- 29 Aralık 2020
- 258
- 292
Kocaman kadin ister sevgilisiyle gezer ister tatile gidip seks yapar onun derdi ne size yada abinize dusmez. Evlenmek icin namaz sart kosmalar fln ne sacma bir aile. Kadin da yalan soyleyerek isini goturuyor butun bu baskidan. Hirsizlik olayina gelirsek kurumsal bir yerde calisiyorsa bunu yapamaz artistlik icin yalan atiyor olabilir. Cunku teftis gibi bi durumda direkt patlar. Cok rahatsizsaniz kurumunu arayip gizliden sikayet edebilirsiniz. Milleti birbirine dusurene kadar gercek bir aksiyon almis olursunuz.
merhaba önceki mesajlarımda saçma sapan şartlar koyan namaz vs gibi anne babasına karşı onları ne kadar desteklediğimden bahsettim , tatile gitmesine de ben yardımcı oldum ve idare ettim. sadece çocuğun meselesini söyledim çünkü hırsız ve ben buna susamıyorum, milletin parasını cukkalıyor ve kocamı amaaan ruhu bile dıuymaz diyerek saf yerine koyuyor.
ayrıca yine önceki mesajlarda görümcem ile hırsızlık konusunda tartıştığımızdan bahsettim, devam ettiği için hırsızlığa eşime söyledim. bu para söğüşleme işi 3 aydır devam ediyor ve hala ederse mecburen şilayet edeceğiz , asla sindiremiyorum