Evet bir de benim kontrolumde olmama durumu var. Gorumcem benim tanimadigim bir suru insani cagirir simdi eminim. Mahalleden komsusu, anasinin areti bilmemnesi, ibigi dibigi vsPartiyi siz yapın onu da misafir olarak çağırın pastasını börrğini çöreğini alsın gelsin. Herkes haddini bilsin bu nedir ya. Abime son gün söylede nedir? Ben eşimden bişey saklayamam deyin ve söyleyin. Bişeyler yapmak istiyorsa yapsın amenna ama komtrolü sizin elinizde olmalı
Biliyor musunuz,dugunumuze davetli degillerdi ama geldilerSoylersiniz gelmezler. Davet edilmedikleri yere gelme huylari var mı bilemiyorum ama. Bu arada benim gorumcem böyle birşey yapmak istese olumsuz düşünmedim sonuçta halasi sevgi dolu bir ortamda büyüsün. Kuzenleri ile birlikte vakit gecirsin isterdim.
kesınlıkle katılıyorumBen de oyle dusunuyorum
Bebek partisine neneler dedeler gercekten komik oluyor. İkinci yasini kismetse bol bebekle kutlariz insallah diyorum. Biz bize yemek yiyelim ustune bir pasta keselim evet ona varim ama teyzeler amcalar dedelerle dogum gunu mu olur yahu
İsleri gucleri evlere dolusup pasta borek yemekkesınlıkle katılıyorum
guzel dusunmussun sen bosver
bız kutlamıcaz kutlarsak da bız kendı ıcımızde bı opucukle kutlıcaz seneye bakarız de bosver
bunun uzerıne ısrar etmez bence artık ...
son ana kadar abımın haberı olmazsa sorun olmaz ne demek ya... hayret bırsey .kardese bak sen
İsleri gucleri evlere dolusup pasta borek yemek
Beyinleri hamurlasti artik hamur yiye yiye
Onlara davet hazirlamak kolay cunku yemekleri kolay. Ben uc gun onceden yemek yapmaya baslamaliyim
dogum gunu bahane pasta şahane
aynen oyleYa ben hiç iyi niyet sezmiyorum, yok halasıymış, yeğenimiçin parti yapamaz mıymış!
Bebek o daha bir yaşında, muhtemelen kalabalıkta rahatsız bile olacak, anne isteksiz, baba kesinlikle istemiyor. E nerede iyi niyet ben anlamadım.
Ahahaha cok tatlisin yaaa, keske senin gibi dusunen bir akrabam olsaCanım ben yerinde olsam tamam yapalım ama konseptte şu olsun (disney cars,pepe vs.vs)pastası şöyle,pinyatası böyle,masa örtüsüde şöyle desenli olsun lütfen der geçerdimuğraşsın dursun ondan sonra tabaktı,çanaktı,pastaydı,konseptti,emin ol bir daha teklif etmek bir yada doğumgünü yaklaşınca ortadan kaybolmazsa bende birşey bilmiyorum ben olsam bunu derdim bunca ısrar kıyamet teklifi geri çevirmezdim.
Hormonlardan goha hormonlardanYa ben hiç iyi niyet sezmiyorum, yok halasıymış, yeğenimiçin parti yapamaz mıymış!
Bebek o daha bir yaşında, muhtemelen kalabalıkta rahatsız bile olacak, anne isteksiz, baba kesinlikle istemiyor. E nerede iyi niyet ben anlamadım.
Ben de istiyorum ufak bir seyler, haklisin.Kendi çocuğumun doğum günü partisini kendim yaparım de ve yap bence.
Ay evet zaten esim benim haberim oldugunu bilir kesinlikle cunku gorumcemle normal bir iletisimde oldugumuzun farkinda.aynen oyle
ve abımın haberı olmasın dıyor
ıyı nıyetlı olsa ıyı nıyetle abısıyle ve yengesıyle konussa orta yolu bulmaya calıssa neyse
abısıne son dakıka suprız olucak abısı gerılecek kıme patlıcak bızım darkmore ya
yok ya
pastaya mum dıye dıker uflerım ben o gorumceyı
bence gorumcenın bu sinirle karsılasma zamanı gelmısAy evet zaten esim benim haberim oldugunu bilir kesinlikle cunku gorumcemle normal bir iletisimde oldugumuzun farkinda.
Ayyy bir de gorumcemin yerinde olsam abim gibi bir adama asla surpriz yapmam evlerden irak cok sinirli adam yahu
Tamamen buyukannenin malligi diyecegim ozur dileyerekSebep ne olursa olsun ne demek bi büyükanne ulaşabileceği mesafede torunu 1 yaşına rağmen görmemiş olsun
Doğru değil
Hahaha gecen gun de esimle gerildik onun yuzundenbence gorumcenın bu sinirle karsılasma zamanı gelmıs
Ben degil de esim barismiyorizin vermeyin emrivaki yapmaya çalışıyor
direk eşinize söyleyeceğinizi söyleyin
ve söyleyin de
anne babasıyla barıştırmak için yapıyor
bu arada barışmak istiyor musunuz?
Canavarcim valla cocugum ha cocugum diyen biri degilim, asla o kadar sahiplenen korumaci bir anne olamadim inan. Ama ben bir yasindaki bir bebege dogum gunu yapma taraftari degilim. Gorumcem ayda en az iki kere gelir bize, birinde gelirken pasta getirse hadi kutlayalim dese yok mu diyecem sanki elbette buyur gel derim. Ama emrivakilere gercekten hos gozle bakamiyorum.Ben bu "benim cocugum da benim cocugum" mevzularini bazen abartili buldugum icin olumlu yaklasirdim.
Ne olmus yani o da halasi. Aile sonucta. Ben yegenlerime hastayim mesela.
Size ve cocugunuza,ailenize,bedenen ve ruhen zarari olmayak seyleri yapmak istemesinin nesi kotu algilanabilirki?
Sonucta koymaniz gereken mesafeyi zaten koymussunuz.