Herkesin her dediğini bu kadar takarsan yandınBu olaydan sonra kaç defa tartıştım sevgilimle işte sen bana neden çok kötü bir şeymiş gibi bunu söyledin yoksa sen de mi kilolu diye düşünüyosun diye inanın adamı sık boğaz ettim ve resmen ezik biri durumuna düştüm artık bir keresinde sesi titriyordu telefonda ben seni çok seviyorum her halini beğeniyorum ben sevgilisine sen şişmansın git zayıfla diyecek kadar aşağı biri miyim felan dedi nolur bunları konuşup ilişkimizi yıpratmayalım dedi. Ben de o günden sonra bu konuyu kapattım ve diyetisyene gidiyorum. İnanın özgüvenimi kaybetmiştim bu kadının yaptığı yüzünden ya. Demekki her boş anımda eşime karşı doldurma kapasiteli biriymiş. Evlendikten sonra istemezsen ki ben seni onla görüştürmek istemiyorum senin iyi niyetini haketmiyor dedi. Şu ana de 5 kilo verdim söze kadar bi 5 daha verecem nasip olursaiyi de oldu öyle laf etmesi aslında
Niye kalkip baska sehirden tanismak icin milletin ayagina gittin ki? Tanisilacaksa ailece size gelirlerdi o zaman seni gorurlerdi. Milletin ayagina gidersen boyle tribe girerler.
Sevgilini hic begenmedim ablasinin yaptigi negatif yorumu hemen sana anlatmasi cok cocukca. Evlilik sorumluluguna hazir degil
Benimde aklıma erken tanışmayı sevmedikleri ya da diğer gelinler köydenmiş ya konu sahibi 'yabancı gelin' diye nitelendirip istemedikleri geldi
Her neyse bence de taş yerinde ağırdır
Ben olsam merhaba merhaba der geçerimSizce ne yapmalıyım bundan sonra? O geldiğim günü hatırlatmalı mıyım yoksa hiçbir şey olmamış gibi mesafeli mi davranmalıyım?
ayrica konu sahibinin ailesinin de kalkip sevgilisinin ailesiyle tanismaya baska sehre gidip bi de orda kalmasini tasvip edeceklerini sanmiyorum cok yersiz bi hareketBenimde aklıma erken tanışmayı sevmedikleri ya da diğer gelinler köydenmiş ya konu sahibi 'yabancı gelin' diye nitelendirip istemedikleri geldi
Her neyse bence de taş yerinde ağırdır
Adı üstünde sevgili daha zatenayrica konu sahibinin ailesinin de kalkip sevgilisinin ailesiyle tanismaya baska sehre gidip bi de orda kalmasini tasvip edeceklerini sanmiyorum cok yersiz bi hareket
ayrica konu sahibinin ailesinin de kalkip sevgilisinin ailesiyle tanismaya baska sehre gidip bi de orda kalmasini tasvip edeceklerini sanmiyorum cok yersiz bi hareket
Arkadasim senin ailenden bahsediyorum. Ailenin haberi var mi kalkip oraya tanismaya gidip kaldigindan? Onayladilar mi bu hareketini?Onlardan tasvip beklemediğim için kalkıp gittim. Ama insanlık bekledim lakin o da yoktu. En tasvip etmeyecek kişi anne babası olmalı yaş itibari ile ama öyle sıcaklardı ki. Görümce ile başım belada.
Arkadasim senin ailenden bahsediyorum. Ailenin haberi var mi kalkip oraya tanismaya gidip kaldigindan? Onayladilar mi bu hareketini?
Heh cok guzel. Simdi o senin BEN BUNUNLA HAYATTA MUHATAP OLMAM dedigin gorumcen ailenin yaninda bu kiz tanismaya gelip bi de bizim evde kalmisti diye YANLISLIKLA agzindan kaciracak. Bunlar iyi gunlerin yani derdin yok sayilir henuz :dHayır bilmiyorlar maalesef. Ben biliyorum bu yüzden başım ağrıyacak daha.
Heh cok guzel. Simdi o senin BEN BUNUNLA HAYATTA MUHATAP OLMAM dedigin gorumcen ailenin yaninda bu kiz tanismaya gelip bi de bizim evde kalmisti diye YANLISLIKLA agzindan kaciracak. Bunlar iyi gunlerin yani derdin yok sayilir henuz :d
Mutlaka ortaya cikar. Gorumce olur gelinlerden biri olur, mutlaka biri YANLISLIKLA agzindan kaciriverir. Ne demeye kalkip gittin anlamadim ne hayal ettin yani gelinecekse onlar gelirdi niye kendini ve aileni bu duruma dusurdunBunu da biliyorum. Elimden geleni yapacağım onla karşılaştırmamak için bizimkileri. Hoş sözden sonra bizimkiler gidelim de ailesini bi görelim diyor o söylemese başka ağzından kaçırsa ben yine bittim. En iyisi inkar etmek napim kızlar başka malım valla ben
Mutlaka ortaya cikar. Gorumce olur gelinlerden biri olur, mutlaka biri YANLISLIKLA agzindan kaciriverir. Ne demeye kalkip gittin anlamadim ne hayal ettin yani gelinecekse onlar gelirdi niye kendini ve aileni bu duruma dusurdun
Ozendimi var mi boyle basit meseleye bile konu aciyosun gitmeden konu acsaydin kesinlikle gitme derdik. Belli ki muhafazakar bi kizsin ailen de keza, kim bilir ne kadar sorun olacak sevgiliyken gidip oralarda kalman. Ki gelinler gorumce biri mutlaka yumurtlar. Bari annene bi sekilde soyle onlar gelmeden de ani tepki vermesin hazirlikli olsun kadinAslında heveslendim diyelim. Hep arkadaşlarım anlatıyordu ailesiyle tanıştırdı beni diye. Ben de dedim neden olmasın ama buraları hiç hesaplayamadım. Ne halt yiyecem ağzından kaçırırlarsa. Dediğiniz gibi annesigilin evinde kalan bir gelin var o ağzından kaçırırsa annemlerin yanında gerçekten ben bittim.