Suratına bakmıyorum ben onun doğuma gitmek yapmacik olur diye düşündüm bilmiyorum..Eşinizle sorun yaşıyorsanız sadece onunla iken gidin ve doğru dürüst konuşmadan dönün
Görüncenin doğumuma gitmemek de saçma olur sanki
Yapmacıklık değil verilen görevi yerine getirmiş oluyorsunuz benceSuratına bakmıyorum ben onun doğuma gitmek yapmacik olur diye düşündüm bilmiyorum..
Gidip bir hayırlı olsun deyip çıkmak çok zor değil .zaten bu durumda görümce de sizi usulen görecektir .Suratına bakmıyorum ben onun doğuma gitmek yapmacik olur diye düşündüm bilmiyorum..
O zaman abla gibi davrandığı için ben anlattım. Eşim anlatmaz çok ketum. Kendi aileme anlatmaktansa ona anlatayım dedim belki gider konuşur diye. Ne büyük aptallıkEsinizin is yerinde ki sevmediginiz kizidan gorumcenizin nerden haber var o kismi anlamadim.
Görümcem olmadığına şükredesim geldi siz böyle deyinceGörümce, görmeyim ömrümcediye bosa dememis atalarimiz
Ya ben gerçekten yapmacık davranamam çok eğreti duruyor ben de.. gitmedim gitmekte aramakta istemiyorum. Derdim bu yüzden eşimle kavga etmek istemiyorum. Yine üzülen ben oluyorum gorumcenin haberi bile olmuyarDogum yapmasi onun sana yaptiklarini unutturacak degil ya. Dogum yapmissa yapmis sana ne degil mi?
Ne ara ne sor. Mesafeni de koy. Anlasin O da.
Millete sasiyorum ya. Bir ton laf edip, yirtarlar kendilerini sonra bir dogum yapinca hersey unutulur bir de gozun aydina gidilir. Yokkkk oyle.
Aynisi benim basima geldi. Ama gorumce degil. Ne aradim ne sordum. Umrumda degil.
Sende taviz verme!
Bir kere taviz verirsen hep olur. Bundan sonrasi da gelir. Sen onun ayagina gidersen yaptiklari yanina kâr kalir. Arada kocan varsa ne olmus! Haklisin sen.Ya ben gerçekten yapmacık davranamam çok eğreti duruyor ben de.. gitmedim gitmekte aramakta istemiyorum. Derdim bu yüzden eşimle kavga etmek istemiyorum. Yine üzülen ben oluyorum gorumcenin haberi bile olmuyar
Bende elti yok, kayin yok, gorumce yok, kp yok bende sukrediyorumGörümcem olmadığına şükredesim geldi siz böyle deyince
O kadar şanslısın ki...Bende elti yok, kayin yok, gorumce yok, kp yok bende sukrediyorum
Bende elti yok, kayin yok, gorumce yok, kp yok bende sukrediyorum
Bnm varda gorumcem benden 12yas kucukGörümcem olmadığına şükredesim geldi siz böyle deyince
Canim gitme sakin, degerini anlasin bakalim biraz.Şu an o kadar sinirliyim ki. Az once eşim aradı çocuk ağlıyor seni istiyor biz şu mekandayiz gel dedi. AA öyle mi durmuyor mu ? Kusura bakma ben senin keyfine göre gel git yapamam dedim yüzüme kapattı. Şimdi de bir kavga bunun için. Ogluma da üzülüyorum ağlıyorms of
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?