Görümcemin hatası, kocamın imâsı

Began

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
2 Mart 2012
24.007
55.974
798
Uzun bir aradan sonra merhaba hanımlar;
Öncelikle hepinizin bayramını kutluyorum.

Bu bayram görümcem bana yatılı misafir olarak geldi. Abisiyle yani eşimle dertleşmişler. Görümcemin kocası uzun süredir başka bir kadınla ilgileniyormuş. Görümcem elimden geleni yapmış, en sonunda pes etmiş, o da başka bir adamla ilişki yaşamaya başlamış.

Eşim bunları benimle paylaştı. Hiç yorum yapmadım. Herkes için hayırlısı olsun dedim sadece. Eşim bana şöyle dedi; Sen bu durumu niye bu kadar sakin karşıladın?
Ne yapmam gerekiyordu? Kardeş senin kardeşin, damat senin damadın, bana laf söz düşmez dedim.

O günden beri telefonumu kontrol etmeye çalışıyor gizli gizli. Halbuki telefonum hep ortadadır ve şifresini zaten biliyor. Adam paranoyak oldu resmen durduk yerde. Bu olay niye bana patladı anlayamadım.

Valla ben de anlayamadım saçmalık eşiniz kardeşine tepki vermedi mi bu hatasından dönmesi için boşansın ne yapıyorsa yapsın. Siz eşinize neden birden böyle bakmaya başladın falan diyerek konuşabilirsiniz sizi kontrol etmesindeki amaç saçmalık

Siz olanlara gerçekten şaşırmadıniz mi

Eşim kardeşiyle konuşmuş. Henüz boşanmayı düşünmüyorlarmış. Senin benimle derdin ne dedim, ben sana güveniyorum diyor ama davranışları sinir bozucu.

Tepki verseniz ayrı sorun olurdu, vermemeniz ayrı sorun olmuş..
Bu adamlar bir garip..
Adam yapmış diye karısına paranoyak gibi davranmakta şov gibi biraz..
Karşınıza alıp önünü kesin bence bu hareketlerin..

Aa çok saçma cidden.
Görümce ve enişte ikilisi açık ilişki yasamaya başlamışlar sanırım.
Abisi hiçbir şey dememiş mi?

Siz peki ilk kez mi duydunuz?
İlk kez duymanıza rağmen bir aaa falan bile olmamanız sakin karşılamanız beni de bir şok ederdi ama ben reaksiyon insanıyım, ondan olabilir.
Tepkisizliğinize şaşırabilir de şüphelenmesi biraz uç nokta olmuş.

Size tepki vereceğine kendi kız kardeşine akıl verseydi eşiniz keşke.
Görümceniz aldatılıyorsa karşılığında aldatması gerekmiyordu, seni aldatan adamı boşarsın gider meşru bir ilişki yaşarsın. Kimseyi yargılamayı sevmem ama böyle şeyler midemi bulandırıyor.
Siz yorum yapmamakla en doğrusunu yapmışsınız, yorum yapsanız bu sefer de kardeşim hakkında konuştu olacaktı

Siz olanlara gerçekten şaşırmadıniz mi
Şaşırdım ama öyle çok büyük tepki vermedim. Çünkü beni ilgilendirmiyor eşimin ailesi. Çünkü ben aşırı tepki versem veya yol göstersem beni fesatlıkla suçluyorlar. Daha önce birkaç kez yaptılar bunu.

En azından içinizden geldiği gibi tepkinizi gosterseydiniz çünkü normal bisey değil boşanma yok sanırım

aaaaaa inanmıyorum ben şok falan oldum yağniiiii demeliydiniz
Siz hmm hayırlısı diyince sizden de şüpheye düşmüş eşiniz sanırım
Arkadaşlar arasında dedikodu yaparken abartarak tepkiler veriyoruz tabii. Ama böyle bir şeyde tepki vermek istemedim. Çünkü yanlış anlaşılacaktım yine yanlış anlaşıldım.

Ben sana güveniyorum mu dedi eşiniz. Içinde bir güvensizlik olmasa bunu söylemez biliyor musun? Yani ben eşime gidip sana güveniyorum demem niye diyim ki altını çizmeye sizinle ilgili hiç bisey yokken size güvenliğine ıkna etmeye çalışması şu demek oluyor. Kardeşi. Bunu böyle kolayca yapıyorsa demek ki herkes karim da dahil çaktırmadan yapabilir.

Sizin görümcemizle görüşüp daha önceden haberiniz olduğunu düşünüyor olabilir mi? Belki görümcenizle görüştüğünüzü düşünüp neler yazışıyorsunuz diye bakıyor

Eşinizin yaptığı mantıklı değil ama durumu bu kadar sakin karşılamış olmanız ve kardeşinden dolayı yaşamış olduğu şok kafasını karıştırmış olmalı. Saklayacak bir şeyiniz olmadığına göre hayatınıza normal akışında devam etmenizi öneririm. Yakında geçecektir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…