• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Görümcemin yaptığı :(

Isırmayı yeni öğrendi cadı. Keşke o zaman biliyor olsaydı :52::52: daha dişi yeni patlamıştı aşkımın. Nokta kadardı.

yuh diyorum baskada bişi demiyorum görümceniz iyi kazık atmış sizzeee siz daha dogum gününe gelmedi derdindesiniz boşverrrr koy mesafeni eşinde olayın farkında madem

cup kek ve poğaçaa için 400 tl lüx otelden sipariş vermişsin sanki:27::27::27::27:

Keşkee ben senin görümcen olsaydım :60:
yeğenlerimin doğum günü pastasını ben alamadığım için
üzülüp ağladımya la ben geçen hafta :9::9:

Kıyamam, ama herkes böyle içten değil işte. Düşünün doğumgününden ne kadar zaman geçti 1.5 -2 ay olacak hiç özlemedi yeğenini. Beni de aramıyor. Çok tuhaf bir insan gerçekten ya insan deştikçe daha net anlıyor

Olsun oradadn içinden saydır artık :52::52:

Saydırdım fazlasıyla yerine ulaşmıştır inşallah $2i8d4ao.gif :52:

benim görümcem benim çocuğuma para ile pasta yapacaksa hiç yapmasın halası dahi olmasın hatta mümkünse görüşmeyelim. doğum gününe gelmese de sıkıntı etmem yerinde olsam yeğenine değer veren hala paranın lafını etmez hediyem olsun derdi bence! heee maddi durumu yoksada malzemelerin masrafına destek olunur o ayrı bir konu...

cup kek ve poğaçaa için 400 tl lüx otelden sipariş vermişsin sanki:27::27::27::27:

Bir de bunun haricinde benim yaptıklarım, ablamın yaptıkları var. Herşeyi tek başına yapsaydı ben hiçbirşeye karışmasaydım yine anlardım. Ama benim de canım çıktı. Eminönünden birsürü konsept için alışveriş yaptık, onca para saydık.

Selam :)

görümcen de biraz parayı seviyor herhalde onun kusuru da bu. Sen iyi niyeli ol inşallah kazananlardan olacaksın. bir dahaki sefere onunla alışveriş yapmazsın konu biter. şimdiye kadar görmcnle nasıl görüştüysen görüş. lafı gelirse kızının halasının doğum gününde olmasını bekledgnzi. her seferinde 400 tl gibi büyük meblayı ödemekle zorlanacağnzı ama onu görmek istedğnzi söyleyn. küsmeyn bu ancak sizin izzetnzi arttırır.

eşinize de ders olsun, fiyatı öğrenmeden alışveriş yapmazsanz. Alla inşallah huzurunuzu daim eder

Poğaça ve sarmanin parasını da almış bi de ya komşumuza yapiyoruz utanmaz kadın. Bence hiç de arama sorma. Anlasın hatasını.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Sıkmayın canınızı boşverin bebişinizin canı saolsun. Bende birgün hala olucam inşallah. Değil yeğenimden para almak üstüne birde hediye alırdım. Bazı insanlar çok garip gerçekten :14:

Kıyamam, ama herkes böyle içten değil işte. Düşünün doğumgününden ne kadar zaman geçti 1.5 -2 ay olacak hiç özlemedi yeğenini. Beni de aramıyor. Çok tuhaf bir insan gerçekten ya insan deştikçe daha net anlıyor

Bayağı gaddar fesat bişeymiş o demek ki :27:
Valla üzüldüm istiyordum ben alayım..
İki yeğenimde nisan ayında doğdu, abim ikisini bir
kutlayacağım dedi..
Bu ara maddi açıdan sıkıntılıyım yoksa 1 yaşına yeni
giren yeğenime, 1 yaş pastası ve diğer kız yeğenimede
barbi bebekli pasta yaptıracaktım ama yaptıramadım heves etmiştimm
:5:

Çok şaşırdım :53:
Ben yiğenim olacak diye çıldıracakmış gibi hissediyorum , o size nasıl davranıyorsa sizde ayna tutun.Halaya bak.

Son düzenleme:
Bir de bunun haricinde benim yaptıklarım, ablamın yaptıkları var. Herşeyi tek başına yapsaydı ben hiçbirşeye karışmasaydım yine anlardım. Ama benim de canım çıktı. Eminönünden birsürü konsept için alışveriş yaptık, onca para saydık.

arkadaşım buna benzeyen bir şey bir kaç kez başıma geldi,insanları anlayamıyorsun,görümcenle iyi olmak istemeni anlıyorum zamana bırak o konuşası gelince iletişime geçer,üstüne gitmek yanlış olur herşey karşılıklı çünki,trip yapıyor şu an

toplam 1000tlye pasta kamera video çalgı dahil düğün yapardınız :)
400tl nedir yahu pastane bile o fiyata yapmaz yani tamamen saçmalık. Doğum gününe gelme amacı da zaten para almak içinmiş boşver arama.

aaa ne yüzsüz bir kadınmış o öyle yaaa.. hem öz yeğenine parayla yemek pasta yap, hem üstüne kazıkla, hem de doğumgünü pastasını ona yaptırmıyorsunuz diye küs.. resmen onun için konuşmuyor seninle bence. doğumgününden hemen önce aramayı pasta nasıl olacak diye sormayı bildiğine göre doğumgününde de gelebilirdi veya pekala telefon açabilirdi. vay arkadaşşş ağzım açık kaldı :53::53:

400 tl be kardeşim gani gani kar etmiş belli ki
poğaçanın da parası alınır mı
insan yeğenine içinden gelerek yapar
gorumce yapilan masraflari liste yaparak gostermis.anladigim kadariyla da tek bir pogaca meselesi degil,basbayaa kalabaliga parti verilmis. kar ettiyse ayip, yapilan masrafin bedelini istemisse hak tir.

Cupcake, poğaça ve sarmanın fiyatını da katınca bu kadar tutmuş. Sarma 2 kiloymuş, cupcake 30 adetmiş falan bunlar yazıyordu listede.

Tam bir rezillik ne diyim? Öyle hala olmaz olsun.

Ben arkadaşıma doğumgünü kurabiyesi götürcem parasını kendim ödeyeceğim teklif edecek biliyorum ama parasını almayacağım. Bir de bunun yanında ne hediye alsam diye düşünüyorum. Bir de böyle tipler var.

Bir arkadaş yazmıştı fatura isteseydin diye. Komik ama mantıklı. Adisyon da olabilir mesela.

Eşin zaten kavgalıymış senin susman daha iyi olmuş. Ama ben olsam laf sokmadan duramazdım gözüme uyku girmezdi. Alınmaksa sen de alındın sonuçta. Ama bunu önceden kestirmen gerekiyordu . Neyse bu da sana akıl parası olsun. Görümcenle ticari ilişkini askıya al.

O anda sen yanlış hesaplamışsın o kadar tutmamıştır deyip gidip ispat etmek için listedeki herşeyi satın alıp gelmek lazım. Fişlerde ne yazıyosa üstüne 50tl işçilik ekleyip eline tutuşturmalıymış. Bak bakalım bir daha sesi çıkıyor mu? :ssz:

gorumce yapilan masraflari liste yaparak gostermis.anladigim kadariyla da tek bir pogaca meselesi degil,basbayaa kalabaliga parti verilmis. kar ettiyse ayip, yapilan masrafin bedelini istemisse hak tir.

tamam da burdaki arkadaşlar ünlü pastanelerden yaptırdıkları minimum 20 kişilik davetleri de örnek verdiler. bu paranın yarısı etmiyor.. demek ki kar da var artı karın üstüne bir de kazık.. ne ayıp yaa :19:

Back