boyle konulari okudukca iyi ki gorumcem yokmus diyorum tabi herkes ayni degil bende gorumceyim degil gitmek bunlari soylemek sormak tlf dahi kirk yilda bir gorusuruz.Konu biraz uzun olacak şu an çok sinirliyim. Eşim ve benm ailelerimiz aynı şehirde yaşıyor biz farklı uzak bir şehirde yaşıyoruz yaşadığımız yerde hiç akraba yok yani yalniziz yani. Ben çalışmıyorum evdeyim çocuğumuza bakıyorum ve çok sıkılıyorum. Memlekete gidince eğer eşimle gitmissek kv. Kalıyoruz ben tek gitmissem annemlerde kalıyorum r gün kalıyorsam 1 gün kv.deyim ama bu yetmiyor ve sürekli qgelmiyor lafı dönüyor..ama gorumcem haklısın seni anlıyorum annemlerde kimse yok sadece anne var çok sikıçı ben de gitmek istemiyorum falan diyor. Tabi sonradan arkamdan konusulnaları duydum... Bu arada orasi gerçekten çok sıkıcı ama annemlerin evi çok hareketli ve eğlenceli.. eşim de gidip gitmeme karışmaz. Bunlar aralarında bu durumu çok konuşmuşlar Belli seni aliyorumlar hep hikaye. Benim eşimle aynı ofiste çalışan bir arkadaşı yüzünden biz çok kavga ettik eşimle. Hareketler yok vıcık vıcık geldi kızın. Neyse sonunda gitt ben kızın adını bile duymak istemiyorum gorumce de bunu biliyor bana sürekli x ne yapıyor diyor. Bundan birkaç ay önce sordu ben bilmiyorum dedim kv de eşimin eski sevgilisini sordu falan aradan zaman geçti görümce bir daha sordu x ı dedim ki yeter bana onları sorup durmayın kv de geçen eski sevgilisini soruyordu dedim. Bu bir delirdi bir daha annemin adını ağzına alma terbiyesiz hadsiz nedir bu senden cektigimiz yeter artık çığlık cigliga bağırdı hem de beni. Annemin evinde. Ben hiçbir şey soyleyemedm çünkü şok geçirdim resmen. Ondan sonra eşim de siz aranızda halledin beni karistırnağın fala özür dilemezse konuşturma dedi aradan 3 ay geçti özür falan yok konuşmuyoruz. Eşime diyorum ben onun olduğu ortamlarda olmak istemiyorum falan bu doğum yaptı hastaneye gideriz sonra kahvaltıya gideriz diyor dedim sen git hastaneden çıkınca ben gelirim yanına falan o zaman sen gele kahvaltıya ben senle mi ugrasacam falan dedi ya ı bu gorumceyle aynı ortamda olmak istememem sorun olmaya başladı acaba ben çocukça mi davranıyorum diye düşünmeye başladım. Şimdi doğum yaptı nasıl davranmam gerektiğini bilmiyorum. Ama gerçekten midemi bulandırıyor aynı ortamda olmak istemiyorum bu yüzden eşimle tartistikcamakta istemiyorum. Nasıl davranmam doğru olur ? Olabildiğince özet geçmeye çalıştım karmaşık olabilir
Kv var amaÇöpsüz üzüm diyorsunuz
Agliyorsa susturmayi bilsin o zaman. Sen anneysen o da babasi. Bence cocugu bahane ediyor. Erkek milleti iste hepsi ayni.Şu an o kadar sinirliyim ki. Az once eşim aradı çocuk ağlıyor seni istiyor biz şu mekandayiz gel dedi. AA öyle mi durmuyor mu ? Kusura bakma ben senin keyfine göre gel git yapamam dedim yüzüme kapattı. Şimdi de bir kavga bunun için. Ogluma da üzülüyorum ağlıyorms of
Umarım anlaşıyorsunuzdur.Kv var ama
Esinizin tarafina boyle bi durum anlatmak cok gereksiz. Neyse zaten olan olmus.O zaman abla gibi davrandığı için ben anlattım. Eşim anlatmaz çok ketum. Kendi aileme anlatmaktansa ona anlatayım dedim belki gider konuşur diye. Ne büyük aptallık
Ilk 4 senem kabus gibiydi. Sehirlerarasi oturuyoruz bi dusun yani. Yasattiklarini anlatsam 7 ciltlik ansiklopedi olur. Benim kv de herkese bedel de Allahtan uzagizUmarım anlaşıyorsunuzdur.
Cidden çok gıcıklar. Bence gidin neden onlar için ağzınızın tadını bozmayın. Eniştenin eski sevgilisinin adını biliyorsanız gelirken x'i gördüm sütun gibiydi deyinKonu biraz uzun olacak şu an çok sinirliyim. Eşim ve benm ailelerimiz aynı şehirde yaşıyor biz farklı uzak bir şehirde yaşıyoruz yaşadığımız yerde hiç akraba yok yani yalniziz yani. Ben çalışmıyorum evdeyim çocuğumuza bakıyorum ve çok sıkılıyorum. Memlekete gidince eğer eşimle gitmissek kv. Kalıyoruz ben tek gitmissem annemlerde kalıyorum r gün kalıyorsam 1 gün kv.deyim ama bu yetmiyor ve sürekli qgelmiyor lafı dönüyor..ama gorumcem haklısın seni anlıyorum annemlerde kimse yok sadece anne var çok sikıçı ben de gitmek istemiyorum falan diyor. Tabi sonradan arkamdan konusulnaları duydum... Bu arada orasi gerçekten çok sıkıcı ama annemlerin evi çok hareketli ve eğlenceli.. eşim de gidip gitmeme karışmaz. Bunlar aralarında bu durumu çok konuşmuşlar Belli seni aliyorumlar hep hikaye. Benim eşimle aynı ofiste çalışan bir arkadaşı yüzünden biz çok kavga ettik eşimle. Hareketler yok vıcık vıcık geldi kızın. Neyse sonunda gitt ben kızın adını bile duymak istemiyorum gorumce de bunu biliyor bana sürekli x ne yapıyor diyor. Bundan birkaç ay önce sordu ben bilmiyorum dedim kv de eşimin eski sevgilisini sordu falan aradan zaman geçti görümce bir daha sordu x ı dedim ki yeter bana onları sorup durmayın kv de geçen eski sevgilisini soruyordu dedim. Bu bir delirdi bir daha annemin adını ağzına alma terbiyesiz hadsiz nedir bu senden cektigimiz yeter artık çığlık cigliga bağırdı hem de beni. Annemin evinde. Ben hiçbir şey soyleyemedm çünkü şok geçirdim resmen. Ondan sonra eşim de siz aranızda halledin beni karistırnağın fala özür dilemezse konuşturma dedi aradan 3 ay geçti özür falan yok konuşmuyoruz. Eşime diyorum ben onun olduğu ortamlarda olmak istemiyorum falan bu doğum yaptı hastaneye gideriz sonra kahvaltıya gideriz diyor dedim sen git hastaneden çıkınca ben gelirim yanına falan o zaman sen gele kahvaltıya ben senle mi ugrasacam falan dedi ya ı bu gorumceyle aynı ortamda olmak istememem sorun olmaya başladı acaba ben çocukça mi davranıyorum diye düşünmeye başladım. Şimdi doğum yaptı nasıl davranmam gerektiğini bilmiyorum. Ama gerçekten midemi bulandırıyor aynı ortamda olmak istemiyorum bu yüzden eşimle tartistikcamakta istemiyorum. Nasıl davranmam doğru olur ? Olabildiğince özet geçmeye çalıştım karmaşık olabilir
Oooo bir dokun bin ah işit desene. Allahtan uzakmışIlk 4 senem kabus gibiydi. Sehirlerarasi oturuyoruz bi dusun yani. Yasattiklarini anlatsam 7 ciltlik ansiklopedi olur. Benim kv de herkese bedel de Allahtan uzagiz
çok haklısın canım bu durumda yapmamız gereken tam da buGörümcen ve kayınvaliden belli ki huzurunu kaçırmaya çalışmış, başarmış. Böyle yaparak onları sevindiriyosun sonuçta eşin onlarla kahvaltıda onlar sen gitmeyince birşey kaybetmiyorlar.Sen güzelce giyin süslen git eşinle ne kadar mutlu olduğunu göster. Çatlasınlar
O zaman abla gibi davrandığı için ben anlattım. Eşim anlatmaz çok ketum. Kendi aileme anlatmaktansa ona anlatayım dedim belki gider konuşur diye. Ne büyük aptallık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?