Görümcemin ilk yaptığı yorum :(

Pardon da hangi ara görümcen oldu? Daha yeni tanışmışsınız destur. Gelin ata binmiş ya nasip demiş. Gereksiz anlamlar yükleme insanlara. Ha keşke annene babana demeden gitmeseydin

İnsanlar ilk tanışmada ön yargılı olabilirler. Bu önyargılar zamanla yıkılır birbirinizi tanıdıkça seversiniz ya da sevmezsiniz ama ta ne başında kestirip atmanız sizin zararınıza olur. Sözlü adayınız da laf taşımız size resmen, sizin görümce hakkında yaptığınız yorumları da ablasına iletebilir. Ayrıca görümcenizin söylediği lafta da bir şey yok bir insana kilo almış demek hakaret etmek demek değil bu kadar abartmayın...

Sorun cozulmus gibi bence. Sevgilininde kotu bi niyeti yoktu bence.
Sevgilinin soylediklerine gore zaten ablasi hep soguk bi kadinmis. Pekte gitmezmis ablasina yanlis okumadiysam.
Sevmedigim birisinin pacasini neden kurtarmaya calisiyimki?
" ablam patavatszlik etti askim ozur diler onun adina, sunu sunu dedi, ama sakin dert etme ablam hep boyledir. Zaten evlenince yanina oyle zirt pirtta gidicek degiliz" dediyse; ben o sevgiliyi kutlarim.

Neden sevgiliyi gomduki herkes?
Varya burda konu acmaya gor kadnlarimiz cok ama cok kolay " ayril" diye biliyor.
Konu acmaya korkuyoruz.

kıskanç görümce sendromu

Benim eşimin ablası da çok soğuk kibirli bir insandır bende ona karşı öyleyimdir herşey karşılıklı.

hak edene hak ettiği gibi davranmak gerek.

Bu yoruma katılıyorum niye kız ayaklarına gidiyor yani ,onların tanışmak için maaa aile kız tarafına gelmeleri gerekirdi.

Çok yüz göz olma ama saygından da ödün verme sonuçta onun yaptığı ayıp birşey. Yarın öbür gün demesin suratıma bakmıyor bilmem ne diye hani koz verme eline ama sınırıda koy.. Ayrıca nişanında okadar yol gelecek sonuçta misafiriniz olacak surat yapmak vs Anlamsız. Birde gelinsin elsin sonra sen suçlu olursun.. Burada neler okuyoruz.. Boşuna dememişler görümce öleyim görünce Şimdiden mutluluklar

öncelikle görümcen değil "görümce adayın " tatlım ,henüz evlenmemişsin hemen bu sıfatı yükleme elin kadınına.. bu görümce adayına gelince , bacaklarının arasından hafif eğilmek suretiyle dönüp kendi çatalına baksın

Anadolu insanı daha örf ananelerine bağlı sizin oraya gitmenizi kalmanızı hoş karşılamamış ve bu sırf görümce tepkisiylede kalır gibi gelmiyor.
Ayrıca daha isteme yok nişan yok düğün yok ta oralara gidip tanışma niye? Bırakın onlar sizin için yorulup gelselerdi evinize, siz sayılan olun önce bu değer kadına verilmeli öncelikle.
Ben bunu modernlik olarak görmüyorum, gördümnüz elinize ne geçti? Moraliniz bozulmuş.

bence görümceniz -ki görümceniz de değil henüz- böyle bir şey dediyse bile sevgiliniz bunu size aktarmamalıydı.
laf taşımak iyi bir şey değildir, iyi ilişkiler de tesis etmez. Bakın siz hala üzülüyorsunuz ve bunu tahminen hiç unutmayacaksınız.

mesafelı durursun
merhaba merhabanız olur sadece
kendını kımseye sevdırmeye calısma acaba anlasırmıyız severlermı dıye bunu sen dusunme
asıl onlar dusunsun gelın hanım bızı sever ınsallah dıye
sahsen ben sevgılınızın soylemesıne kızmazdım cunku bılmek ısterdım arkamdan cevrılen ısı
uyarmıs ablam boyle dıye aslında..

ne kadar cirkin bi agirlama... Turk adet ve geleneklerinde ,dusmanin bile gelse guler yuzle tatli dille agirlanir.
evine gitmusin havaya girmis haspam :/-

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…