Gorumcem

Yakın mı yaşıyorsunuz?
Hayir, sirf dip dibe olmamak icin sehrin diger ucundan ev aldik ama yetisiyorlar masallah. Gorumcem evlendi evleneli bir kimlik edindiginden olsa gerek alti ayda 15 defa bize oturmaya geldi. Hic birinde de ben davet etmedim kendi kendisini zorla kabul ettirdi. İnan artik cok skilmis durumdayim. 10 gunde bir alo biz size gelcez lafini duymaktan yildim. Bir musaade et biz de seni ozleyelim, ozenerek cagiralim degil mi? Yok. Siz de bize buyrun demezler de zaten,anca gelip yikilsinlar

Aynen de öyle kime neymiş?? Bazı görümceler var. 2. Kaynana hatta kaynanayı dolduran birinci kaynana

Aynen de öyle kime neymiş?? Bazı görümceler var. 2. Kaynana hatta kaynanayı dolduran birinci kaynana
İste bizim kv kp de boyleydi ondan gorusmeyi kestik. İsrarlarina devam ederse en sonunda gorumceyle de irtibati kesecem o olacak yani. Bir de surekli bir dedikodu hali inan kafam kaldirmiyor. Geliyor kuzeninin hanimini anlatiyor bana, simdi ogrendim bahsi gecen kuzene bayramda 3 gun yatiya gitmisler. Be insan evladi bana dedikodusunu yaptigin insanin evine gidip nasil kaldin madem? Veya bana neden dedikodu yapiyorsun surekli? İste bu davranislar beni rahatsiz ediyor boyleleri ile gorusmenin zaman kaybi oldugunu dusunuyorum. Beni de gidip baskasina anlatmadigi ne malum?

Oyyy o görümceler yok mu. Biz onlara göre Türkiye'nin öbür ucunda olduğumuz halde ta oradan buraya yetişiyor.
Allah sabır versin diyorum başka diyecek bir şey bulamıyorum.
Bir de yakında otursanız her gün sizde olacaklar sanırım.

Cok tesekkur ederim,hepimize insallah :)
Onlar tum akrabalar birbirlerine yakinlar. Birine yakin oturmak hepsine yakin oturmak anlamina gelir zaten bu da intihar demek benim icin

Onlar tum akrabalar birbirlerine yakinlar. Birine yakin oturmak hepsine yakin oturmak anlamina gelir zaten bu da intihar demek benim icin
Allah korusun :)))
Biz de burada yalnız yaşıyoruz.
Benim aileme de eşimin ailesine de uzağız.
Az insan çok huzur

en iyisi benim görümce olarak sanırım
ne arar ne sorarım
nerdeler ne yaparlar kardesımle dipdipe calıstıgımız halde merak bıle etmem
birsey derse uyarım demezse sormam
gelını senede en cok 2 kere ya gorururum ya gormem

Allah korusun :)))
Biz de burada yalnız yaşıyoruz.
Benim aileme de eşimin ailesine de uzağız.
Az insan çok huzur
Kesinlikle
Evlenmeden once yanimizda olmayanlarin evlendikten sonra da her haltimizda hak sahibi olmalarini da zaten dogru bulmuyorum. Mumkunse hic biriyle gorusmek dahi istemiyorum. Esimin cani cok istiyorsa her gun gorussun ama bana bulastirmasin

Kesinlikle
Evlenmeden once yanimizda olmayanlarin evlendikten sonra da her haltimizda hak sahibi olmalarini da zaten dogru bulmuyorum. Mumkunse hic biriyle gorusmek dahi istemiyorum. Esimin cani cok istiyorsa her gun gorussun ama bana bulastirmasin

Eşin görüşmüyorsun diye bozulmuyorsa bence de en güzeli o.

Evet keske herkes senin gibi olculu olsa ece, bu mic mic gereksiz varos iliskileri sevmiyorum. İnan yoruluyorum

Kesinlikle anlatıyordur.

Eşin görüşmüyorsun diye bozulmuyorsa bence de en güzeli o.
Yok bozulmaz. Zaten kendisi de gorusmek istemiyor kacacak delik ariyor. Bayramdan beridir tatildeyiz diye gorumce bize bayramlasmaya gelemedi bu nedenle de basimizi agritiyorlar. Yahu bayramlasmak isteseydim tatilde olmazdim,artik yakami biraksana dimi

Evet keske herkes senin gibi olculu olsa ece, bu mic mic gereksiz varos iliskileri sevmiyorum. İnan yoruluyorum
beni sevmediğini biliyorum bu bakımdan yapışıp da kendımı kucuk durusrmenın alemi yok:))

bnm gorumcem de bana yapısmıyor Allahtan :)))

sallamazsan yorulmazsın , boşver :)

beni sevmediğini biliyorum bu bakımdan yapışıp da kendımı kucuk durusrmenın alemi yok:))

bnm gorumcem de bana yapısmıyor Allahtan :)))

sallamazsan yorulmazsın , boşver :)
Seni sallamayana da Allah akil fikir versin iste benim olmaz senin gibi gorumcem ki seveyim. Nerde dandik bise var onu cekiyorum uzerime resmen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…