Yanılıyorsunuz ben uzagi gören biri değilim.Sohebt esnasında sürekli benim konularıma yorum yaptı bu tuhafıma gitti .İkincisi her kadın kocasını tanır. Kadin da sezdi ve tuhaf davrandı bana öyle geldi .Belki de adam normaldi ben yanlış anladım. Ama ben kocamın başkasıyla bu kadar sohbet halinde olmasını istemem mesela bilmiyorum tuhaftıyaaa çok fena kıvırıyorsunuz ama ya, ilk mesajınızda bakışlarını gördüm dediniz sonra zaten uzağı seçemiyorum hissettim dediniz
hele hele ilk mesajınızdaki farklı enerjiler oluştu demek ne demek yahu, sanki karşılıklı birşey olmuş gibi anlattınız dolayısıyla biz de ona tepki verdik
ve son olarak ilk mesajınızda görümceniz garip davrandığından bahsedip niye olduğunu anlamayıp şimdi kocasının saçma tavırlarını o da anladı bence o yüzden öyleydi diyorsunuz
kısacık sürede aydınlanma yaşadınız sanırım
Bunu fark edince bir daha bulunmadım zatenBisey dicem de valla kusura bakmayin yaa kızım kusura bakma ama sende de yanlis anlasilcak bisey var bence adamdan farklı bir düsünce sevdiğin halde hala oturup sohbet ettiysrn sende sıkıntılısın kusura bakma
YoooooErkekler bizim gibi değil ya anlık bir duygu değişimi yaşamış olamaz mı
Niyeti bozuktu demek kiYooooo
Erkekler de normal insanlar, anlık duygu değişimi yaşayan niyeti bozmuş demektir. Kadınlar da duygu değişimi yaşar erkekler de.
Evet yanlış anlatmış olabilirim. Dediğiniz gibi oldu tam olarak tuhafıma gitti zaten bir şeylerin yanlış gittiğini düşündüm ve uzak durdum .aynı şehirde bile değiliz zatenFarklı enerjiler oluştu yazınca, senin açından da enerji oluşmuş gibi algılanıyor. Garip garip bakıyordu rahatsız oldum demek yerine böyle yazarsan, herkes hoşuna gittiğini düşünür.
Konuya gelecek olursak, sen bakmasan bile bakıldığını hissedebilirsin. İnsan arkasından bakan olunca bile anlıyor çoğunlukla. Eşi anlamış veya anlamamış olabilir, bunu bilemeyiz. Uzak durmanda fayda var o hırbodan.
Hem farklı enerjiler oluştu diyorsunuz,hem görümce yanlış anlamış olabilir mi diyorsunuz...kadın gayet doğru anlamış.neredeyse kocasıyla yanlız bırakmamış diye kadına kızacaksınız..uzak durmalısın ordan..Arkadaşlar bayram tatilinde gorumcemin evine gittik.Gorumcemin kocasıyla aynı ortamda sohbet muhabbet ettik .Tabi sürekli bana baktı bilmiyorum farklı enerjiler oluştu sanki.Sonra evleri dublex gorumcemin kocasi aşağıda biz yukardaydik.Benim çocuğum uyudu nereye bırakayım dedim gorumcem aşağı odaya bırak dedi ama dur ben senle gelecem dedi ve oda benimle geldi .çocuğu bırakıp çıktık.Ama sanki kadin biraz tuhaf davrandı.Ben gayet normaldim ama kocasi farklı bakıyordu bana sanki. Sizce ben mi yanlış anladım. Lütfen cevap yazın
Ben çok ihtimal veriyorum.Niye kimse buna ihtimal vermiyor anlamadım.
Ya zoruma gitti işte. Kocasıyla yanliz kalsam ne olacak ben o zihniyette biri değilim.Hem farklı enerjiler oluştu diyorsunuz,hem görümce yanlış anlamış olabilir mi diyorsunuz...kadın gayet doğru anlamış.neredeyse kocasıyla yanlız bırakmamış diye kadına kızacaksınız..uzak durmalısın ordan..
Valla benimde 3 tane görümcem var ama insan yüzüne bakarken utaniyo sen ona o kadar dikkatli bakmissin ki bu kadar saçma bisey dusunmussun daha neler görüp neler duycaz artik o kadar sey okuyorum ki bu platformdan her konuda daha da bir YOK ARTIKK! diyorumBunu fark edince bir daha bulunmadım zaten
Saçmalamayın isterseniz.Ya arkadaşlar niye hem cinslerinizin düşmanisiniz kimse kimsenin kocasının peşinde değil kendinize gelinÇokta rahatsız olmuşsun gibi gelmedi bana. Evlerden ırak. Öylece bakistiniz mı yani?
Şu lafada hastayim, sıkışan bunu kullanıyor,Ya arkadaşlar niye hem cinslerinizin düşmanisiniz
Arkadaşlar bayram tatilinde gorumcemin evine gittik.Gorumcemin kocasıyla aynı ortamda sohbet muhabbet ettik .Tabi sürekli bana baktı bilmiyorum farklı enerjiler oluştu sanki.Sonra evleri dublex gorumcemin kocasi aşağıda biz yukardaydik.Benim çocuğum uyudu nereye bırakayım dedim gorumcem aşağı odaya bırak dedi ama dur ben senle gelecem dedi ve oda benimle geldi .çocuğu bırakıp çıktık.Ama sanki kadin biraz tuhaf davrandı.Ben gayet normaldim ama kocasi farklı bakıyordu bana sanki. Sizce ben mi yanlış anladım. Lütfen cevap yazın
Yanılıyorsunuz ben uzagi gören biri değilim.Sohebt esnasında sürekli benim konularıma yorum yaptı bu tuhafıma gitti .İkincisi her kadın kocasını tanır. Kadin da sezdi ve tuhaf davrandı bana öyle geldi .Belki de adam normaldi ben yanlış anladım. Ama ben kocamın başkasıyla bu kadar sohbet halinde olmasını istemem mesela bilmiyorum tuhaftı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?