Gorumcemin kocası

Bunu hissettiğiniz bir ortamda nasıl oturmaya devam edip bir de çocuğunuzu uyutuyorsunuz. Velev ki siz haklısınız adam sapığın teki, evladınızı nasıl gozunuzun önünden ayırabildiniz!

Hayır kadının gelmesi tabi normal ama daha önceleri hiç bunu yapmadı. Birden o sohbetten sonra bende gelim demesi
Bahsettiğiniz "farklı enerji"yi o da hissetmiş olabilir mi

niyetiniz çok pis bu arada ya, hayatta görümcemin kocası için bunu düşünemem hadi adamın niyeti kötü bakıp duruyor asla dönüp onun olduğu tarafa bakmam bile, siz "farklı enerjiii" diyorsunuz ayıptır yahu

Oturmaya devam etmedim sonrası döndük zaten sabahına ama ben rahatsız oldum yani kadın da oldu yüksek ihtimalle

size baktığınızı nasıl gördünüz diyorum ben de işte siz bakmadıysanız, bu arada farklı enerji oluştu lafını da ben söylemedim siz söylediniz

Hanımefendi aklımdan dahi geçmez böyle bir şey adamin tavrı anormaldi ben mümkün oldukça aynı ortamda kalmadım bile

Neden “tabi sürekli” size baktığını düşünüyorsunuz? Farklı enerjiler dediğiniz nedir? Karşılıklı bir bakışma izlenimi veriyor anlattıklarınız.

Eğer tek taraflı ve rahatsız edici bir bakışsa ortamdan ayrılsaydınız.

Yani burada en normal davranış görümcenizinki gibi duruyor, evinde size eşlik etmesi doğal.

Farklı enerji oluştu diye anlatırsanız tabi öyle yorum alırsınız. İnsanlar siz ne anlatıyorsanız onu yorumluyorlar. Görümcemin kocasının bana baktığını hissetsem ne kadar kötü hissederim tahmin edemiyorum. Konu açıp enerji oluştu diyemeyeceğim kesin. Zaten aklıma ilk gelecek şey de kötü niyetle baktığı olmaz. Bir de o durumda size yer gösteren görümcenizin kıskandığı imasında bulunuyorsunuz. Gidin bir tedavi olun bence siz hiç sağlıklı gözükmüyorsunuz. Böyle şeyler normal insanların aklına gelmez.

Kadınlar hisseder ya adam anormaldi ben değil böyle bir şeyi kendime yakistirmam zaten de kadının bir şey ler hissetmesi tuhafıma gitti

Neden bu kadar tepki verilmiş anlamadım. Ben de daha önce bana bakışlarından rahatsız olduğum bir akrabamın eşi ile aynı ortamda oturmak zorunda kalmıştım, oluyor yani böyle durumlar. Aklında ne vardı kim bilir, ben rahatsız oldum ama. Siz mesafeli olun konu sahibi.Aynı ortamda bulunmamaya özen gösterin. Bahane üretin ne bileyim bana sohbette katıldı dediniz mesela sohbet falan etmeyin madem farklı bir anlam hissettiniz.

tamam da kafada kuruyorsun belki başka bir meseleden dolayı tuhaf davrandı sen bakışlardan anlam cıkarıp böyle bir iddida bulunuyorsun. Aklından dahi geçirmemen lazım. Hee karşı tarafın zihniyeti bozuksa o eve adımını atmazsın. Ayda, yılda bir görüşürsün sorun çözülür

Adamı normalde tanıyorum. Daha önceleri yanımızda oturmazdi bile bu defa sohbet etti falan .Kadin da yanlış mı anladı acaba yoksa ben mi kuruntu ettim anlamadım
Benim eşimde bayanlar varsa tanıdık gelir sohbet eder bende onun arkadaş ortamına girip sohbette ederim illah kotulukmu beslemem lazım

Adamı daha önce defalarca gördüm ve böyle şeyler asla olmadı. Tuhaf olan adamın tavrıydi arkadaşlar ben bunu sezdim ve uzak durdum .muhtemelen eşi de aynı şeyi sezdi öyle yorumladım ben ve rahatsız oldum yani

Sen boşver buradakileri neye kızmışlar anlamadım. Evli adamlar başka kadına bakınca da kadın suçlu nedense hey Allahım ya.
Uzak dur, mesafeni koru, bir şey sorarsa ters cevap ver geç. En fazla arkandan deli bu derler, en azından rahatsız hissetmezsin vicdanen.

Gerçekten siz beni anlamışsınız. Daha önce çok tanıdığım biri asla böyle bir şey sezmemiştim.Ama bu defa sezdim ve uzak durdum .muhtemelen kadin da sezdi bu olayı ve sonra kendi memleketimize geldik. Gördüğüm biri değil farklı şehirlerde oturuyoruz zaten .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…