Gorumcemin kocası

İyi daha ne sosyal medyadan falan eklerse de sakın kabul etme akraba şu bu diye. Hissettiysen vardır bir sebebi.

Sosyal medyadan bilr takiplestigim biri falan değil.adam da bi tuhaflık sezdim arkadaşlar ve zaten uzak durdum ama benim anladığımı kadin da anladı ve sonrasında farklı davrandı. Ben farklı anlamadım ben e ikimizde anladık kocasında sorun vardı bende değil

Nasıl mesela adamın sizden hoşlandığını mı düşündünüz?
Yani tavrı değişikti anlık bir duygu da olabilir erkek gözüyle bakmak lazım ya zihniyeti bozuksa düşünmüş olabilir

Biz buradan adam mı art niyetli, siz mi yanlış anladınız; aynı farklı enerjiler adam içinde mi geçerli bilemeyiz. Ben de evime bebekli akrabalarım geldiğinde, bebeklerini ayrı odada uyutmak istediklerinde odaya kadar eşlik ediyorum; görümcenizin davranışında bir sıkıntı yok. Kendisi ev sahibi olarak size eşlik etmiş.

Sonuçta bu adamla ilk defa tanışmıyorsunuz. Farklı enerjilerin yeni mi oluşası tutmuş.

ortamdan kalkıp gitmek yapacağım en saçma hareket olurdu sanki bidaha görüşmeyecek miyiz ?

sohbetıne yanıt vermek yerine bi şey mi oldu daldın herhalde abi diyip vurgulardım yaptığı hareketin yanlışlığını kendısıne . ama bunu yaparken bana değil de uzağa dalmış gibi
bir ses tonu ve kimseyi rahatsız etmeyecek bi gülümsemeyle
Çünkü o gün hayatımdan eksilecek birisi değil sonrası içinde yerini bilsin die tavrımı belli ederdim

Benım farkettiğim bakışları eşi görmeyecek kadar kör olamaz değil mi kadın kocasını hisseder .

anlamıyorum işte bakmasan görmezdin yazanları valla bana bakanı görmeme gerek yok hissederim ve rahatsız olurum adam bakınca kadın bunu hissetti die kadına neler söylüyorsunuz gorumcesının kocası olunca pürü pak olmuyor yalnız sapık sapıktır .

Bu iğrenç diyen arkadaşlar. Evet iğrenç zaten

2 ihtimal var. Birincisi, siz çok fazla kadın erkek ortamında bulunmadığınız için normal şeyleri yanlış anlamış olabilirsiniz. Adam sizden de, eşinizin ailesinden de daha farklı yapidaysa, çok rahatsa yanlış anlaşılmış olabilir. İkinci ihtimal adam gerçekten pis bir düşünceyle bakmış olabilir. Niye kimse buna ihtimal vermiyor anlamadım. Siz hiç pis pis bakan, y.vsak erkek görmediniz mi? Evli olup böyle olan kişiler var maalesef.

Daha önceleri aynı ortamda pek bulunmazdim. Bu defa baya kişi olunca hep birlikte oturup sohbet ettik.Ama adam da farklı bir davranış sezdim ben

Belki eşiyle sorunu vardı sende anlama diye baktı

Evet aynen öyle. Kadınlar ona farklı bakan erkekleri hissederler .Ben hissettim ve uzak durdum .kadin yanlış anlamasın diye de mümkünse adamdan uzak durdum ama adam sürekli dibimde bitti sanki. Kadin da anladı bence

Fesat mısınız? Görümcenizin kocasının size sürekli baktığını nerden anladınız siz bakmadıysanız? O farklı enerjiyi nasıl oluşturdunuz? Eşinize söyleyin sizi boşasın

Evet işte benden kaynaklı değil. Kadin da kocasını fark etti bence .Ben anladıysam oda anladı aynı şekilde. Öyle düşündüm bende ama normal değildi adamın tavırları

Zaten sene de bir ya görüşüyoruz ya görüşmüyoruz. Adam sapıksa ben ne yapabilirim

Ay ne biçim aile ilişkileriniz var ya?
Sabah kuşağı programlarına bakıp bunlar gerçek hayatta oluyor mu diye şaşırıyordum.
Siz şimdi görümcemin kocası bana baktı mı diyorsunuz? Yazım tarzınız da ilginç. Farklı enerjiler oluştu falan ne demek?

Fesat mısınız? Görümcenizin kocasının size sürekli baktığını nerden anladınız siz bakmadıysanız? O farklı enerjiyi nasıl oluşturdunuz? Eşinize söyleyin sizi boşasın
Hanımefendi kendinize gelin .Ben rahatsız oldum böyle bir durumla ilk defa karşılaştım adam sapıksa benim suçum ne mecbur kaldım aynı ortamda bulunmaya hayır sürekli kadınları suçlama amacınız ne neden kimse adam da sorun var demiyor .Erkekler bizim gibi değil ya anlık bir duygu değişimi yaşamış olamaz mı

Evet işte benden kaynaklı değil. Kadin da kocasını fark etti bence .Ben anladıysam oda anladı aynı şekilde. Öyle düşündüm bende ama normal değildi adamın tavırları
Eğer size farklı bi ulaşım sağlamak isterse yanıt vermeyin . Rahatsızlıgınızın ve dengesizliğinin farkına varsin .

Evet aynen öyle. Kadınlar ona farklı bakan erkekleri hissederler .Ben hissettim ve uzak durdum .kadin yanlış anlamasın diye de mümkünse adamdan uzak durdum ama adam sürekli dibimde bitti sanki. Kadin da anladı bence
yaaa çok fena kıvırıyorsunuz ama ya, ilk mesajınızda bakışlarını gördüm dediniz sonra zaten uzağı seçemiyorum hissettim dediniz

hele hele ilk mesajınızdaki farklı enerjiler oluştu demek ne demek yahu, sanki karşılıklı birşey olmuş gibi anlattınız dolayısıyla biz de ona tepki verdik

ve son olarak ilk mesajınızda görümceniz garip davrandığından bahsedip niye olduğunu anlamayıp şimdi kocasının saçma tavırlarını o da anladı bence o yüzden öyleydi diyorsunuz

kısacık sürede aydınlanma yaşadınız sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…