Görümcemin bebeği

vallahi kırılırsa kırılsınlar sen sonuna kadar haklısın
ohh ne güzel iş kızkardeş çalışmazmış nedenmiş mantığı nedir
kızları çalıştırmıyorlarsa size ne diye çalışmaya zorluyormuş eşin
herkese karşı ayrı düşüncelere mi sahipler lafa bak kızkardeş çalışmaz ama eş çalışır
bizim değerimiz daha düşük çünkü biz yorulabiliriz ama kardeş yorulmasın

ayrıca durumları o kadar da kötü değilmiş canım görümcenin evlendi evleneli kira ödememişler asgari ücret bile alsa bir köşede bir şey birikmesi lazımdı onlarda
ayrıca önceki yorumlarda gördüm kayınpederde yardım ediyormuş her ay
daha az yesinlerdi de evin rutubet sorununu çözselerdi bunca zaman
pek ala bunca zaman para biriktirme için şansları olmuş
görümcen çalışıp tüm bu zamanda kira gibi biriktirselerdi şimdiye ev almış dahi olurlardı
hadi çalışmamasını geçtim ne ev hanımları var zehir gibiler bizim komşumuz 60 yaşında bir teyze vardı o yaşında elinde yazma oyası eksik olmazdı yapar yirmi liradan satardı
veya evde başkasına pastahaneden pahalı geldiği için evde bebek kurabiyesidir şekeridir yapanlar var
illa ki bütün gün evdesin diye para kazanmama gibi bir durum yok ki
ama öylesi kolaylarına geliyor çoğunun
bu konuya inanılmaz sinirlendim hem size hem doğacak çocuğa çok üzüldüm

kabaca bir söz ama zengin parasiyla fakir karisiyla oynar diye sizinkilere cuk oturmus , durumlari yok ne cocugu , hamile kalmadan önce düsünülmeli , bir el bakti iki el bakti sonuc disarda yiginla basi bos cocuk , yanlis anlasilmasin ama böyle durumdaki insanlarin cocugunu iyi egitecegini hic inanmiyorum , bir birey olarak cocuklarini bakamiyandan , gelecegini akil edemiyenden ne hayir gelir ki , sonra gelsin bolca cahil nesil ....yazik ya .....

bencede siz bosanin , isi gideceksin kendin icin hicbirssey yapmicaksin , adam cik ise gitmiyorsun diye küsüp yatak ayirp faturalari ödemicek , is akrabaya gelince sunu yapalim bunu yapalim ,

yine üstüne basiyorum hep cahilce egitim sonucu bu böyle gelir böyle gider kocaniz daha farkinda degil neyin ne oldugu tutup birde evlenmis ..yazik

Diz boyu cahiller zaten evde besledigim kediyle kendilerini bir tutacak kadar kediye yaptıgım masrafı onume suruyorlar
Ben basından beri soyluyorum zaten durumunuz yoksa cocuk yapmayın bebek bereketı ıle gelır klasık palavralar işte

Görümce ve kaynana kelimelerinden nefret ediyorum.en
Hay ağzın bal yesin kardeş! Bu kişi yorumlarını muhalefet etmek için yazıyor hep.Bana da yazmış bugün bir şeyler...Çok güldüm.Kesin erkek bu!

Çalışmaya gönlü yokki benide kızdıran durum bu aslında 2 yılda ne yaptın hiçmi birikimin yok görümcem direk benimle konussa sorucam zaten ama onum yerıne babası konusuyor yuzyuze gelıncede konu acılmıyor

Benım maaşım bankaya yattıgı gibi otomatık kıra ya ve faturalara gidiyor ımkanı yok gibi heray eşimin maaşı karta ve kredilere gidiyor

Başka türlü anlamaz ki. Kira borç ödenmesin. Babasından istesin. Senin ailene yardım etmen gereksin bir ay mesela?

Ben çalışıp gelecegım için yatırım yapmam gerekırken canla basla borc oduyorum bizden taleplerı olmadı diyeceklerıne bızden ıstıyorlar

Başka türlü anlamaz ki. Kira borç ödenmesin. Babasından istesin. Senin ailene yardım etmen gereksin bir ay mesela?
Benim ailemden alınanları gerı versek keske ailem her zaman destek oldu odemeye sıkıstıgımda hep yardımcı oldular ama daha bir gun buda bizim borcumuz odeyelım diye agzını acmadı hayır benım aılem hayır kurumu degıl kı

işten çıkın madem kocanız üstlensin bütün masrafları stok yapsın bol bol...

Ne garip herifler var.

Durumunuz yoksa neyin yardımı bu,sırf babadan emir geldi diye , erkeklere bir haller oluyor , kim olsa moreli bozulur ,

Ayrıca sigara içen görümcen için diyecek tek lafın var

Hamileyken bebeginin saglıgını düşünmüyor madem rutubetli evde büyütecegine dair endişeye kapılmasın..Nasılsa onun için önemsiz.

Kayınvalidene ve kayınpederine de aynen bunu ilet

Durumunuz yoksa neyin yardımı bu,sırf babadan emir geldi diye , erkeklere bir haller oluyor , kim olsa moreli bozulur ,

Ne münasebet onın cocugu sankı evlatlık dogurmus ben eşimin ailesinden hiç birşey görmedim herşeyi eşimle üstlendik sonuc olarak çok fazla borcumuz var

Benim ailem hayır kurumu sıkısınca babandan BORÇ İSTESENE ama geri verilmeyen borçlardan bir gün bayramda kp 50 lira verdi 50 kere soyledı goturdum görümceme verdım

Muhtemelen benım bonkor kp bız hallederız demiştir calısan cocuklarada bölüştürüyor küçük kaynım dogum sponsoru olmus benim dogurasım geldı oh ne güzel

Tadilat yaptırın diyoruz ya ev satılırsa bosa masraf dıyor kıraya cıkın evı kıraya verın diyoruz ya satılırsa kıracı cıkmazsa diyor apartmanın alıcısı var ama verılen meblayı begenmıyorlar. Böyle sacma sapan bir durum
Sigarayı bırakamıyormus zararlarını benden iyi biliyor zaten

Size kimse yazmaz o nedenle ben yazayım

Boşanın. Terbiyesiz, yüzsüz ve sizi sömüren bir eşiniz var.

Hamileyken sigara içen, olmayan parası ve rutubetli eviyle eve yemek söyleyip bebek yapan biri de size kedinizin mamasının hesabını soruyorsa ben daha da bir şey diyemiyorum.

Siz de kendinizi bu kadar ezdirmeyin. Ne demek pazar gününden beri konuşmuyor. Sizsiniz konuşmaması gereken, hatta çok sert konuşması gereken.

İşi bırakmak falan da çözüm değil, ya aileme borçları öderiz önce, ya da kimseye hiçbir şey yapamazsın diye rest çekin.

Ailenizden para almış, onu geri vereceğine sizi aç bırakıp kardeşine yardım etme derdinde.

Bizde her evkenen kayna düğün yeri kiralamada yardım edildi tabi başka yardımlarda var şimdi yardım deyince bu ç0ür boyu zaten olamaz , herkesin rıskı farklı ve kimse kendi zenginliğine başkasına yaşatmaz kardeşi dahi olsa
Muhtemelen benım bonkor kp bız hallederız demiştir calısan cocuklarada bölüştürüyor küçük kaynım dogum sponsoru olmus benim dogurasım geldı oh ne güzel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…