Gorumcemin kocası

Madem bu durum hoşunuza gitmediyse mümkün olduğunca mesafeli olabilirsiniz bı daha gitmeyin diyenler mesela durduk yere nasıl gitmesin eşinin kardesine bilmiyorum ama emin olmadan ortalık karistiracagina her zaman eşiyle, eşinin yanında olarak gitmeli ve hep bı mesafe abi vb şekilde konuşmalı bence. ev sahibi olduğu için eşlik etmiş olabilir ki etmeli zaten bilemiyorum aile dinamiklerini sarsabilecek bı olay. Allah korusun

Eşiniz nasıl farketmedi?Bunun muhabbetini hiç etmediniz mi?Şahsen benim de bulunduğum bir ortamda biri eşime,size bakıldığı gibi baksa, eşimle,sizinle ilgilenildigi gibi ilgilense ben farkederim.

Benim takildigim nokta siz adamdan rahatsizliginizi "farklı enerjiler oluştu" tarzı bı cümleyle anlatıyorsunuz (ki bu cümle rahatsızlık cümlesi değil). Ama gorumcenizin odaya kadar eşlik etmesine daha çok takilmissiniz. Hatta bir yorumda da "kocasıyla başbaşa kalsam ne olacak ben o zihniyette değilim" demişsiniz gorumcenizin peşinizden gelmesinden rahatsız olduğunuz için. Samimi bir şekilde o adamdan rahatsız olmuş olsanız, gorumcenizin yanınızda gelmiş olması sizi memnun etmesi gerekirdi. Zira o ırz düşmanı sapik sizi yalnız görünce yaklasabilirdi, konuşmak isteyebilirdi. O yüzden gorumcenizin davranışına takilmanizi gereksiz buldum 🤷🏻‍♀️ ben de konuda farklı enerjiler hissettim😂

Adamı normalde tanıyorum. Daha önceleri yanımızda oturmazdi bile bu defa sohbet etti falan .Kadin da yanlış mı anladı acaba yoksa ben mi kuruntu ettim anlamadım
Yanınızda oturup konuşunca ne oluyor? Akrabasınız ya hani, ne pis bir zihniyetiniz var ya, Allah sizin gibilerden korusun insanı.

Arkadaşlar bayram tatilinde gorumcemin evine gittik.Gorumcemin kocasıyla aynı ortamda sohbet muhabbet ettik .Tabi sürekli bana baktı bilmiyorum farklı enerjiler oluştu sanki.Sonra evleri dublex gorumcemin kocasi aşağıda biz yukardaydik.Benim çocuğum uyudu nereye bırakayım dedim gorumcem aşağı odaya bırak dedi ama dur ben senle gelecem dedi ve oda benimle geldi .çocuğu bırakıp çıktık.Ama sanki kadin biraz tuhaf davrandı.Ben gayet normaldim ama kocasi farklı bakıyordu bana sanki. Sizce ben mi yanlış anladım. Lütfen cevap yazın
Görümcenizin kocasını biz tanıyor muyuz ki size nasıl ne amaçla baktığını nerden bilelim 🤣🤣 O an size bakarken ortamda da değildik 🤔

Görüncemin eşinin bakışlarından rahatsız oldum demek ayrı, farklı bir enerji demek ayrı.
Normalin dışında bir şey sezmiş olabilirsiniz. Hiç olmayacak bir şey değil bu. Ama konuyu başka türlü açmışsınız.
Görüncenin sizinle alt kata inmesiyse anormal değil bence. Sürekli bir arada olan insanlar değilsiniz anladığım kadarıyla yardımcı olmak istemiştir. Sizi kocasından uzak tutmak amacıyla bir şey yaptığını sanmıyorum. O kadar açık rahatsız edici bir tavri olsa sizin eşiniz de fark ederdi herhalde.

Somut olarak bir girişim olmadığı sürece insanları bu şekilde suçlamanız çok yanlış.
Bakın somut diyorum hem sözel hem davranış olarak aleni şekilde sizde sarkıntılık etmediği sürece şüphelenmeniz bile yanlış.
Konuşurken muhabbet ederken tabiki göz teması kuracak ne yapsın kapıya tavana mı baksın?
Normal insanlar bu şekilde iletişim kurar.Zihniyetiniz bozukken insanlarla merhabalaşmayın bile bence.

Saçmalamayın isterseniz.Ya arkadaşlar niye hem cinslerinizin düşmanisiniz kimse kimsenin kocasının peşinde değil kendinize gelin
Yani kadın rahatsız olmuşsa bile zaten farklı şehirlerdesiniz görüştünüz bitti. Bunu gündeminiz haline getirmeniz dışarıdan bakınca ilgi düşkünlüğü gibi görünmesinin yanısıra bahsettiğiniz kişiler evinizin ailenizin içinden ve çok çirkin ithamlar var

Arkadaşlar bayram tatilinde gorumcemin evine gittik.Gorumcemin kocasıyla aynı ortamda sohbet muhabbet ettik .Tabi sürekli bana baktı bilmiyorum farklı enerjiler oluştu sanki.Sonra evleri dublex gorumcemin kocasi aşağıda biz yukardaydik.Benim çocuğum uyudu nereye bırakayım dedim gorumcem aşağı odaya bırak dedi ama dur ben senle gelecem dedi ve oda benimle geldi .çocuğu bırakıp çıktık.Ama sanki kadin biraz tuhaf davrandı.Ben gayet normaldim ama kocasi farklı bakıyordu bana sanki. Sizce ben mi yanlış anladım. Lütfen cevap yazın
Ayyy böyle insanlara sinir oluyorum nesiniz dünyanın 8. Harikası falan mı ?? Herkes size göz süzüp begeniyor mu nefret ederim böyle muhabbetlerden mümkünse kimse gelip gitmesin size ya olur olmadık düşüncelerle milletin de kendi yuvanızı da tehlikeye sokuyorsunuz ne düşündünüz acaba çok güzelsiniz eşi sizden etkilendi kuytu köşede sıkıştıracak o yüzden görümceniz sizi tek bırakmadı mı kadının evi tabi ki inip oda gösterecek mağarada mı yaşadınız hiç mi eşli arkadaş ortamlarında bulunmadınız bu ne kendini begenmislik tamam kimse sizden gözünü alamıyor tamammm 👍🏼👍🏼

Zaten sene de bir ya görüşüyoruz ya görüşmüyoruz. Adam sapıksa ben ne yapabilirim
Bir şey yapamazsın. Yapacağın en iyi şey görüşmemek, aynı evde bulunmamak olur. Yılda bir de olsa görüşüp evlere gidilip gelinen bir akrabalık ilişkisinde kadına farklı gözle bakan adam hiçbir şekilde normal karşılanamaz. İdare etmek zorunda değilsin

Benim takildigim nokta siz adamdan rahatsizliginizi "farklı enerjiler oluştu" tarzı bı cümleyle anlatıyorsunuz (ki bu cümle rahatsızlık cümlesi değil). Ama gorumcenizin odaya kadar eşlik etmesine daha çok takilmissiniz. Hatta bir yorumda da "kocasıyla başbaşa kalsam ne olacak ben o zihniyette değilim" demişsiniz gorumcenizin peşinizden gelmesinden rahatsız olduğunuz için. Samimi bir şekilde o adamdan rahatsız olmuş olsanız, gorumcenizin yanınızda gelmiş olması sizi memnun etmesi gerekirdi. Zira o ırz düşmanı sapik sizi yalnız görünce yaklasabilirdi, konuşmak isteyebilirdi. O yüzden gorumcenizin davranışına takilmanizi gereksiz buldum 🤷🏻‍♀️ ben de konuda farklı enerjiler hissettim😂
En önemlisi böyle bir şey hissetsem evladımı gözümün önünden ayırır mıyım? Ben de oraya kafayı taktım.

Çok cirkin senaryo

Birkaç gündür zihniyeti bozuk insanlar kaynım baktı, kuzenim baktı, eniştem baktı diye başlık açıyor. Birinin bakışlarından anlam çıkarmanız buna kafa yormanız zihniyetinizin bozuk olduğunu gösterir. Sizin gibi insanlar kapımızın eşiğinden geçmesin ya. erkeği de kadını da

Tuhaf tuhaf dizileri saldılar toplumun başına.. bozuk olan zihniyeti, iyice bozdular.

Sız neden adamla bakıstınız yada sureklı baktıgını gördünüz. Yada neden o evde hala yatılı kalmaya devam ediyorsunuz?

ortamdan kalkıp gitmek yapacağım en saçma hareket olurdu sanki bidaha görüşmeyecek miyiz ?

sohbetıne yanıt vermek yerine bi şey mi oldu daldın herhalde abi diyip vurgulardım yaptığı hareketin yanlışlığını kendısıne . ama bunu yaparken bana değil de uzağa dalmış gibi
bir ses tonu ve kimseyi rahatsız etmeyecek bi gülümsemeyle
Çünkü o gün hayatımdan eksilecek birisi değil sonrası içinde yerini bilsin die tavrımı belli ederdim

Benım farkettiğim bakışları eşi görmeyecek kadar kör olamaz değil mi kadın kocasını hisseder .

anlamıyorum işte bakmasan görmezdin yazanları valla bana bakanı görmeme gerek yok hissederim ve rahatsız olurum adam bakınca kadın bunu hissetti die kadına neler söylüyorsunuz gorumcesının kocası olunca pürü pak olmuyor yalnız sapık sapıktır .
Konu sahibinin gözü uzağı görmüyormuş, nasıl gördüyse:işsiz::lülülü:

Back
X