Görümcemi davet etmeli miyim

Önce eşin senin hatrın için seni savunsaymış. Seni insan yerine koyup tebrik etmeyen birini ne diye davet edesin ki?

Nikahta ağız ucuyla davet et bize geçelim bir kahve içelim de o da eşinin hatrina hayır derse tamam o zaman ben ayakta duramıyorum agirlastim eve geçiyorum de git.

Dün beni aradı nasılsın iyi misin diye bende ağzımın ucuyla bana da gel dedim oda olur ayarlayalım dedi öyle askıda kaldı yani eşim bugün kendi dedi cuma dan gelsin cumartesi nikaha beraber geçersiniz diye demek öyle planlamış

Bir kere bile mi aramadı ? Ne olursa olsun doğacak çocuk onun yeğeni . Fesatmış doğrusu. Utanmadan evinize gelecek. Böyle kafalar abimin evi istediğim gibi girip çıkarım mantalitesinde.
Hiç aramadı tebrik dahi etmedi ona göre öyle zaten eltimin evine de elini kolunu sallayarak giriyordu en son eltimin şutladı onu konuşmuyor onunla

Ben olsam agirlamam. Velev ki eşimin hatrina agirlasam bile kesinlikle yemek falan yapmazdim. Çay, kek yeter.

Benimkiler doğum bile yaptım aramadilar şeytan görsün yüzlerini asla aramam.sizde davet etmeyin böyleleri güzellikten anlayıp aa bak bize iyi davrandı bizde kötülükten vazgeçelim demeyecek.tam tersine daha çok cesaretlenip nasıl olsa ne bok yesek yanımıza kâr kaliyo diyip daha çok şey yapacaklar.

İşi düşmüş ya ondan aramıştır kalacak yer bulmak için.

Dışarıda buluşup görüşebilirsiniz

Asla davet etmem adla.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…