Görümcemden nefret ediyorum.

boyle konulari okudukca iyi ki gorumcem yokmus diyorum tabi herkes ayni degil bende gorumceyim degil gitmek bunlari soylemek sormak tlf dahi kirk yilda bir gorusuruz.
ne yasarsaniz yasayin esinizin bacisi ve esinizle beraber gidin gecmis olsun gozunaydin diyin bu kadar yapacagin sey bu daha fazlasi degil.emin ol gitmezsen herkesin gozunde suclu konumuna dusersin

Agliyorsa susturmayi bilsin o zaman. Sen anneysen o da babasi. Bence cocugu bahane ediyor. Erkek milleti iste hepsi ayni.

O zaman abla gibi davrandığı için ben anlattım. Eşim anlatmaz çok ketum. Kendi aileme anlatmaktansa ona anlatayım dedim belki gider konuşur diye. Ne büyük aptallık
Esinizin tarafina boyle bi durum anlatmak cok gereksiz. Neyse zaten olan olmus.
Zor bir durum.

Cidden çok gıcıklar. Bence gidin neden onlar için ağzınızın tadını bozmayın. Eniştenin eski sevgilisinin adını biliyorsanız gelirken x'i gördüm sütun gibiydi deyin

Ilk 4 senem kabus gibiydi. Sehirlerarasi oturuyoruz bi dusun yani. Yasattiklarini anlatsam 7 ciltlik ansiklopedi olur. Benim kv de herkese bedel de Allahtan uzagiz
Oooo bir dokun bin ah işit desene. Allahtan uzakmış

Eşin gitsin sen gitme zaten anlaşamıyormuşsunuz seni idare edemeyen insanlarla olman gereksiz

Evet siz cocukca davraniyorsunuz! Titreyin kendinize gelin sizin yaninizda esinin eskilerini konusmak ne munasebet ya bildigin kendilerine cephe aldirmaya calisiyorlar boyle basit ama sizin icin onemli bir sebeple sonra da esine biz ne yaptik ki o cok abartti diyecek

Eşine yansıtmaman gerekirdi bu durumu. Görüncen yapmacık davranıyor sende yapmacık davran. İlla tek başına vakit geçirmek zorunda değilsin eşin varken vakit geçir. Bana görümcem çocuğu aldır bile dedi şimdi halası kurban diye dolanıyor :)
Eşimin ailesi ve silemeheceğine göre mecbur eşim varken görüşüyorum ve bende yapmacık davranıyorum.
Dığumuna gitmelisin ve iyi davranmalısın. Kadın doğum yapmış sonuçta bırak o kötü görünsün sen iyi görün. Laf verme ağızlarına!

Görümcen ve kayınvaliden belli ki huzurunu kaçırmaya çalışmış, başarmış. Böyle yaparak onları sevindiriyosun sonuçta eşin onlarla kahvaltıda onlar sen gitmeyince birşey kaybetmiyorlar.Sen güzelce giyin süslen git eşinle ne kadar mutlu olduğunu göster. Çatlasınlar

Haklısın konunda.Yine de insanlığını yap sen.Beş dakika uğra eşinle çık.Görüşmeye başlaman anlamına gelmez bu.Hem de eşine karşı elinde koz olacak bir hareket olur.

çok haklısın canım bu durumda yapmamız gereken tam da bu

git hayirli olsun de cok oturmadan gel yapmacık lik. olmaz ki gitmesen bu defada gelmedi diye laf yapar

Annemin evinde bana ''hadsiz, terbiyesiz'' diye bağıran kadının ne ölüsüne giderim ne dirisine.

Gorev gibi git oyle gittiginide belli et cok muhattap olma zaten esinle gitcekmissin

O zaman abla gibi davrandığı için ben anlattım. Eşim anlatmaz çok ketum. Kendi aileme anlatmaktansa ona anlatayım dedim belki gider konuşur diye. Ne büyük aptallık

Kendi düşen ağlamaz diyorum...
Eşlerle ilgili meseleler başkalarına taşınmaz.
Siz ailesiniz artık. Ondan bundan medet umacagınıza kendiniz çözmeliydiniz.
Kendinize yada eşinize güvensizliğinizin sinirinin üstüne görümcenizin densizliği gelmiş.
Sinirlenmek yerine idare edebilmeliydiniz.

Olan olmuş. Doğum için tebriğe gidin.
Mesafenizi bu sefer koruyun.
Resmî bir ilişki kurun, aile meselenize karışacak olan olursa madem eşiniz ketum, ona yönlendirin.
Eşiniz sizin tek dayanağınız olacak, onunla karşı cephede olmak size kaybettirir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…