Laf taşıyan elti rolünde esas oğlanSiz sözlunuzden emin misiniz ? Yani böyle birşey soylenmez ki? İdrakı kapalı biri gibi geldi.
Şimdi bunu size soyluyor, evlenince bunu unutmanızı bekleyecek ..
Kilo almış demesi bence olumsuz bir yorum değil ama bunu çok olumsuzmuş gibi size yansıtan sozlunuz tuhaf geldi.
Siz sözlunuzden emin misiniz ? Yani böyle birşey soylenmez ki? İdrakı kapalı biri gibi geldi.
Şimdi bunu size soyluyor, evlenince bunu unutmanızı bekleyecek ..
Kilo almış demesi bence olumsuz bir yorum değil ama bunu çok olumsuzmuş gibi size yansıtan sozlunuz tuhaf geldi.
Laf taşıyan elti rolünde esas oğlan
Sizin sevdicek niye ablasının dediklerini size söylüyor.
Tamam kadın ayıp etmiş ama O'na cevabını verdikten sonra birde size anlatması hoş mu, gerekli mi..
Senin yaptığın yorumu da diğer tarafa söyleyebilir benceBana zaten olay bitince hemen söylemediki. Biz ablasından konu açıldı yani kendisi benden ablası adına özür dilerken açtı. Zaten ikimizin de memnun olmadığı aşikar. Ablasıyla da görüşmüyor. Burada yapılan hata evine gelen misafire böyle kötü davranmış olması. Laf taşımak ne kadar kötü bir tabir. Ben saklamamış olup tarafsızca eleştiri yapmasına daha çok sevindim.
Laf taşıma niteliğinde mi konu onu bilmiyorum artık da, ablasının suratı asık olduğu için özür dilemesi güzel tamam.Ama siz yokken konuşulan şeyi size anlatması hoş olmamış ne bileyim.Ablasına verdiyse cevabını tamam işte olmuş bitmiş..Bana zaten olay bitince hemen söylemediki. Biz ablasından konu açıldı yani kendisi benden ablası adına özür dilerken açtı. Zaten ikimizin de memnun olmadığı aşikar. Ablasıyla da görüşmüyor. Burada yapılan hata evine gelen misafire böyle kötü davranmış olması. Laf taşımak ne kadar kötü bir tabir. Ben saklamamış olup tarafsızca eleştiri yapmasına daha çok sevindim.
Benimde aklıma erken tanışmayı sevmedikleri ya da diğer gelinler köydenmiş ya konu sahibi 'yabancı gelin' diye nitelendirip istemedikleri geldiNiye kalkip baska sehirden tanismak icin milletin ayagina gittin ki? Tanisilacaksa ailece size gelirlerdi o zaman seni gorurlerdi. Milletin ayagina gidersen boyle tribe girerler.
Sevgilini hic begenmedim ablasinin yaptigi negatif yorumu hemen sana anlatmasi cok cocukca. Evlilik sorumluluguna hazir degil