Görümcemin ilk yaptığı yorum :(

Aman boşver gorumceler kaynanalar kendilerini dünya güzeli sanıp ona göre yorum yapıyorlar. Onlara düşmez bunu yorumlamak. Hepten muhabbeti kesme ama çok yakın da olma gerektiği gibi davran iyice eline koz gecip olay çıkarmasin. Ayrıca belki zamanla alışır sana sever. Evlendikten sonra aynı tavırları devam ederse görüşmeyi kesersin.

Valla Konyalılar böyle suratsız, sohbetsiz olsun. Hayret valla! Bende Konyalıyım, bize kuzenim, Abim vs kız arkadaşını tanıştırmaya getirse kız sohbetten sıkılırdı heralde, sülalecek konusuruz biz ama ailenin haberinin olmaması kötü olmus, belkide o Yüzden seni cok ciddiye almamış olabilirler

aklima sey geldi, eski gorumcem olcak kadin da eski eltimi overdi bana surekli.. sonra biz kaynastik elti cok iyi kizdi, kiza yapilanlari bi duydum agzim acik kaldi.. cila imis yani, gelinlere cok deger veririz biz, bak biz x'i seviyoruz, sorun lavanta'da ayagi..
belki durum bu degildir ama dikkatli ol, sevgiline de ablasi hakkinda kotu konusma..

Senin kilon onun basinami kalmis dengesiz...
Ya bj erkek taraflari neden bukadar dengesiz oluyor allahim ya...

inan bu gibi şeylere takılıp üzülmeni garip bulacaksın evlenince. hiç umursama bence. görümce kim ki Allah aşkına. sevdiğinle iyi ol kafi. merhaba merhaba.. sadece bu olsun bence görümcekciğinle aranızda. mutluluklar

İstersen 20 Kilo al, evine gittiğinde sen misafirsin ve sana saygılı davranmalı. İlk adımı böyle atmayı tercih etmiş, sende ona göre davranırsın.

Sevgilinz cok densizmiş cidden.bugun sirf size yaranmak icin ablasini kötüleyen yarin size daha fazlasını yapar.ortami yumusatmak arayi hos tutmak gerekirken icine etmis resmen

Sozlunuz bir tuhaf onu size soylemesi cok sacma ayrica ben soyledigi iyi bsy asla demem ama cokta kotu anlamadim ici bos patavatsizca soylenmis bsy simdiden ortaligi karistiran es adayi daha problem ve korkutucu bence

Hadi yaran vardır da genellemen hoş olmuş mu ayıp.
Görünen köy kılavuz istemez hanımefendi. Türk kayınvalidesinin memleketi olmaz çoğu aynıdır ama doğu ve anadolu bölgelerindekiler daha baskıcıdır. Ayrıca ben burada Konya'ya ve insanlarına hakaret etmedim. Düzgün okuyun lütfen.

Görümce işte ne yapacaksın... Benimkide hep eltimi överdi işte çok becerekli sarma sarar felan fişman sonra zaman geldi onu bana kötüledi iki yüzlü ama ailesine sorsan kanatsız melek offf gece gece sinirim yine tavan yaptı

Hanımefendiciğim çok şükür okumam vat Konyalı bir aileye gelin gitmekle başlayan cümle size ait.hakaret ettiniz demedim, bence siz doğru okuyun.hoş olmayan bir genelleme yaptınız .neyse böyle basit bir sebep için münakaşaya girecek değilim zaten.

Eski nişanlım da ailesiyle hakkımda ne konuşursa gelir bana anlatırdı bu ortalığı çok geren bir davranış. Ayrıca ne olmuş kilon varsa istersen 200 kilo ol yani onlara ne ? Kardeşi sevmiş beğenmiş, bilmiyorum evlenirsen bu görümceden biraz çekeceğin var gibi. 'Altta kalanın canı çıksın' derler ya o hesap, karşılığında laf sokarak siz kendinizi ezdirmediğinizde sevgilinizin tavrı ne olacak gözlemleyerek geleceğinizi biraz görebilirsiniz. Böyle insanlara dişinizi göstermek tek çözüm. Kilo almışmış, terbiyesiz kadın.

Mecbur idare edeceksin.
Oho sana kilo almis dedi diye ben daha gorusmem diyeceksen işin cok zor zira gorumcenin arasinin iyi oldugu 3 tane de eltin olacakmis.
Herkes bir seyler soyler. Kimseyle konusmaman gorusmemen lazim senin fikrine gore yasarsak?
Bence biraz idare etmeyi ogrenmeye baslasan iyi edersin.
Evlilik sadece kocandan ibaret olmayacak, onun ailesiyle sevsen de sevmesen de anlasmak zorundasin.
Simdi sozlun seni tutabilir ama siz evlenince tabi askim ablam kimmis sen gorusme bize de gelmesin siler atarim yeter ki senin icin rahat olsun demesini bekleme de

Kusura bakma ama seni ailen nasıl gönderdi oraya gidip kaldın? ? Ayrıca tanışma faslı bildiğim öyle olmaz onun ailesi senin evine gelir tanisilir çok garip geldi bana .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…