Görümcemin bebeği

Cok zor bir durum rabbim yardimcin olsun canim ama haksizlik bencede bunu senin esinin ailesi düsünmesi lazim herkezin evi ayri sorumluluklari ayri sizinde durumunuz öyleyse sacmalik elbette kardesine uzulursun ama sende olsa fazlasiyla düsünmeden yardim ederdin eminim daha sizin bile cocugunuz yokmus yaptiklari cok yanlis bence ozaman durumunu düzeltince cocuk yapcakti

Kızlar 30 dakıkadır anlatıyorum ama yok nuh dıyor peygamber demıyor ben işi bırakıcam dıyorum ac kalırsın dıyor oyle gozu donmus

Kızlar 30 dakıkadır anlatıyorum ama yok nuh dıyor peygamber demıyor ben işi bırakıcam dıyorum ac kalırsın dıyor oyle gozu donmus
Canım sen demişsin ya 200 tl kalıyor diye sende o kalan parayı vermeyi teklif et yada eşine ek iş bulmasını söle bişekilde vaz geçirmeye çalış vazgeçmiyorsa ek iş çok mantıklı daha fazla çalışsın

Canım tamam da 200 tl kalıyo diyosun peki sormuyo musun hangi parayla yardım edeceksin diye

bu nedir arkadas ya hem zorlular hem serliler sen gençliğinde gezip tozmazken yiyip içip giyinmezken çalıştığın halde mahrum kalırken herşeyden böyle bir dayatma ya ne den,rki ah o eşler yokmu onlar .o zaman sende işten çık sen kölemişin mecbur bakacak sana sen otur kendi cocugunu bekle

O kocaya neler neler yapılır da hadi neyse...
Sen çalışmadığını zaman sana bile bakmıyor ama kardeşine bakıyor
Allah yardımcı olsun diyecek bisey bulamadim

Yok artık.
Niyeymiş o? Siz maaşınızla sadece kendi karnınızı mı doyuruyorsunuz?
Öyleyse herkes cebine baksın, mesela faturaların ve ev giderlerinin yarısını koysun ortaya, kalan maaşıyla ne halt ediyorsa etsin. Siz de kendi ailenize yardım edin ya da biriktirin.
Kusura bakmayın da eşiniz ailesi olarak görmemiş sizi, bi' cacık olmaz kendisinden.

Görümcemin kocası gitsin ek iş yapsın sankı muhtac olan benım paramı kesınlıkle vermıyorum kalan 200 tlyıde aıleme verıcem kendısı nasıl ısterse arttırsın

Bu satten sonra ıstedıgı yogurda cacık olabılır kalan paramı aıleme verıcem yetmeyen yerdede acıp kp telefon para istıycem bosuna dememısler deveye dıken yaranır dıye

Isin zor canimcim we bence sonuna kadar haklsin yardim etmrk heleki bebis icin cok guzel sevaptir ama kendini daha zor bi duruma dusuceksen bu yardim olmazki iskence olur esinde uzuluyordur belkidesana surat yapmasi yanlis kp ye sirf hayir diyemicek die sana trip atmasin

Sen çalışmadığını zaman sana bile bakmıyor ama kardeşine bakıyor
Allah yardımcı olsun diyecek bisey bulamadim
Kardesı hamıle olmasa onada dıyeceklerım var ama Alkah korkum olmasa adamın bana dedıgı hamılenın bedduası tutarmıs sen calısma yan gel yat ben çalısayım bir gun bile eksıgın varmı dıye sorma bana her fenalıgı et sonra beddua edermıs yuh dedım sadece

Gercekten doğru bayanin kardeşi ayni durumda olsa kesinlikle yardim etmezler bize ne derler esimde aynisini yapar ama kendi kardeslerine gelince dirum değişiyor tabiki

Boyle durumlar da derler ki haklısın ama alacağin yok .Ben de olsam yeğenim soz konusu ise dinlemezdim kimseyi.

Bakamayacagın bır bebegı dunyaya getırmek gunah degıl mı? Ac sefıl olacak bır bana esıme guvenmelerıne kızıyorum ben arttırdım yıyemedım buyur sen ye

Sanırım insanı biraz inciten, eşinizin ailesinin bunu bir "görev" olarak üstünüze almasını beklemesi.
Elbette yardım yapılır, neden olmasın. İnsan, düşkün birine ne kadar yardım edebilirse, misliyle kendisine geri döndüğünü kendi gözlerimizle de görmüşüzdür. Ben hiç yardım edeni yolda bırakan bir hikaye bilmiyorum.
Ancak yardım ve bir başka evin geçimini üstlenmek arasında, üstelik bir görev gibi, bence dağlar kadar fark var.
Eşinize güveniyorsanız, yerinizde olsam kendi çocuğuma hazırlık yapmaya başlardım ve en erken zamanda da bunu gerçekleştirmek için adım atardım. Evinize iki maaş giriyor diye, iki ev bakabilecek durumda olduğunuzu nasıl çıkardılar ben bilemiyorum.
Eşinizi de anlamaya çalışıyorum, nihayetinde kardeş. Ancak bu şekilde bir yardım kardeşine "yardım" değil bayağı bayağı köstek olacak. Çünkü görümcenizin eşinin de bunu bir görev gibi görüp, her darlıkta sizin elinize bakma durumu olacak. Dahası, darlık bastıkça ve kimseden yardım görmedikçe belki aile huzurlarını da kaçıracak. Hiç bunu düşünmüyor mu büyükleriniz? Sonuçta el adamından bahsediyoruz..
Görümce ve eş, anne&baba olmanın hakkını verip önce bütün çareleri bir düşünsünler. Kayınpederin yanına yerleşmek bir süre veyahut görümcenizin annesinin evine geçmek.. Veyahut ortaya bir miktar para toplanıp (siz dahil herkesten, belki fitre amaçlı olarak) "ev içi izolasyon" planlayarak..

Aklı selim olgun birisinin gözüne ihtiyacınız var. Belli ki eşiniz ve ailesi yaş almış ancak henüz yaşlanmamış. Görebilecek olgunlukta değiller. Kendi ailenizden birine danışıp fikren bir kaç çözüm tasarlayabilirsiniz. Benim fikrim bu.. Umarım herşey gönlünüzce olur..

Gercekten doğru bayanin kardeşi ayni durumda olsa kesinlikle yardim etmezler bize ne derler esimde aynisini yapar ama kendi kardeslerine gelince dirum değişiyor tabiki
Etmez kesınlıkle bu tartısmanın da sonu yok yıne bıldıgını okuyacak o kredı kartları onda oldugu muddetce

Haksiz insanin bedduasi falan tutmaz korkma
Sen otomatik ödemeleri iptal ettir babam verdiği borçları istiyor oraya vercem de bir kuruş koklatma bu ne yaa eşine çok kizdim
Sen onlara bakmaya mecbur değilsin ailenle paylastinmi bu konulari

Ahhh içimde yaradır ablam borç küçük altın istemişti de vermemişti esim uc gün ağladım essegin hatırı yoksa sahibinindemi olmaz nankör kopekler

Bakamayacagın bır bebegı dunyaya getırmek gunah degıl mı? Ac sefıl olacak bır bana esıme guvenmelerıne kızıyorum ben arttırdım yıyemedım buyur sen ye
ama ne bilincsizce yapiyolar bakamiyolar diyoruz ya bunkar onlardan sanirim. Sende patlat bi bebis herkes kendi bebisine baksin

Görümcemin kocası gitsin ek iş yapsın sankı muhtac olan benım paramı kesınlıkle vermıyorum kalan 200 tlyıde aıleme verıcem kendısı nasıl ısterse arttırsın
Canım tabikide görümcenin kocası gitsin de ek işe ben eşin belki ikna olur diye dedimde kızdın galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…