- 20 Mart 2008
- 141.603
- 213.142
- 1.423
- 60
- Konu Sahibi Beautician1
Halaya bak,tam bir sıcak para canavarıymış,siz bize verin anında hallederiz kk hatunları olaraktan
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sizin adınıza gerçekten üzüldümmm,,
insanları yaşadıkça tecrübe ediyorsunuz
sizde mesafenizi ona göre koyun
mesafe herzaman iyidir size kazandırır unutmayın
Kızlar bir de parasını aldığı şeylerden kendisi oğlu ve eşi de yedi. Hatta sarmaları eşi hapur hupur götürdü
20 adet kurabiye 400tl nin kaçta kaçı merak ettim valla. Daha yeni arkadaşımın kızının doğumgünü için 30 adet başka bir arkadaşıma sipariş bağladım. Kız tanesini 2,5 tl den yapacak. En pahalısı 3tl' dir. Kaldı ki vaktim olsa oturup kendim yapardım.
Görümcenin yaptığı çok çok ayıp. Ailesini ticaret kapısı olarak görüyor. Masrafları ikiyle çarpmış. İnsan o anda ayıp olur diye alıp listeyi inceleyemez ama yapmanız lazımmış.
Siz zaten kahvaltıya çağırıp teşekkür etmişsiniz. Yetinemeyen biri anlaşılan.
Nasıl olsa üsüste hata yapan o. Bir şekilde mesafemi koy. Hiç çevremde istemem böyle çıkarcı insanları.
Halaya bak,tam bir sıcak para canavarıymış,siz bize verin anında hallederiz kk hatunları olaraktan
Ben sinirden çatladım burada o görümceyi kk ya getirin biz alırız 400 TL'nin acısını da fazlasını da vallahi
Bu da yediginizin faturasi + eve gelis ucreti , uc kisilik , ben olsam gonderirdim ciddiyim.
Çok tatlısınız
Fatura isteseydiniz keşke
Bunu yapabilecek biri olsaydım, olaylar bu hale gelmeyecekti, izin veremeyebilecektim malesef
Allah razı olsun. Çok teşekkür ederim. Gülümsettiniz beni, mutlu oldum.
Ben sinirden çatladım burada o görümceyi kk ya getirin biz alırız 400 TL'nin acısını da fazlasını da vallahi
Ben halletcem keleşimle hemde,kimseye yedirmem o halayı
İyi fikir :))))
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Yardım edebilir miyim nolur
sen lafını bilmemişsin..
deseydin ki parayı verirken...
ALLAH'dan halasının ya bir de el kızı olaydın kesin 1000 tl ödediydik
Yazdıklarınızı ağzım açık okudum.
Tamam hadi iş olarak yapıyor para alsın ama 400 tl ne ya
Üstelik diğer şeyleri de hesaba katması da çok terbiyesizce olmuş bence.
Doğum gününe gelmemesi son noktayı koymuş.
''Az insan çok huzur!'' boşver...