:)
Cumartesi aksami esim ben annem ve oglumla yemege ciktik canim,orada kutladik biz bize
O aksam evde olmayacagimizi bile bile esimin kuzenleri aradilar size gelcez diye tekrar tekrar soyledik evde yokuz diye. Gorumcem de ayni sekilde. Kizdaki azme hayran kaldim. Annemin numarasini taaaa annemin okulundaki bir ogretmenden bulmus istemis ve anneme ulasmis.parti yapalim demis. Annem de ona cocuklar sevmiyorlar oyle seyleri, basbasa kutlamak istiyorlar demis. Ben bunlari annemden ogrenmedim tabii gorumcem kendisi soyledi. Annemi aradim niye soylemiyorsun seni aramis dedim. Aramizda kalsin demis meger anneme o da ondan soylememis
annemin numarasini aldigi ogretmen adam da annemin cok eski arkadasi ve gorumcemin de ilkokul ogretmeni. Yani taaa nereleri devreye sokmus ya. Adam da annemi aramis, noluyor bir sorun mu var x sana ulasmaya calisiyordu diye. Adamin esi ve kizkardesi de annemin arkadasi onlar da sanmislar ki ben esimle bosaniyorum,gorumcem de araya girsin kavgayi yatistirsin diye anneme ulasmaya calisiyor. Iste benim gorumcemin basima actiklari. Bir dunya insana aciklama yapmak zorunda kaldik sirf oglumun dogum gununu esimle basbasa kutlamak istedim diye.
Esim de bu olanlari ogrendi cunku onu da aramislar kavga var sanip. Su anda esim gorumceme ates puskuruyor. Onu elime bir gecirirsem fena olur uzak dursun diyor.
Bu arada bizim yemege ciktigimiz aksam gorumcem gene mesaj atti cunku aradiginda acmadim. Ben napayim simdi yegenime kuru kuru bir pasta alip gelmek icime sinmiyor dedi (pasta al gel diye davet de etmedik ustelik hala gelecek)
Gercekten biktim
Bugun yine aradi yine acmadim. Uzaklastirmaya calisiyorum