- 28 Mayıs 2007
- 2.400
- 404
- 373
- Konu Sahibi Beautician1
-
Isırmayı yeni öğrendi cadı. Keşke o zaman biliyor olsaydıdaha dişi yeni patlamıştı aşkımın. Nokta kadardı.
Keşkee ben senin görümcen olsaydım
yeğenlerimin doğum günü pastasını ben alamadığım için
üzülüp ağladımya la ben geçen hafta
cup kek ve poğaçaa için 400 tl lüx otelden sipariş vermişsin sanki
Kıyamam, ama herkes böyle içten değil işte. Düşünün doğumgününden ne kadar zaman geçti 1.5 -2 ay olacak hiç özlemedi yeğenini. Beni de aramıyor. Çok tuhaf bir insan gerçekten ya insan deştikçe daha net anlıyor
Bir de bunun haricinde benim yaptıklarım, ablamın yaptıkları var. Herşeyi tek başına yapsaydı ben hiçbirşeye karışmasaydım yine anlardım. Ama benim de canım çıktı. Eminönünden birsürü konsept için alışveriş yaptık, onca para saydık.
gorumce yapilan masraflari liste yaparak gostermis.anladigim kadariyla da tek bir pogaca meselesi degil,basbayaa kalabaliga parti verilmis. kar ettiyse ayip, yapilan masrafin bedelini istemisse hak tir.400 tl be kardeşim gani gani kar etmiş belli ki
poğaçanın da parası alınır mı
insan yeğenine içinden gelerek yapar
Cupcake, poğaça ve sarmanın fiyatını da katınca bu kadar tutmuş. Sarma 2 kiloymuş, cupcake 30 adetmiş falan bunlar yazıyordu listede.
Ayıp etmiş gerçekten , aldığı parada çok , düğün pastası yaptırmadı nihayetinde
Mesafeli olun bundan sonra
Mesafe candır
gorumce yapilan masraflari liste yaparak gostermis.anladigim kadariyla da tek bir pogaca meselesi degil,basbayaa kalabaliga parti verilmis. kar ettiyse ayip, yapilan masrafin bedelini istemisse hak tir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?