Görümcemin yaptığı :(

400 liramı bırakın indirimli yapmayı size ederinden çok çok istemiş. Daha yeni çok çok ünlü bir yerden tanıdık aracılığıyla 20 kilo börek 40 kişilik pastayı 40 tanede kocaman nişan kurabiyesini 120 liraya yaptırdık. Ağzım açıkta kaldı 400 denilince şok oldum gerçekten para almasını geçtim resmen kazıklamış

Aman Allahım insan öz yeğeninin adına yapılan bir parti için hazırladıklarının parasını talep eder mi Sizin görümcenizde mi bi anormallik var yoksa kendimde mi bilemiyorum. Ben yeğenimin gözünün içine bakıyorum ona olan sevgimden, öpmelere doyamıyorum. Yeğenim için milyarlarım gidecek olsa gözümde değeri olmaz feda olsun derim ama görümcenizin yaptığı gibi herkesin içinde gösteriş olsun diye değil canı gönülden

Keşke asyayı o anda tembihleyip elini ısırtsaydınız ne güzel olurdu

Kıyamadı bize tabi. Ama eşimin parayı verirkenki yüz ifadesini hiç unutamam. O yutkunmalarını, bana manalı bakışlarını hiç unutamıyorum.

çok ilginç ama sana manalı bakacağna mahçup bakması gerekirdi. kendi kardeşi yeğenine 400 tl fatura çıkardığı için.

Evet kazıklandık resmen içimize öküz oturdu, yutkunduk, yutkunduk, yutkunduk...

Keşke hersen senin, benim gibi olabilse. Ama bu cimriler mal mülk sahibi oluyor ne yazık ki

Ne biçim insanmış ya yuh diyorum. En lüks yere yaptırsan o kadar tutmaz. Müşteri gibi görmüş resmen kendi kardeşini yengesini. Bence çok olgun davranmissin bravo

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Keşkee ben senin görümcen olsaydım
yeğenlerimin doğum günü pastasını ben alamadığım için
üzülüp ağladımya la ben geçen hafta

o da birşey mi ben olsam verdigim paranın seri numaralarını bile unutamazdım

Kontess yaaaaaa

Isırmayı yeni öğrendi cadı. Keşke o zaman biliyor olsaydı daha dişi yeni patlamıştı aşkımın. Nokta kadardı.

SAiz şimdiiden öğretin ısırmayı alışsın,400 lira nasıl istenirmiş halaya göstersin
Maşallah asya'ya da

Bunun intikamı alınmalı hıncımı çıkarmalıyım ama sanaldayız

Olsun oradadn içinden saydır artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…