• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Görümcemin yaptığı :(

20 adet kurabiye 400tl nin kaçta kaçı merak ettim valla. Daha yeni arkadaşımın kızının doğumgünü için 30 adet başka bir arkadaşıma sipariş bağladım. Kız tanesini 2,5 tl den yapacak. En pahalısı 3tl' dir. Kaldı ki vaktim olsa oturup kendim yapardım.

Görümcenin yaptığı çok çok ayıp. Ailesini ticaret kapısı olarak görüyor. Masrafları ikiyle çarpmış. İnsan o anda ayıp olur diye alıp listeyi inceleyemez ama yapmanız lazımmış.
Siz zaten kahvaltıya çağırıp teşekkür etmişsiniz. Yetinemeyen biri anlaşılan.

Nasıl olsa üsüste hata yapan o. Bir şekilde mesafemi koy. Hiç çevremde istemem böyle çıkarcı insanları.

sizin adınıza gerçekten üzüldümmm,,

insanları yaşadıkça tecrübe ediyorsunuz

sizde mesafenizi ona göre koyun

mesafe herzaman iyidir size kazandırır unutmayın

Bunlar hep tecrübe işte. Uyanık olmak lazım. Ama biz böyle görmedik yaa. Biz 3 kardeşiz. Benim abim öğrenci adam. Yeğenine hediye aldığı zaman üzülüyorum kim bilir ne kadar para verdi diye gözlerim doluyor. Ablam da öyle canını istesem verir. Ben de ona kurban olurum. Ama bunlar kopuklar tuhaflar. İnsan kıyamaz kardeşine yaa. En azından derki bebekleri var yazık, epey masrafları oluyordur zaten diye düşünür.

Kızlar bir de parasını aldığı şeylerden kendisi oğlu ve eşi de yedi. Hatta sarmaları eşi hapur hupur götürdü:53:

Eşiyle oğluna da parayla çalışıyor sanırım :53: annesinin mevlüdünden para alan insandan beklenir sıkmayın canınızı önünüze bakın eşiniz açtığında da senin ablan nereden bilebilirdim benim ablam mı diyin belki susar bu şekilde muhabbete girmeyin artık derim o yaklaşırsa merhaba merhaba bence çıkarcı bir görümce :47:

20 adet kurabiye 400tl nin kaçta kaçı merak ettim valla. Daha yeni arkadaşımın kızının doğumgünü için 30 adet başka bir arkadaşıma sipariş bağladım. Kız tanesini 2,5 tl den yapacak. En pahalısı 3tl' dir. Kaldı ki vaktim olsa oturup kendim yapardım.

Görümcenin yaptığı çok çok ayıp. Ailesini ticaret kapısı olarak görüyor. Masrafları ikiyle çarpmış. İnsan o anda ayıp olur diye alıp listeyi inceleyemez ama yapmanız lazımmış.
Siz zaten kahvaltıya çağırıp teşekkür etmişsiniz. Yetinemeyen biri anlaşılan.

Nasıl olsa üsüste hata yapan o. Bir şekilde mesafemi koy. Hiç çevremde istemem böyle çıkarcı insanları.

Cupcake, poğaça ve sarmanın fiyatını da katınca bu kadar tutmuş. Sarma 2 kiloymuş, cupcake 30 adetmiş falan bunlar yazıyordu listede.

Çok tatlısınız:9::9::9:

:27:Sizin gibi iyi niyetli bir çifte denk gelmiş işte gelecekti cadaloz birine bakın o parayı alabiliyormuydu onlardan insan bi nasıl yani o kadarcık şey bu kadarmı tuttu diye başlardı ama insan şaşkınlıktan birşey diyemez şok olur orada haklısınız bende kalırdım safım zaten :60:Sıkmayın artık tatlı canınızı olan olmuş doğum gününe gelmedi diye de üzülmeyin o onun ayıbı bundan sonra ettiği kadar değer daha az üzülürsünüz:31:

Bunu yapabilecek biri olsaydım, olaylar bu hale gelmeyecekti, izin veremeyebilecektim malesef

Yemege cagirin , aksam yemegi sonunda listeyi verin eline. Bence iyi bir derse ihtiyaci var. Maksat o parayi almak degil , sacma davrandigini gostermek.

Hala da konusuyorsunuz ben olsam yuzune bakmazdim.

Allah razı olsun. Çok teşekkür ederim. Gülümsettiniz beni, mutlu oldum.

Ne demek zevkle hallederiz hemen,hep gülün mutlu olmaya,bu olayıda yaşanmamış sayın bence :34:

Ben sinirden çatladım burada o görümceyi kk ya getirin biz alırız 400 TL'nin acısını da fazlasını da vallahi :60:

Ben halletcem keleşimle hemde,kimseye yedirmem o halayı :27:

sen lafını bilmemişsin..

deseydin ki parayı verirken...

ALLAH'dan halasının ya bir de el kızı olaydın kesin 1000 tl ödediydik

İyi fikir :))))

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Evet keşke o an faturasını isteseydik. Eşim iktisat mezunu o bike o an hesabını yapamadı çıkardı saydı eline. Acıdım halimize. O da mutlu mutlu al parayı cüzdanına koydu. Sonra asyayı sevmeye devam etti.

Yazdıklarınızı ağzım açık okudum.
Tamam hadi iş olarak yapıyor para alsın ama 400 tl ne ya :53:
Üstelik diğer şeyleri de hesaba katması da çok terbiyesizce olmuş bence.
Doğum gününe gelmemesi son noktayı koymuş.

''Az insan çok huzur!'' boşver...

Yazdıklarınızı ağzım açık okudum.
Tamam hadi iş olarak yapıyor para alsın ama 400 tl ne ya :53:
Üstelik diğer şeyleri de hesaba katması da çok terbiyesizce olmuş bence.
Doğum gününe gelmemesi son noktayı koymuş.

''Az insan çok huzur!'' boşver...

Tuttum bunu, az insan çok huzur. Bu benim hayat felsefem olmalı. Teşekkürler.

Back