Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Cnm hiç boş yere için içini yemesin en doğrusunu yapmışsın.burada bayanlar diyo sylemeseydin kendilerini eşlerinim yerine koyun mesala aynı şeyi eşin yaşasa sana sylemesini mi isterdin...yoksa gizlemesini mi... Aynı şey bnım de basıma geklmişti.... Biz şimle aynı yerde çalişiyorduk işyerinden bi adam aynı dediğin gbi bakıyordu.... Ya ne niyetle olursa olsun sen bu durumdan rahatsız olduktan sonra farketmezz sylemen lazm tabi unutmaki eşlerimiz bizim aynı zamanda sırdaşimiz olmalı..... Bende sylemiştim ... Ama makul bir şekilde dedim ki... B kişi ble ble ktu neyetli olmayabilir ama rahatsz oldum dedim ..... En doğrusu bu sen demiyosun ki git as kes ,... Nabza gre şerbet vereceksin kocaanı tanıosn snuçta.... Makul bir sekilde gaza getirmeden düzgünce sylemek en doğrusu için rahat olsun lütfen.... Snuçta. Sylemesen gdip geldikçe eini kandırmış gbi hissedersin ozamn daha çok vicdan azabi çekersin cnm çok doğru yapmıssın..... Tabiki tavır almasın aile içinden snuçta eskisi gbi samimi olmazsınız olur biter ... Rahat olKarşılıklı bakışıyormuşuz gibi bir durum olmadı ki. Ben rahatsız olduğumu belli ettim bana baktığını görünce sinirlenerek gözlerimi çevirdim. O bunun farkında bence. Ama çare bulamadım. Yaa yanlış yaptıysam diye kaç gündür içim içimi yiyor bilmiyorum ki.
Yalniz adam da kasapmis![]()
Yanlış anlaşılmak istemem ama kimi kadınlar hatta birçok kadın bu konuda paranoyak oluyor. O kadar çok kadın tanıdığım var ki bütün erkeklerin sürekli ona baktığını zanneden. Ne zaman dışarı çıksak:
-Ayy, yeminlen gözleriyle yedi beni(Hiçç de öyle bir şey yok, adam karşıdan gelirken bizle göz göze gelmiş oluyor tesadüfen)
Bir mağazaya gireriz. Satış görevlisi bizle ilgilenir.
-Ayy Milena görüyor musun adam bana nasıl yavşadı.(Adam görevini yapıyor, erkek müşterilere de aynı şekilde davranıyor)
Yolda biri saati sorar.
-Ayy bana nasıl baktı gördün mü, gelip sırf benle konuşabilmek için sordu saati de.(Etrafta bir biz varız)
-Niye herkes bana bakıyor? Ne var bende bu kadar anlamıyorum.(Kimsenin baktığı yok)
Bu yukarıda anlatııklarımı özellikle Türk kadınları çok yapıyor. Küçüklüğümüzden beri bütün erkeklerden uzak durup namusumuzu koruyalım(!) diye tüm erkeklere tecavüzcü muamelesi yapmak üzere yetiştiriliyoruz. Bu da aşırı art niyeti ve paranoyayı beraberinde getiriyor.
Konu sahibi arkadaşım sakın bu dediklerimi kişisel algılayıp bana kızma, genel bir durumdan bahsediyorum sözlerim sana değil. Ama bence çok abartmışsın, adamın namusuna laf etmişsin. Ortada fol yok yumurta yokken bu olayı kocana anlatmışsın. Sence bir erkek hele ki bir Türk erkeği bunu soğukkanlılıkla karşılayabilir mi?
böyle şeyler oluyor ne yazıkki...ister kapalı ol ister açık bakacak olan yine bakıyor..senin kocana yardım etmiş olabilir ama sen onun için dışarıdan gelen birisin..bence gitme görümcene ayrıca söylemekle doğru yapmışsın..senin rahatsızlığını beyan etmen doğal..Selam arkadaşlar. Ben 1 buçuk yıllık evliyim. Çok güzel giden bir evliliğim var Allaha şükür. Fakat benim bi görümcem var eşimin ablası. Bu görümcemin eşini benim eşim çok seviyor. Zamanında ona çok yardımı dokunmuş iyi bir insan. Biz evlenirken de maddi yönden çok yardımcı oldu sağolsun. Ama şöyle bir sıkıntı var. Biz görümceme oturmaya gittiğimizde eşi kaçamak bakışlarla bana bakıyor ve ben rahatsız oluyorum. Ben tesettürlü biriyim. Bir erkeğin nefsini kabartacak bir giyime sahip değilim. (Gerçi onların nefsi açıklığa kapalılığa bakmıyor) Neyse Ben başta yanlış anlıyorumdur dedim bir kaç kez denedim baktım kaçamak kaçamak bakıyor ortamda. Eşime söylemeyi düşündüm sonra vazgeçtim. Rahatsızlık duya duya görümceme gittim hep. Ama artık dayanamadım dün gece eşime anlattım. Tabi çok üzüldü. Ona yakıştıramadı. Sizce eşime söylemekle doğrumu yaptım? Ve de görümceme bir daha gitmemek olmaz ama hiç gidesim gelmiyor ne yapmalıyım ki sizce? Fikirlerinizi bekliyorum canlar sağolun şimdiden
Bu yorumu cok sevdimYanlış anlaşılmak istemem ama kimi kadınlar hatta birçok kadın bu konuda paranoyak oluyor. O kadar çok kadın tanıdığım var ki bütün erkeklerin sürekli ona baktığını zanneden. Ne zaman dışarı çıksak:
-Ayy, yeminlen gözleriyle yedi beni(Hiçç de öyle bir şey yok, adam karşıdan gelirken bizle göz göze gelmiş oluyor tesadüfen)
Bir mağazaya gireriz. Satış görevlisi bizle ilgilenir.
-Ayy Milena görüyor musun adam bana nasıl yavşadı.(Adam görevini yapıyor, erkek müşterilere de aynı şekilde davranıyor)
Yolda biri saati sorar.
-Ayy bana nasıl baktı gördün mü, gelip sırf benle konuşabilmek için sordu saati de.(Etrafta bir biz varız)
-Niye herkes bana bakıyor? Ne var bende bu kadar anlamıyorum.(Kimsenin baktığı yok)
Bu yukarıda anlatııklarımı özellikle Türk kadınları çok yapıyor. Küçüklüğümüzden beri bütün erkeklerden uzak durup namusumuzu koruyalım(!) diye tüm erkeklere tecavüzcü muamelesi yapmak üzere yetiştiriliyoruz. Bu da aşırı art niyeti ve paranoyayı beraberinde getiriyor.
Konu sahibi arkadaşım sakın bu dediklerimi kişisel algılayıp bana kızma, genel bir durumdan bahsediyorum sözlerim sana değil. Ama bence çok abartmışsın, adamın namusuna laf etmişsin. Ortada fol yok yumurta yokken bu olayı kocana anlatmışsın. Sence bir erkek hele ki bir Türk erkeği bunu soğukkanlılıkla karşılayabilir mi?
Selam arkadaşlar. Ben 1 buçuk yıllık evliyim. Çok güzel giden bir evliliğim var Allaha şükür. Fakat benim bi görümcem var eşimin ablası. Bu görümcemin eşini benim eşim çok seviyor. Zamanında ona çok yardımı dokunmuş iyi bir insan. Biz evlenirken de maddi yönden çok yardımcı oldu sağolsun. Ama şöyle bir sıkıntı var. Biz görümceme oturmaya gittiğimizde eşi kaçamak bakışlarla bana bakıyor ve ben rahatsız oluyorum. Ben tesettürlü biriyim. Bir erkeğin nefsini kabartacak bir giyime sahip değilim. (Gerçi onların nefsi açıklığa kapalılığa bakmıyor) Neyse Ben başta yanlış anlıyorumdur dedim bir kaç kez denedim baktım kaçamak kaçamak bakıyor ortamda. Eşime söylemeyi düşündüm sonra vazgeçtim. Rahatsızlık duya duya görümceme gittim hep. Ama artık dayanamadım dün gece eşime anlattım. Tabi çok üzüldü. Ona yakıştıramadı. Sizce eşime söylemekle doğrumu yaptım? Ve de görümceme bir daha gitmemek olmaz ama hiç gidesim gelmiyor ne yapmalıyım ki sizce? Fikirlerinizi bekliyorum canlar sağolun şimdiden