- 9 Ağustos 2021
- 14.971
- 50.913
Burdakilerin size faydası dokunuyor farkında değilsiniz .galiba günün sonunda eşim ve görümcem ortalığı karıştırıp beni cadı ilan etmediler diye mesajı eksiliyorsunuz :) ne diyeyim kötülere bişe olmaz..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Burdakilerin size faydası dokunuyor farkında değilsiniz .galiba günün sonunda eşim ve görümcem ortalığı karıştırıp beni cadı ilan etmediler diye mesajı eksiliyorsunuz :) ne diyeyim kötülere bişe olmaz..
Biliyorum söyledim zaten çoğu kişi haklı ve daha da önümü görmeme sebep oldular , maalesef sizmdahil.. biraz üslubunuz sert ama yapıcı kısımları aldım sizden teşekkür ederim.. :)Burdakilerin size faydası dokunuyor farkında değilsiniz .
Evlenmezler bence. Adam hırsız ve fırıldak. Sever sever kaçar gibi duruyor.Konulara dahil olmamış olsam heyecanlanabilirdim şu an tek dileğim kazasız belasız evlenmeleri :) eski sakin öğrenci hayatıma devam etmek için can atıyorum , tek derdim vize haftası kocaya yemek yapma sorunu olsa ahhah
Rica ederim aslında sert bir insan değilimdir . Sadece başkalarının hayatina karisilmasindan hoşlanmam . Sizin durumunuz da ise en çok zarar görenin siz olacagini anlamanızı istedim sadece. Bir daha bence kimse için sevdiklerinize yalan söylemeyin en önemli değer güvendir hele eşler arasındaBiliyorum söyledim zaten çoğu kişi haklı ve daha da önümü görmeme sebep oldular , maalesef sizmdahil.. biraz üslubunuz sert ama yapıcı kısımları aldım sizden teşekkür ederim.. :)
Konulara dahil olmamış olsam heyecanlanabilirdim şu an tek dileğim kazasız belasız evlenmeleri :) eski sakin öğrenci hayatıma devam etmek için can atıyorum , tek derdim vize haftası kocaya yemek yapma sorunu olsa ahhah
Hala tek dileğim evlenmeleri diyorsunuz şaka gibisinizKonulara dahil olmamış olsam heyecanlanabilirdim şu an tek dileğim kazasız belasız evlenmeleri :) eski sakin öğrenci hayatıma devam etmek için can atıyorum , tek derdim vize haftası kocaya yemek yapma sorunu olsa ahhah
Çok yanlış yollara giriyorsunuz..siz yalana ortak olmasanız kesinlikle "beni ilgilendirmez kime ne dediği" cümlenize katılıyorum ama siz de yalana ortak olup "yalan söyleyen" durumuna gelmişsiniz .."cehenneme giden yol iyi niyet taşları ile döşelidir" demişti bir amirim.Sizin görümcenizi sevmenizi birbirinize yaslanmanızı anlarım ama onun için yalan söylüyorsunuz ve bir sorun olduğunda bunlar da tek tek ortaya çıkacaktır.Görümceniz ile ilgili sizin bilip de söylemediklerinizi açıklayabilirsiniz ama kendi ağzınız ile görümceniz için söylediğiniz yalanları açıklayamazsınızHayır kardeşinin kız arkadaşları ile tatile gittiğini biliyordu beni ilgilendirmez kardeşinin ona dediği.
Ben ailesine yalan söyledim gerisin beni bağlamaz.
Bende olsam aynısını yapardımElimden geldiğince akıcı ve kısa yazmaya çalışacağım.. Haddim olmayan meselelere karıştım 1 yıllık evliyim ve benden 3 yaş büyük görümcem var, aramız çok iyidir birbirimizi daima kollarız ve yardımlaşırız. O çalışıyor ben öğrenciyim bu yüzden bana bazen ev hediyeleri alır.. yani aramız iyi. Özel meselelrimizi de sıkça paylaşırız.
Konu şu ki görüştüğü biri var ve evlilik teklifi aldı ama kayınvalidemlerin gözü çocuğu pek tutmadı, içlerine sinmedi , zamanla analaşamayıp ayrılırlar diye saldırlar bunları ve memlekete gittiler. ama eşim kız kardeşine destek çıktı, sevgisine saygı duydu, çocukta eşime şöyle bir konuşma yaptı ' ben de bir abiyim , kendi kız kardeşime yapılmasını istemediğim şeyi bir başkasının kardeşine yapmam' bu cümle eşimde tabii güven oluşturdu ve bu yüzden görüşmelerine pek takılmıyor , nerde olduğunu bile arayıp sormuyor kız kardeşine. anne baba memlekete gidince bunlar daha da çok görüşmeye başladılar ve ben görümcemi sevdiğim için bunları idare ettim, zaten memlekette anne babasının telefonu çekmediği için arayıp kontrol etmiyorlar, eşim de kardeşine çok çok güvenir o da arayıp sormuyor, gece geç vakitlere kadar takılıyorlar . hatta tatile gittiler , tabiki kız arkadaşlarıyla gittiğini sanıyor eşim ve ailesi bu durumla asla sorunum yok , kimseye de söylemedim yalnız son 2 haftadır duyduğum 2 cümle yüzünden ben çok dolmaya başladım görümceme ve görüştüğü çocuğa karşı.
1. toplu oynadığımız bir oyunumuz var ve oyunda birbirimizi duyabiliyoruz. görümcem ve çocuk konuşurken aralarında yine tatil planı yaptılar ve nasıl ederiz vs derken çocuk şey dedi ' amaan abinin ruhu bile duymaz dert etme..' ben bunu duyunca çok üzüldüm, çünkü eşim onlara güvenerek pek sıkboğaz etmiyor ama onlar eşimin bu durumunu 'saflığa' yorumlıyorlar..
2. çocuğun işi sigorta ve parasal sistemlerden iyi anlayan biri, insanların online cüzdanlarından para sızdırdığını söyledi görümcem , tabi bunu masumane şekilde söyledi ' bonuslarını alıyormuşş!' bonus da insanların parası değil mi sonuçta? Görümcem bu insanı bize dürüst ,ahlaklı diye tanıttı ve biz bu yüzden ona destek olduk. kayınvalidemlerin istememe sebebi çocuğun pek varlıklı veya prestijli olmaması, eşim ise yeterki ahlak olsun dedi ve sahip çıktı, çokta güzel yaptı ama hem çocuğun bu davranışı hem eşim hakkındaki düşüncesi aşırı kin duyama sebep oldu.
gelelim olayın patlamasına.. bugün yine dışardalardı , görümcem geç gelicem bugün dedi kapattı, eşim hiç sormadı tabiki abicim neredesin vs diye. Bende dedim ki , en azından bi ara neredesin abicim de tatlı bir dille, kendini hatırlat ki , kardeşini düşünen bir abisi olduğunu hatırlasın. ( şuana kadar hiçbir şeyden haberi yok çünkü eşimin, ben içimde bayağı biriktirdim) eşim de ne demeye çalışıyorsun , ben yetersiz bir abi miyim? dedi. bende para meselesinden bahsettim sadece, çocuğa güvenim kırıldı dedim, o da bu kız kardeşimi ilgilendirir kendi tercihi böyle biriyle evlenmek istemesi dedi. karışma bu işlere dedi bende dayanamadım , çocuk senin pasif bir kişiliğin olduğunu düşünüyor dedim.. bunu dememle aşırı sinirlendi , bana değil tabiki ama yarın görümcemle konuşursa çok mahcup olacağım. aşırı pişmanım , biliyorum haddim değil ne yapmam lazım hiç bir fikrim yok.. ayrıca görümcem ailesi varken namaz kılan biri çünkü kayınvalidem evlenmesi için namazı şart koştu, onlar gittiğinden beri kılmıyor ki bu asssla beni ilgilendiren bir mesele değil, ama bu davranışı yüzünden eşim 'kız kardeşim namaz kılan bi kız el ele bile tutuşmuyorlardır ' diye düşünüyor ama onlar başbaşa tatildeler. bana da diyor ki kivili kendine gel benim kız kardeşim namazında niyazında kız, Allah onu kötülüklerden korur.. tabi orası öyle ama beni üzen eşimin bu güvenine rağmen aptal yerine konulması.. ayrıca çocuğun kurnaz ve hırsız tutumu.
hem ben sadece kardeşini arayıp kendini hatırlat dedim , asla ifşa etmedim veya eve giriş çıkışına dikkat et demedim ki demem de yani, ben mutluluğunu isterim kötülüğünü değil.
Eşimin ailesi çok baskıcı ve ben yardımcı oldum görüşmelerine , rahatça takılamıyorlar ki kıskanayım. Keşke takılabileselerdi de kendi başıma iş almasaydım tatlımgörümceniz 15 yaşında çocuk mu? neden bu kadar karışıyorsunuz sizene??????????
bence siz rahatça takılmalarını kıskanıyorsunuz
E siz de eşinizi aptal yerine koymuşsunuz. Görümcenizin sevgilisiyle tatile gitmesine yardım etmişsiniz. Siz konumunuzu ne olarak görüyorsunuz ki? Sizden 3 yaş büyük bir kadının hayatına bu kadar karışma ve hatta başkasını karıştırma hakkını nereden buluyorsunuz?kıskanıyor olsam tatile gitmeleri için , çocuğun eşimle tanışması için neden yardımcı olayım hanımefendi? neden destek olayım ? o beni aile içinde destekler gerekse ben onu desteklerim..
Ben riskin ve aptallığımın farkındayım ama insanlar ben kendime haddim değildi dedikçe daha da başıma vurdular bende saldım artık
du kafam karıştı.
bu eşin anası babası oğullarıyla konuşmuyor mu hiç? sonradan ortaya çıkmayacak mı bu?
Kötülük yapmış olabilirim ama ben çocuğu mevzu edindim , asla görümcemi ele verecek birşey demezdim . Ayrıca eşim yine takmadı konuyu , kendi bilir kendi kararı böyle biri ile evlenmek dedi geçti.yapmayın bir daha öyle şeyler.
siz eşiniz ne demek istiyorsun ben iyi abi değilmiyim dediğinde bonus mezvusunu söylemişsiniz eşiniz umursamayınca tutup çocuk senin pasif olduğunu düşünüyor demişsiniz eşinizin gözünde haklı görülmek için. eşiniz bunu da pas geçseydi hırsınızdan korkarım kendi topuğunuza sıkıp ama tatilede kız arkadaşlarıyla değil sevgilisiyle gitti de diyecektiniz.
Çocuğun hırsız olduğunu ispiyonladım ? Neden görümcemi ispiyonlayım ki . Kurgu dizi çekmiyoruz hanfendiGörümce yengeyi kendine sırdaş yapmış. Ama iş çığırından çıkınca yenge olayların içinden sıyrılmak için görümceyi abisine ispiyonlamış. Çünkü biliyor ki bu olay duyulsa yenge yardım ve yataklıktan suçlu bulunacak
Çocuğun hırsız olduğunu ispiyonladım ? Neden görümcemi ispiyonlayım ki . Kurgu dizi çekmiyoruz hanfendi
Mesajı bir daha atıyorum konu çözüldü, özelden ayrıca hakaret etmeyin cidden yeter.Eşimle konuştum ve sorun çözüldü, tabi siz linçlemeye devam edebilirsiniz , herkes keyifli görünüyor :) sinirlerini atıyor saatlerdir neyse özet geçeceğim…
Seni pasif görüyor dememe kızdı, bunu bana söylemen doğru değil kulağını kapatsaydın keşke dedi, para aktarma konusunda da kuruma şikayet edeceğim sözümü verdikten sonra konuyu kapattık .çocuğa destek olmayacağım seçim kardeşimin , herkes tercihini yaşar dedi. Bir daha önemli şeyler olmadığı müddetçe kız kardeşi ve sevgilisi hakkında bir şey duymak istemiyormuş.
Burada ağır eleştiriler aldım maalesef geneli haklıydı, okuyan olursa buradan ders çıkarabilir. Saatlerdir uyuyamadan sabahı bekledim, birilerini sevseniz de onun yaptğı gizli şeylere ortak olmayın, bildiklerinizi de söylemeyin. Ben yine ucuz atlattım, kötü bir sonucu da haketmiştim hatta farkındayım. Bazıları yanlış anlamış, görümcemin sırlarını deşifre etmedim sadece çocuğun para aktardığını ve eşim hakkındaki düşüncelerini söyledim ki bu bile yeterince paniğe sebep oldu. Yani durduk yere kimsenin hayatını falan bulandırmadım
Zaten hırsızlık olayından beri görümceme idare etmeyeceğimi söylemiştim, bugün olanlardan haberi yok belli ki olmayacakta. Ekstra bir açıklama yapmayacağım ona o yüzden
Alkış falan da beklemiyorum , buraya birileri yardımcı olur diye yazmıştım ama ilgi budalası ? İlan edildim.. bir çoğunuz fikirsiz ve saçmasınız. Yarım yamalak okuyup insanları fırçalamak kolay tabi.
Ben eşiniz olsam sizi güvenilmez bulurdum. Çünkü sizde kendisini salak olarak görüp bir noktaya kadar kendisinden gizlemişsiniz. İlk anda çekilecektiniz geri. Bu senin hayatın, nasıl istiyorsan öyle yaşa, bir derdin olursa her zaman bize gelebilirisin ama ben bunlara dahil olmak istemiyorum diyeceğinize; yok buluşmalarını ben sağladım yok benim sayemde tatile gidebildiler, ben idare ettim... Hırsızlığa bile şikayet etmeyip susmuşsunuz.eşimin güvenerek yanına gönderdiği kişi hırsız ve eşimi salak olarak görüyor.. evet kötü bişe yaptım ama güvenilmez olan ben değilim.. sayemde birlikte vakit geçiriyorlar, namaz şartı koşan bir aileye sahipken sayemde sevdiği insanla tatil yapabiliyor ve sonucu salak yerine konulmak .
Özelden hakaret edenleri şikayet edip yöneticiye bildirin. Ne olursa olsun hakaret hoş değil. Ayrıca üyeler de nasıl sahipleniyorlarsa konuları,yorum yaz geç,özelden hakaret nedir yav ajskahakagahagsjakksMesajı bir daha atıyorum konu çözüldü, özelden ayrıca hakaret etmeyin cidden yeter.