- Konu Sahibi Beautician1
-
Evet keşke o an faturasını isteseydik. Eşim iktisat mezunu o bike o an hesabını yapamadı çıkardı saydı eline. Acıdım halimize. O da mutlu mutlu al parayı cüzdanına koydu. Sonra asyayı sevmeye devam etti.
Tabisi ne demek sen tut ben tarayım
Bu çok iyiymiş yaZaten 800 TL falan tutuyormuş hala kıyamamış
Eki Görüntüle 1106524 Eki Görüntüle 1106525 İçim azıcıkta olsa rahatladı[/QUOTE
kızlar benim de içim rahatladı bir an. İçime öküz oturmuştu
Kıyamadı bize tabi. Ama eşimin parayı verirkenki yüz ifadesini hiç unutamam. O yutkunmalarını, bana manalı bakışlarını hiç unutamıyorum.
Tuttum bunu, az insan çok huzur. Bu benim hayat felsefem olmalı. Teşekkürler.
Kıyamadı bize tabi. Ama eşimin parayı verirkenki yüz ifadesini hiç unutamam. O yutkunmalarını, bana manalı bakışlarını hiç unutamıyorum.
Keşke asyayı o anda tembihleyip elini ısırtsaydınız ne güzel olurdu
o da birşey mi ben olsam verdigim paranın seri numaralarını bile unutamazdım
kızlar benim de içim rahatladı bir an. İçime öküz oturmuştu
Ay çok güldüm, çok şekersiniz
Aynen benmde öyle oldu,pimi çekili bomba kıvamına geldik şimdilşk
400 liramıbırakın indirimli yapmayı size ederinden çok çok istemiş. Daha yeni çok çok ünlü bir yerden tanıdık aracılığıyla 20 kilo börek 40 kişilik pastayı 40 tanede kocaman nişan kurabiyesini 120 liraya yaptırdık. Ağzım açıkta kaldı 400 denilince şok oldum gerçekten para almasını geçtim resmen kazıklamış
Aman Allahım insan öz yeğeninin adına yapılan bir parti için hazırladıklarının parasını talep eder miSizin görümcenizde mi bi anormallik var yoksa kendimde mi bilemiyorum. Ben yeğenimin gözünün içine bakıyorum ona olan sevgimden, öpmelere doyamıyorum. Yeğenim için milyarlarım gidecek olsa gözümde değeri olmaz feda olsun derim ama görümcenizin yaptığı gibi herkesin içinde gösteriş olsun diye değil canı gönülden
o da birşey mi ben olsam verdigim paranın seri numaralarını bile unutamazdım
Isırmayı yeni öğrendi cadı. Keşke o zaman biliyor olsaydıdaha dişi yeni patlamıştı aşkımın. Nokta kadardı.
Bunun intikamı alınmalı hıncımı çıkarmalıyım ama sanaldayız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?