gelmesini istemiyorum. Teşekkür ederim şeklinde mesaj atacağımı söyledim.
Henüz daha herşeyi ateşe verip harekete geçmedim. Siz olsanız ne yaparsınız. Sineye mi çekmeli tavır mı konulmalı karar veremiyorum. Açıkçası varlıklarıyla yokluklarının benim için bir değeri yok.