- 29 Aralık 2020
- 258
- 292
konuyu okumadığınız o kadar belli ki.. benim sayemde tüm özgürlüğüne kavuştu görümcem seve seve yardım ettim, onun mutluluğu ile mutlu oldum.. abisi ve ben ailesinin eve sokmadığı çocuğu misafir ettik ilişkilerini destekledik. namaz konusunun saçmalığından önceki mesajlarımda bahsettim. ama bizim destek olduğumuz o çocuk eşimi aptal yerine koyuyor minettar olması gerekirken. ayrıca bu insanın hırsız olduğunu öğrendim ve eşim bu insana güvenerek kefil oluyor.Ya hu sizene? Çalışan kendi ayakları üzerinde duran kadın istediği yere gider bunu abiye yetiştirmek neyin nesi?
Ailesinin namaz şartı koyması sacmalikken bunu örnek olarak vermeniz?
Kendi yaşadığı cinsellikten abisine ne? Gorumceniz size karışıyor mu? Kocaman kadın ister sevişir ister tatile çıkar ister hamile kalır sizi zerre ilgilendirmez. Umarım eşiniz söyler gorumcenize ki o kadında gercej yüzünüzü gorsun
Siz eşinizin yakınında olan, eşinizin güvendiği birinin hırsız olduğunu, salak yerine koyduğunu bile bile susabilir misiniz?
abisinin geçirdikleri özel zamanların hiçbirinden haberi yok ayrıca , olmaz da neden olsun ?