- 25 Nisan 2011
- 2.941
- 2.104
- 373
+1Belki sizi kırmak istemediği için size söylememiştir. Nisbet yapıyor gibi olmasın diye.
Kardeşine söylemesi de tuhaf değil yani kardeşi sonuçta paylaşmak istemiştir.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
+1Belki sizi kırmak istemediği için size söylememiştir. Nisbet yapıyor gibi olmasın diye.
Kardeşine söylemesi de tuhaf değil yani kardeşi sonuçta paylaşmak istemiştir.
Herkes siz degil. Ben soyle yapardim ama o soyle yapti mantigindan kurtulun artik. Insanlar sizin gibi dusunmek davranmak zorunda miYanlış anlamayın ben gerçekten çok sevindim evet kardeşine anlattı benımle bir kardeşide üzüldü ağladı. empati kurmaya çalışıyorum ben daha bir ay olmadan kimseye heleki abime söylemeye çekinirdim anneme söylerdim annem anlatırdı .kayıncalideyle konuştum o bile şaşırdı hemen söylediği için
Evet bizim bütün tedavi süreçlerini bu durum için çok üzüldüğümüzü biliyordu bende kist olduğunda bile biz çok endişeliydik .ben onun olmasın demiyorum tabiki istediği zaman olacak ama nisbet yaparmış gibi hemen yayması hiç hoşuma gitmedi ve abla diye hitap ederim çok değer veririm eşimin ailesine her seferinde hediye alırım ya ben çok ince düşünüyorum yada karşındakiler düşüncesizBen de kan testi yaptırmadan böyle pat diye söyleyenlere pek iyi niyet gözüyle bakmıyorum.Ben pozitifi gördüm üstüne 2 gün tekrarladım.Eşim öyle söyledi kardeşine ki bir çocukları var.Bu hamilelik işinde ne olacağı belli degil.Böyle ilk çocuğu olmuş gibi davranması saçma.Kasti bir hareket olarak algıladım ben.En yakın da olsa bazılarında kardeş kardeşi çekemiyor.Normal yoldan olmasına rağmen görümcem tedaviyle mi oldu.Sizin riskli vs. Sizin zor oldu,diyerek şok oldugunu söyledi.Böylelikle hayırlı olsun demiş gibi oldu bu sözlerle.
Bence gayet dogal o benim kardesimse bende once onla paylasirim senn kardesin yokmu bence sen streslisin yanlis dusunuyosn isteyen istedigi zaman cocuk dusunebilir dusundugun zaman zaten olmuyo nasib nezamansa ozaman oluyo. Rabbim ins hayirli zamanda hayirli bi evlad nasib etsin sizedeeMerhaba ben 2 yıllık evliyim evliliğimin ilk yılı bebek düşünmedik sivilce tedavisi gördüm o bitti derken bir kistim çıktı onu tedavisi oldum şuan çok şükür eşiminde benimde sorunumuz yok.yaklaşık 8 aydın bebek istiyoruz görümcem bu yaşadıklarımıza Şahitti ve ilk çocuğu 7 yaşında oda benımle aynı anda bebek istemeye başladı neden beni beklediğine anlam veremedim.Neyse olur neden olmasın dedim tabi bu arada kayınvalidem filan çocuk konusunda sürekli birşeyler söylüyordu bize .Neyse üç gün önce görümcemi aradım bana bişi anlatmadı ertesi gün eşime yazmış yiğenleri çifteliyorsun diye eşimde sevinmiş aramış haliyle eve geldi bana da dedi bende çöm sevindim ama bana da söylemesini isterdim bende bir taraftan bir burukluk yaşadım tabi eşimle sarıldık ettik teselli etti beni .sonra ertesi gün Aradım görümcemi tebrik için teli kapalıydı sonra kayınvalidemi aradım tebrik ettim ablam yazmış öyle öğrendim dedim .kayınvalidem dediki o evde test yapmış kendı kendıne pozitif çıkmış daha bugün hastaneye gitti dedi .benım anlamadığım neden hemen erkek kardeşine bir ay olmadan söyler bir abla bu normal mi kardeşi çocuk için üzülürken
Amin inşallah bende buna karşı değilim isteyen istediği zaman düşünebilir tabi ama Bunu burnumuza soka soka yapmak var kibar bir dille üzmeden söylemek var sonuçtaBence gayet dogal o benim kardesimse bende once onla paylasirim senn kardesin yokmu bence sen streslisin yanlis dusunuyosn isteyen istedigi zaman cocuk dusunebilir dusundugun zaman zaten olmuyo nasib nezamansa ozaman oluyo. Rabbim ins hayirli zamanda hayirli bi evlad nasib etsin sizedee
Siz cocuk dusunurken haber verin tum sulalede calismalari durdursunlar.Merhaba ben 2 yıllık evliyim evliliğimin ilk yılı bebek düşünmedik sivilce tedavisi gördüm o bitti derken bir kistim çıktı onu tedavisi oldum şuan çok şükür eşiminde benimde sorunumuz yok.yaklaşık 8 aydın bebek istiyoruz görümcem bu yaşadıklarımıza Şahitti ve ilk çocuğu 7 yaşında oda benımle aynı anda bebek istemeye başladı neden beni beklediğine anlam veremedim.Neyse olur neden olmasın dedim tabi bu arada kayınvalidem filan çocuk konusunda sürekli birşeyler söylüyordu bize .Neyse üç gün önce görümcemi aradım bana bişi anlatmadı ertesi gün eşime yazmış yiğenleri çifteliyorsun diye eşimde sevinmiş aramış haliyle eve geldi bana da dedi bende çöm sevindim ama bana da söylemesini isterdim bende bir taraftan bir burukluk yaşadım tabi eşimle sarıldık ettik teselli etti beni .sonra ertesi gün Aradım görümcemi tebrik için teli kapalıydı sonra kayınvalidemi aradım tebrik ettim ablam yazmış öyle öğrendim dedim .kayınvalidem dediki o evde test yapmış kendı kendıne pozitif çıkmış daha bugün hastaneye gitti dedi .benım anlamadığım neden hemen erkek kardeşine bir ay olmadan söyler bir abla bu normal mi kardeşi çocuk için üzülürken
Ben tedavi sürecindeyken ikidebir doktor işlerimizi sorup beni strese sokması da tuhaftı zaten ben çok sevindim aksine ama Bunu burnumuza soka soka yapmak var bide kibar bir dille söylemek var kardeşine ve eşine tamam ben el kızı olabılırım ama ben onu bir abla gibi sevdim çok değer verdim her seferinde hediyemle gittimSize göre nispet yapıyor olabilir mi?
Öyleyse hastalıklı bir bakış açısı görümce hanım iyi değil
Sizdeki bu şekilde bir izlenim hiç yoktan oluştuysa iyi değilsiniz
aileye yeni bir birey katılıyorsa bunu en yakınların la paylaşmaktan daha doğal ne olabilir
Merhaba ben 2 yıllık evliyim evliliğimin ilk yılı bebek düşünmedik sivilce tedavisi gördüm o bitti derken bir kistim çıktı onu tedavisi oldum şuan çok şükür eşiminde benimde sorunumuz yok.yaklaşık 8 aydın bebek istiyoruz görümcem bu yaşadıklarımıza Şahitti ve ilk çocuğu 7 yaşında oda benımle aynı anda bebek istemeye başladı neden beni beklediğine anlam veremedim.Neyse olur neden olmasın dedim tabi bu arada kayınvalidem filan çocuk konusunda sürekli birşeyler söylüyordu bize .Neyse üç gün önce görümcemi aradım bana bişi anlatmadı ertesi gün eşime yazmış yiğenleri çifteliyorsun diye eşimde sevinmiş aramış haliyle eve geldi bana da dedi bende çöm sevindim ama bana da söylemesini isterdim bende bir taraftan bir burukluk yaşadım tabi eşimle sarıldık ettik teselli etti beni .sonra ertesi gün Aradım görümcemi tebrik için teli kapalıydı sonra kayınvalidemi aradım tebrik ettim ablam yazmış öyle öğrendim dedim .kayınvalidem dediki o evde test yapmış kendı kendıne pozitif çıkmış daha bugün hastaneye gitti dedi .benım anlamadığım neden hemen erkek kardeşine bir ay olmadan söyler bir abla bu normal mi kardeşi çocuk için üzülürken