- 17 Kasım 2016
- 8.475
- 28.674
- 41
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Eşim ailesine söylediğimiz yalanı biliyor , ancak kayın validem benim annemi arasaydı plan patlardı , aramadı patlamadıdu kafam karıştı.
bu eşin anası babası oğullarıyla konuşmuyor mu hiç? sonradan ortaya çıkmayacak mı bu?
Bu açıdan düşünmemiştimevet evet anca çaktım mevzuyu.
sen doğrusunu bil diye katmerli salak yerine koymuş eşini.
Konu başlığını da eşimi salak yerine koyan ben diye değiştirmesi lazımevet evet anca çaktım mevzuyu.
Gizlediğim bir şey yok ki kendimi ifşalamadım :) neysem oyum iyi kötüBu açıdan düşünmemiştim
Eşim ailesine söylediğimiz yalanı biliyor , ancak kayın validem benim annemi arasaydı plan patlardı , aramadı patlamadı
Herkesi salak yerine koyan ben yapacağım :)Konu başlığını da eşimi salak yerine koyan ben diye değiştirmesi lazım
Allah Allah konu sahibi yani bizimle mi dalga geçiyorsunuz siz şimdi adamı kandirdiniz değil mi ? Yalana ortak oldunuz mu olmadınız miGizlediğim bir şey yok ki kendimi ifşalamadım :) neysem oyum iyi kötü
Ava giden avlanır gelin hanım Önce can sonra canan diye bişey duymadıysan öğren önceHerkesi salak yerine koyan ben yapacağım :)
Eşi de ailesini idare ettiğini sanıyor.evet evet anca çaktım mevzuyu.
Dogrucu Davut olmaya gerek yok dokuz köyden kovulursunuz.haklısınız teşekkür ederim, tınlamamaları daha iyi diye yorumluyorum kendimce yoksa işler daha da karmaşık bir hal alırdı..
Ben riskin ve aptallığımın farkındayım ama insanlar ben kendime haddim değildi dedikçe daha da başıma vurdular bende saldım artıkçok cesursunuz.
iyi yolda izde kaza falan yapmamışlar.
Eşime ben bişe söylemedim kardeşi söyledi ben gizledim diyelim :) ben yaptğım kötülüğün farkındayımAllah Allah konu sahibi yani bizimle mi dalga geçiyorsunuz siz şimdi adamı kandirdiniz değil mi ? Yalana ortak oldunuz mu olmadınız mi
inanın hiç gerek yok. kimsenin yalanına da destek olmayın..Ben riskin ve aptallığımın farkındayım ama insanlar ben kendime haddim değildi dedikçe daha da başıma vurdular bende saldım artık
Yani masum değiliz hiç birimiz şarkısı size gelsin benden ..Eşime ben bişe söylemedim kardeşi söyledi ben gizledim diyelim :) ben yaptğım kötülüğün farkındayım
Ben ve eşim bu çocuğa kefiliz ? Eşim destekliyor bu insanı o yüzden bizi mis gibi ilgilendirir
Konulara dahil olmamış olsam heyecanlanabilirdim şu an tek dileğim kazasız belasız evlenmeleri :) eski sakin öğrenci hayatıma devam etmek için can atıyorum , tek derdim vize haftası kocaya yemek yapma sorunu olsa ahhahBu gorumce meselesi sıkıcı hayatiniza bir aksiyon olmuş sizin.
Tanimadiginiz etmediginiz adam, bir iki kere bir araya gelip iki güzel konuşuyor diye ve gorumce övdü diye( birlikte oldugu adami kim kotuler) hemen kefiliz gibi buyuk buyuk tavirlara girmişsiniz.
Siz de hayatinizda ilk defa kendinizi önemli hissetmişsiniz ve gorumce sayesinde aksiyon gelmiş hayatiniza o yuzden bu hallere girmişsiniz.
Cidden normalde bir insanin yapmayacagi şeyler yaptiklariniz, bu sadece gorumce sevgisi değil. Olay patlasa ne güzel olur aile filan ogrenssseee, tam aradiginiz aksiyon hem, evlenirlerse caniniz çok sıkılacak bence ve yine kendinize rol bulmaya calisacaksiniz gibi hissediyir niyeyse.