Gorumcem

Evet bir de benim kontrolumde olmama durumu var. Gorumcem benim tanimadigim bir suru insani cagirir simdi eminim. Mahalleden komsusu, anasinin areti bilmemnesi, ibigi dibigi vs
Hanim teyzelerle oglana harika bir parti olur eminjm

Biliyor musunuz,dugunumuze davetli degillerdi ama geldiler

kesınlıkle katılıyorum
guzel dusunmussun sen bosver
bız kutlamıcaz kutlarsak da bız kendı ıcımızde bı opucukle kutlıcaz seneye bakarız de bosver
bunun uzerıne ısrar etmez bence artık ...

son ana kadar abımın haberı olmazsa sorun olmaz ne demek ya... hayret bırsey . kardese bak sen

İsleri gucleri evlere dolusup pasta borek yemek
Beyinleri hamurlasti artik hamur yiye yiye

Canım ben yerinde olsam tamam yapalım ama konseptte şu olsun (disney cars,pepe vs.vs)pastası şöyle,pinyatası böyle,masa örtüsüde şöyle desenli olsun lütfen der geçerdim uğraşsın dursun ondan sonra tabaktı,çanaktı,pastaydı,konseptti,emin ol bir daha teklif etmek bir yada doğumgünü yaklaşınca ortadan kaybolmazsa bende birşey bilmiyorum ben olsam bunu derdim bunca ısrar kıyamet teklifi geri çevirmezdim.

Ya ben hiç iyi niyet sezmiyorum, yok halasıymış, yeğenimiçin parti yapamaz mıymış!
Bebek o daha bir yaşında, muhtemelen kalabalıkta rahatsız bile olacak, anne isteksiz, baba kesinlikle istemiyor. E nerede iyi niyet ben anlamadım.

aynen oyle
ve abımın haberı olmasın dıyor
ıyı nıyetlı olsa ıyı nıyetle abısıyle ve yengesıyle konussa orta yolu bulmaya calıssa neyse
abısıne son dakıka suprız olucak abısı gerılecek kıme patlıcak bızım darkmore ya
yok ya
pastaya mum dıye dıker uflerım ben o gorumceyı

Ahahaha cok tatlisin yaaa, keske senin gibi dusunen bir akrabam olsa icim fesat benim valla bu kadar tatli seyler dusunemem

Hormonlardan goha hormonlardan anlamadigi seyden evet hoslanmayacak oglum, zaten yabanidir kalabaligi bile sevmez hemen aglar offf

Ay evet zaten esim benim haberim oldugunu bilir kesinlikle cunku gorumcemle normal bir iletisimde oldugumuzun farkinda.
Ayyy bir de gorumcemin yerinde olsam abim gibi bir adama asla surpriz yapmam evlerden irak cok sinirli adam yahu

Ay evet zaten esim benim haberim oldugunu bilir kesinlikle cunku gorumcemle normal bir iletisimde oldugumuzun farkinda.
Ayyy bir de gorumcemin yerinde olsam abim gibi bir adama asla surpriz yapmam evlerden irak cok sinirli adam yahu
bence gorumcenın bu sinirle karsılasma zamanı gelmıs

Sebep ne olursa olsun ne demek bi büyükanne ulaşabileceği mesafede torunu 1 yaşına rağmen görmemiş olsun
Doğru değil
Tamamen buyukannenin malligi diyecegim ozur dileyerek
Ki bir buyukanne eltisine ne kadar gicik olursa olsun torunu olmus kosar gider gormeye. Eltin oradaysa orada ne olmus yani o kadin iyi niyetle cikmis gelmis sen de gel ne var sigmiyor sanki hastaneye

Canavarcim valla cocugum ha cocugum diyen biri degilim, asla o kadar sahiplenen korumaci bir anne olamadim inan. Ama ben bir yasindaki bir bebege dogum gunu yapma taraftari degilim. Gorumcem ayda en az iki kere gelir bize, birinde gelirken pasta getirse hadi kutlayalim dese yok mu diyecem sanki elbette buyur gel derim. Ama emrivakilere gercekten hos gozle bakamiyorum.

Ilk olarak aklıma gelen anne babasi ile aranizi yapmak gibi geldi. Elbette süpriz yapabilir size ve cocugunuza.. ancak plana sizi de dahil ederek misafir olarak davet etmek ilginc geldi.
Abinle konuşalim birlikte karar verelim diyebilirsiniz. Aman agzinizin tadi kacmasin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…