Yaşamadıysanız benım yaşadıklarımı anlayamazsınız benım tedavi süreçlerimi herşeyimi biliyordu ablam gibi herşeyimi anlattım ona çok değer verdim her seferınde hediye aldım yani çocuk içim de çok sevindim ama Bunu burnumuza sokmak var bide. Güzelce söylemek var bilmem anlatabıldım mıSiz cocuk dusunurken haber verin tum sulalede calismalari durdursunlar.
Cocuk dusuncebiz ayni doneme denk gelmis olabilir sizi bekledigini nereden cikardiniz? Bir ima bir laf soylese yazardiniz herhalde.
Ikincisi kardesine soyler niye soylemesin sizde yeni baslamissiniz dusunmeye saklamasinin anlami ne?
Bende sizi anlamadim???
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
GÖRÜMCEMi Anlayamadım
- Konu Sahibi okibur
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 17 Nisan 2012
- 30.412
- 65.399
- 598
Benim bir önceki yazdığım mesajı okuyun. Hala diyorum çok aşırı abartıyorsunuz. O da sizi kardeşi görmüş nerden bilsin böyle düşüneceğinizi yazık. Ve ayıp.Yaşamadıysanız benım yaşadıklarımı anlayamazsınız benım tedavi süreçlerimi herşeyimi biliyordu ablam gibi herşeyimi anlattım ona çok değer verdim her seferınde hediye aldım yani çocuk içim de çok sevindim ama Bunu burnumuza sokmak var bide. Güzelce söylemek var bilmem anlatabıldım mı
Kardesini arayip soylemis en dogrusu bence bu. Eger sizi arayip soyleseydi sizi uzmek istedigini gozunuze sokmak istedigini dusunurdum. Kardes iliskilerini sorgulamaniz cok gereksiz niye haber verdi? Bu onlarin iliskisi es dahi olsak kardes iliskileri onlari ilgilendirir.Yaşamadıysanız benım yaşadıklarımı anlayamazsınız benım tedavi süreçlerimi herşeyimi biliyordu ablam gibi herşeyimi anlattım ona çok değer verdim her seferınde hediye aldım yani çocuk içim de çok sevindim ama Bunu burnumuza sokmak var bide. Güzelce söylemek var bilmem anlatabıldım mı
Esinizle once sevinip sonra aglamaniz da tuhaf. Normal yoldan deniyorsunuz bir sikintiniz yok ins kisa surede hayirli haberi alirsiniz. Dert aramayin kendinize
- 12 Ocak 2015
- 6.013
- 10.920
- 198
Sorması tuaflığından değilde sizin için çocuk dilemesi olabilir bir ailede bu gibi gelişmeler takip edilmesi sorulması dinlenmesi normaldir daha sade ve art niyetsiz düşünürsek ve öyleyse acil bebekten önce psikolojik yardım alınBen tedavi sürecindeyken ikidebir doktor işlerimizi sorup beni strese sokması da tuhaftı zaten ben çok sevindim aksine ama Bunu burnumuza soka soka yapmak var bide kibar bir dille söylemek var kardeşine ve eşine tamam ben el kızı olabılırım ama ben onu bir abla gibi sevdim çok değer verdim her seferinde hediyemle gittim
Dediğiniz gibi ise görümce de rekabet çekememezlik kıskançlık söz konusu acırım doğancak olana
El kızı kavramını hiç sevmem bunun benim için karşılığı yoktur siz bir ailesiniz ve bitmiştir
Gene tekrarlıyorum ya sizin yada görümcenizin bakışı hastalıklı tedavi gerekiyor
Bence görümcenin davranışında bir sıkıntı yok sonuçta o kardeşi, sen kardeşinin karisisin. Onunla paylaşmak istemesi gayet normal, senin abine söylemeye utanacak olman da senin yetişme tarzinla alakali ve tamamen senin sorunun.
Ayrıca senin bir sorunun daha, 7 yaşında çocuğu var da ben düşünmeye başlayınca o da çocuk düşünmeye başladı demişsin. Gorumcen de eşi de sana soracak değil ne zaman çocuk yapacaklarini? 1 sene önce de olsa, 1 sene sonra da olsa sen söyleyecek bir laf bulurdun bence. Vay ben tedavi oluyorum çocuk yapamıyorum görümce çocuk düşünüyormuş; sonra da vay ben 1 yıldır uğraşıyorum olmuyor görümce de nispet gibi çocuk dusunuyor hamile kaldı derdin. İstediği zaman istediği kadar çocuk yapabilir insanlar, istediği kişiyle de istediği zaman mutluluğunu paylaşır. Senin de olursa sen de ona haber verme ne vereceksin.
Aynen katılıyorum. Sanki bir tane çocuğu var zaten niye ikinciyi istiyor/yapıyor bana nispet yapıyor gibi yazmış. İsterse 10 çocuğu olsun 11. Yi yapar kime ne? kimse kimseye nispet için çocuk yapmaz. Çocuğu olmayan 'bazı kadınlar' hamile olan elti görümce vs olunca hemen alınıyorlar. Çocuk kimseye hava atmak için nispet olsun vs diye yapılacak şey değil olunca anlarsınız inşallah
Haber verme konusunda evet acele etmiş biraz dah kantahliki olmadan söylemesi ama herkese söyleyip en son kardeşine söylese o daha da garip olurdu.
- 3 Eylül 2010
- 1.047
- 2.388
- 333
Aynen katılıyorum. Sanki bir tane çocuğu var zaten niye ikinciyi istiyor/yapıyor bana nispet yapıyor gibi yazmış. İsterse 10 çocuğu olsun 11. Yi yapar kime ne? kimse kimseye nispet için çocuk yapmaz. Çocuğu olmayan 'bazı kadınlar' hamile olan elti görümce vs olunca hemen alınıyorlar. Çocuk kimseye hava atmak için nispet olsun vs diye yapılacak şey değil olunca anlarsınız inşallah
Haber verme konusunda evet acele etmiş biraz dah kantahliki olmadan söylemesi ama herkese söyleyip en son kardeşine söylese o daha da garip olurdu.
Değil mi ya? Burada ne kadar çok konu açılıyor, Eltim görümcem ablam vs çocuk istemiyordu ben isteyince o da istemeye başladı diye. Kaldı ki evet olabilir, vardır çocuğu bir tane daha arzulamistir. Çevresinde birileri çok lafını edince heveslenmis düşünmüş bir çocuk daha istediğine karar vermiş olabilir. Napacak çocuğu alıp kucağına "baaak senin de bundan yok ya" mı yapacak :))
Yaşamadıysanız benım yaşadıklarımı anlayamazsınız benım tedavi süreçlerimi herşeyimi biliyordu ablam gibi herşeyimi anlattım ona çok değer verdim her seferınde hediye aldım yani çocuk içim de çok sevindim ama Bunu burnumuza sokmak var bide. Güzelce söylemek var bilmem anlatabıldım mı
Kaç kere yazmışsınız burnumuza sokmak diye, ne yaptı kadın test çubuğunu getirip burnunuza mı soktu? Siz bir psikoloğa gidin acillllll
Test çubuğuna bakıp hemen erkek kardeşine yazdı bu aynı şey değil mi ya biraz empati yapın benı kendı yerinize koyun görümcem kayıncalidemın altında oturuyor ilk çocuğu kayınpeder tepesine çıkarmış şımartmış şimdi bununda öyle yapacaklar bide her seferinde benım gözümün içine bakarak ve ima ederek daha önce bu tip laf sokmalar oldu çünkü kaldı ki ben de bu sırada hamile kalsam benım çoçuğumu sevmezler gibime geliyor
- 30 Ekim 2013
- 20.229
- 56.876
- 798
Test çubuğuna bakıp hemen erkek kardeşine yazdı bu aynı şey değil mi ya biraz empati yapın benı kendı yerinize koyun görümcem kayıncalidemın altında oturuyor ilk çocuğu kayınpeder tepesine çıkarmış şımartmış şimdi bununda öyle yapacaklar bide her seferinde benım gözümün içine bakarak ve ima ederek daha önce bu tip laf sokmalar oldu çünkü kaldı ki ben de bu sırada hamile kalsam benım çoçuğumu sevmezler gibime geliyor
Burnuna sokmak değil acele etmek dah kantahlili olmadan haber vermek ben de ilk mesajımda yazdım zaten evet acele etmiş ama bu burna sokmak değil.burna sokmak nasıl olurdu mesela sizi evine çağırıp, bakın test sonucuma hamileyim vs diye yapsa yani çoook abartsa bu burna sokmak olurdu
Evet haklısınız çok alıngan duygusal dönemdeyim regl 10 gün var ama neden böyle oldum anlamadım eşimle de tartışıyoruz akşamdan beri söylemesin demiyorum ki güzel bir şekilde banada açılabılır dı en çokta ben Sevindim aksine sanırım benı hiçbir zaman kardeşi gibi göremeyecek oSız nıye bukadar alıngansınız
Soylemese bu kez de ozellıkle sakladı derdınız
Bence duygusal davranıyorsunuz
Hem ne guzel bebek gelıcek sızde tecrube edıceksınız kendı cocugunuzda zorlanmazsınız
Tabıkı kardesı gıbı goremez sızde onu goremezsınız hem ınanın resmıyet kadar guzel bırsey yokEvet haklısınız çok alıngan duygusal dönemdeyim regl 10 gün var ama neden böyle oldum anlamadım eşimle de tartışıyoruz akşamdan beri söylemesin demiyorum ki güzel bir şekilde banada açılabılır dı en çokta ben Sevindim aksine sanırım benı hiçbir zaman kardeşi gibi göremeyecek o
Esınızle bosu bosuna aranızı bozuyorsunuz
Haklısınız görmüyor görmek zorunda da değil Zaten benım hiç ablam olmadığı için ona gerçekten abla gibi değer verdim sevdim belki de o yüzden bana söylemediğine kırgınımTabıkı kardesı gıbı goremez sızde onu goremezsınız hem ınanın resmıyet kadar guzel bırsey yok
Esınızle bosu bosuna aranızı bozuyorsunuz
- 24 Mart 2016
- 553
- 2.717
- 113
Büyükanne ve büyükbabalar torunlarını şımartırlar ve bu çok olağandır. Her torun bu duyguyu tatmak ister. Öte yandan kan bağımız olan kişilere duyduğumuz sevgi, ölçülüp tartilabilen ve bu yolla tüketilebilen bir şey değildir. Bir dedenin kalbinde tüm torunlarına yetebilecek kadar sevgi vardır. Yersiz kiskancliklarin sizi kıskacına almasına izin vermeyin.görümcem kayıncalidemın altında oturuyor ilk çocuğu kayınpeder tepesine çıkarmış şımartmış şimdi bununda öyle yapacaklar kaldı ki ben de bu sırada hamile kalsam benım çoçuğumu sevmezler gibime geliyor
- 4 Temmuz 2016
- 3.335
- 10.502
- 208
Bencil ve de alıngan davranıyorsun.
Ne demek yani 2. çocuk için bizi mi beklediler? Herkes ne zaman ister, Allah da ne zaman nasip ederse o zaman çocuk sahibi olabilir. Bu haberi kardeşiyle paylaşması da gayet doğal.
Hassasiyetini anlıyorum ama duygularında haklı değilsin. İnşallah sen de hayırlısıyla anne olursun, pozitif ol :)
Ne demek yani 2. çocuk için bizi mi beklediler? Herkes ne zaman ister, Allah da ne zaman nasip ederse o zaman çocuk sahibi olabilir. Bu haberi kardeşiyle paylaşması da gayet doğal.
Hassasiyetini anlıyorum ama duygularında haklı değilsin. İnşallah sen de hayırlısıyla anne olursun, pozitif ol :)
- 26 Kasım 2014
- 3.206
- 4.116
- 83
Haklısınız galiba ben psikolojik olarak çökmüş durumdayım kalabalık ortama giresim bile Yok artık hep dua ediyorum en son kayınvalide hocaya götürdü beni sübyan dedi hocanın verdiği şeyleri uyguladım bu ay inşallah benımde olur çok üzdüm kendımı bu süreçte bide bu durum çıkınca hepten korktumBüyükanne ve büyükbabalar torunlarını şımartırlar ve bu çok olağandır. Her torun bu duyguyu tatmak ister. Öte yandan kan bağımız olan kişilere duyduğumuz sevgi, ölçülüp tartilabilen ve bu yolla tüketilebilen bir şey değildir. Bir dedenin kalbinde tüm torunlarına yetebilecek kadar sevgi vardır. Yersiz kiskancliklarin sizi kıskacına almasına izin vermeyin.
- 8 Mart 2011
- 10.737
- 18.139
- 298
Haklısınız görmüyor görmek zorunda da değil Zaten benım hiç ablam olmadığı için ona gerçekten abla gibi değer verdim sevdim belki de o yüzden bana söylemediğine kırgınım
Yapmayın rica ediyorum kendi kardeşine söylemesine bile burnumuza sokuyor diyorsunuz size söylese ne derdiniz Allah bilir.
Eğer benım başıma gelse hemen söylemezdim onu üzmemek için neyse herkes bu kadar inçe düşünemez ZatenYapmayın rica ediyorum kendi kardeşine söylemesine bile burnumuza sokuyor diyorsunuz size söylese ne derdiniz Allah bilir.