Hayatımda daha saçma çok az şey okudum. Elinize süpürgeyi tutuşturunca kimse hiçbir şey demedi mi (özellikle eşiniz)kaynanamlara ilk kez el öpmeye gittiğimde daha eve girer girmez hemen elektrikli süpürgeyi elime verip evi süpürtmüştü,
Değmeyecek birisi. Ben olsam davet etmem. Mesafe iyidir.Selam kızlar biz eşimle ayrı şehirlerde yaşıyoruz tayin durumundan dolayı ve ben 6.5 aylık hamileyim.2 gün önce görümcem yaşadığım şehre geldi amcasının düğününe ve bir hafta burda kalacak bende hafta içi çok yoğun çalışıyorum hafta sonuda amcasının nikahına katılacaz onlar pazar günü gidecekler.Sorum şu ben görümcemi hiç sevmem çünkü iyi niyetli biri değil hamileliğim boyunca beni birkez aramadı tebrik dahi etmedi sadece kardeşini tebrik etti ben kaynanamlara ilk kez el öpmeye gittiğimde daha eve girer girmez hemen elektrikli süpürgeyi elime verip evi süpürtmüştü,bu ve bunun gibi bikaç şey yaşadık ve eşimin aklına zamanında girmeye çalıştı yemek yapmayi bilmiyor gibisinden falan her neyse ben baya soğudum bundan ve evime davet edesim gelmiyor ama eşim iyi bir insan ve onun hatrına davet et diyor annem bilemedim şimdi napsam tek yaşıyorum normalde.Eşimde cuma gelsin kalsın cumartesi beraber düğüne katılırsınız diyor ne yapsam bilemedim
Esınızi dinlemeyinSelam kızlar biz eşimle ayrı şehirlerde yaşıyoruz tayin durumundan dolayı ve ben 6.5 aylık hamileyim.2 gün önce görümcem yaşadığım şehre geldi amcasının düğününe ve bir hafta burda kalacak bende hafta içi çok yoğun çalışıyorum hafta sonuda amcasının nikahına katılacaz onlar pazar günü gidecekler.Sorum şu ben görümcemi hiç sevmem çünkü iyi niyetli biri değil hamileliğim boyunca beni birkez aramadı tebrik dahi etmedi sadece kardeşini tebrik etti ben kaynanamlara ilk kez el öpmeye gittiğimde daha eve girer girmez hemen elektrikli süpürgeyi elime verip evi süpürtmüştü,bu ve bunun gibi bikaç şey yaşadık ve eşimin aklına zamanında girmeye çalıştı yemek yapmayi bilmiyor gibisinden falan her neyse ben baya soğudum bundan ve evime davet edesim gelmiyor ama eşim iyi bir insan ve onun hatrına davet et diyor annem bilemedim şimdi napsam tek yaşıyorum normalde.Eşimde cuma gelsin kalsın cumartesi beraber düğüne katılırsınız diyor ne yapsam bilemedim
Maalesef o zaman daha 2 aylık evliydik eşim saftı o zamanlar bişey demedi bende şaşkınlıkla kaldım hala unutamıyorum o günüHayatımda daha saçma çok az şey okudum. Elinize süpürgeyi tutuşturunca kimse hiçbir şey demedi mi (özellikle eşiniz)
Ay “ilk kez el öpmeye gitmiştim” deyince sevgilinizin ailesiyle tanışmaya gittiğinizde oldu bu olay sandım. Evlendikten sonra da yaşanması normal değil ama diğer türlüsü beni şoklardan şoklara uğratmıştı.Maalesef o zaman daha 2 aylık evliydik eşim salaktı o zamanlar bişey demedi
ben 6.5 aylık hamileyim.2 gün önce görümcem yaşadığım şehre geldi amcasının düğününe ve bir hafta burda kalacak bende hafta içi çok yoğun çalışıyorum hafta sonuda amcasının nikahına katılacaz onlar pazar günü gidecekler.Sorum şu ben görümcemi hiç sevmem çünkü iyi niyetli biri değil hamileliğim boyunca beni birkez aramadı tebrik dahi etmedi sadece kardeşini tebrik etti ben kaynanamlara ilk kez el öpmeye gittiğimde daha eve girer girmez hemen elektrikli süpürgeyi elime verip evi süpürtmüştü,
ben 6.5 aylık hamileyim.
yuhkaynanamlara ilk kez el öpmeye gittiğimde daha eve girer girmez hemen elektrikli süpürgeyi elime verip evi süpürtmüştü
Hiç bir şey senin keyfinden daha değerli değil, senden daha değerli değil.Selam kızlar biz eşimle ayrı şehirlerde yaşıyoruz tayin durumundan dolayı ve ben 6.5 aylık hamileyim.2 gün önce görümcem yaşadığım şehre geldi amcasının düğününe ve bir hafta burda kalacak bende hafta içi çok yoğun çalışıyorum hafta sonuda amcasının nikahına katılacaz onlar pazar günü gidecekler.Sorum şu ben görümcemi hiç sevmem çünkü iyi niyetli biri değil hamileliğim boyunca beni birkez aramadı tebrik dahi etmedi sadece kardeşini tebrik etti ben kaynanamlara ilk kez el öpmeye gittiğimde daha eve girer girmez hemen elektrikli süpürgeyi elime verip evi süpürtmüştü,bu ve bunun gibi bikaç şey yaşadık ve eşimin aklına zamanında girmeye çalıştı yemek yapmayi bilmiyor gibisinden falan her neyse ben baya soğudum bundan ve evime davet edesim gelmiyor ama eşim iyi bir insan ve onun hatrına davet et diyor annem bilemedim şimdi napsam tek yaşıyorum normalde.Eşimde cuma gelsin kalsın cumartesi beraber düğüne katılırsınız diyor ne yapsam bilemedim
Valla Sımdı De esınız degısmemısMaalesef o zaman daha 2 aylık evliydik eşim saftı o zamanlar bişey demedi bende şaşkınlıkla kaldım hala unutamıyorum o günü