Gorumcem

Onlarda hersey birbirlerinden gizli oldugu icin alismislar saklamaya da bizde yok oyle birsey iste
Biz cebimizdeki paradan olmayalim da onlar da hediye almasin raziyim ben cocuk buyusun o zaman insallah

ben de zaten isin o boyutundan korkuyorum
Kv olmasa bile kvnin 30senelik kapi komsusu, kpimin asker arkadasinin hanimiyla oglana dogum gunu yaparsam kendimi omur boyu affetmem

görümceniz, eşinizin ailesiyle olan küslükten mesafeden dolayı böyle bir organizasyona girmiş bence. tarafları bir araya getirecek belki de barıştırmaya çalışacak babaanne de torununu görecek. bu durumda, doğum günü, görümcenizin bu işi gerçekleştirmesi için fırsat. bu şekilde düşünürseniz daha sağlıklı karar alabilirsiniz sanırım. ama sizin çocuğunuzla ilgili başkasının plan yapması doğru değil bence.

Valla baristirma konusu aklima gelmemisti, sizler soyleyince olabilir dedim ufkum acildi resmen. Ben yine esime istersen kabul edelim yapsinlar diyecegim ama bakalim ne cevap gelecek

Eşinizden gizlemenizi istemesi de sıkıntı.

Anne baba yapar böyle şeyi . .
Görümce plan yapıyor kendince. .
Haklısın. .

simdi cok tatlı esyalar var süslemek için yada partiye uygun seyler. oyuzden heves ediyor bence bir arkadasın oglununda hazırlıklarını kaynının kızı yapmıstı hevesleniyorlar diye düsünüyorum

Acaba anne babasini da mi cagiracak da parti planliyor yoksa ne anlami var anlamadim.aslinda halasi da dogum gunu yapabilir bundan rahatsiz olmazdim ama zaten gereksiz bir durum hic de teklif etmediler. ama sizin durumunuzda amac bu gibi geldi.bence sorun boyle birsey dusunup dusunmedigini.oyle birsey yoksa da sizde yapsin madem herseyi o ayarlayip

görümceniz iyi plan yapmış
böylelikle kv torunu görecek
yerinizde olsam varsa maddi güç oğlumun doğumgününü anne bana oğul tatil yaparak geçirirdim
Cok iyi dusundunuz gercekten aklima gelmemisti, degerlendirecegim. Cok tesekkurler :)
Bu arada kvye cocugu gostereceksek bu bizim insiyatifimizde olmali yani gorumcemin olmamali diye dusunuyorum

Eğer son dk ya kadar esinin haberi olmaz ve doğum günü yapılırsa ve sonunda esininle aran kötü olursa asla kabul etme darkmore
Evet kesinlikle sorun olurdu
Esime anlattim durumu aksam yemeginde, sacma yani senden saklamami istemesi,dusunsene eve bir giriyorsun birsuru insan var ve oglanin dogum gunu kutlaniyor ne yaparsin dedim. Nabicam alir oglani cikarim kendi kendine kutlasin dedi :) esim de hoslanmaz emrivakilerden. Bir de guzelce anlattim esime yani kardesinin bakis acisi yanlis hayatim sunu demedi yani abla oglanin dogum gununde ne yapacaksiniz benim de aklima su geldi ne dersiniz ,olmadi sana yardim edeyim birlikte birseyler hazirlayalim demedi dedim.
O kadar emin yani bizim bir sey becerip de yapamayacagimizdan o garip geldi bana dedim
Hak verdi esim

Anne baba yapar böyle şeyi . .
Görümce plan yapıyor kendince. .
Haklısın. .
Canim esesim hadi halasi da yapar belki ama en azindan su an degil, belki oglanin anlayabilecegi bir yasta dogum gunu surprizi olabilir yani de bebek ne anlayacak? Bir de insan der ki ben soyle bir seyler dusundum abla sen ne yapacaksin ben de dahil olabilir miyim yok yani, direkt olarak dannn diye ben dogum gunu yapicam nedir yani? Oldu ben rahatsiz etmiyim o zaman diye cekileyim bari oldu olacak :)

simdi cok tatlı esyalar var süslemek için yada partiye uygun seyler. oyuzden heves ediyor bence bir arkadasın oglununda hazırlıklarını kaynının kızı yapmıstı hevesleniyorlar diye düsünüyorum
Evet sanirim hevesleniyorlar haklisin
Ama herseyin de bir uslubu ,yol yordami var ne bileyim, insan az ince dusunur bari bir sorar siz ne dusunuyorsunuz diye. Belki ben bir seyler yapacagim yani ona mi kalmis kontrolu? kotu niyetinden degil de iste bu insanlar baya bir bilgisiz

Tabi canım. .
Çok tuhaf. .

Aslinda sorabilirim evet. Benle yuzgoz olamaz gorumcem, her zaman geride durmasini bilir. Bu seferki bu dangil dungulluk nerden cikti anlamadim. Her seyi anasi icin planliyor ya artik rahatsiz olmaya basladim ben. Oglani dugunune de goturmedigimiz icin studyoda foto cekimine cagirmislardi bizi dusun. Sanki kralice elizabethin geliniymisim gibi studyoda gorumce,esi ben oglum ve esimle foto cekindik yine amac kvye o resmi gostermekti adim gibi eminim ama bunu alavere dalavereyle yapmaya ne gerek var soyleseydi abisine abi annem cok uzuluyor bari elinde bir kare foto olsun dese yok demezdi esim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…