Görümcemin bebeği

kirada olan sizsiniz. asil onların size yardım etmesi gerek el birliğiyle. yuhh diyorum zaten kiradasınız ve bi de görümcenin kirasınım mı ödeyeceksiniz...
Yada aylık bebegın masraflarını üstlenmemizi talep ettiler bana maaştan kalan miktar belli çok şükür eşimde beni anladı şimdilik olayı anlaşarak kapadık

Konu neyse ki çözümlenmiş. Konu sahibi adına çok sevindim. Sevgili raptiye evet bebek Allah'tan gelen birşey... Ama kimse eşinin kardeşinin bebeği için çalışmak zorunda değil. En önce anne babası düşünür çocuğu. O rutubetli eve çocuk dünyaya getiriyorlar ancak öncesinde har vurup harman savuruyorlar, evin tadilatına yanaşmıyorlar, evi kiraya verip kiraya çıkmaya yanaşmıyorlar, illa kiralarını başkası karşılayacak, kadın çalışmaya yanaşmıyor. Neden? çünkü onun yerine çalışacak olan var! Başkasının emeği ile onu zor duruma düşürerek elde edilen haram parayla çocuk büyütmek de günah!

Söylediklerinize bende katılıyorum zaten.
Konunun çözümlenmesine sevindim.

ne kadar sacmaaa ne kadarr esinin ailesi karsilasin masraflari neden sizin karsilamanizi istiyolae yada gelinse ise girsin cocuga kaynana baksin sen ayni durumda olsan emin ol sana yardim etmezlerdi tavrini yok kesinlikle. sen cocuk yapamiyosun ama gelinim cocugunun masraflarini karsilicaksin olduuu canim sende cocuk yap durum esitlensin ozaman

İnsanların bu yüzsuzlukleri beni öldürüyor.benim de kızım oldu o borcun içine bu güne geldim ama nasıl bir ben bir eşim biliyor.ama kimseye güvenerek yapmadık çocuğu.insan bunu hesaba katmali.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…