Benim kv insan olsa sir tutabilse ben oglumu ona gizli de gosterirdim. Ama agzinda laf durmaz ve aninda ele verir beni. Bir de aile olarak asiri dedikoducular herkes birbiriyle sorunlu. Kvmin dengesizlikleri kpin sacmaliklari vs vs anlatsam roman olurlar adi da cennet mahallesi olurSon dakkaya kadar abimin haberi olmazsa. Laflra bak.
Sonrada ilk karısına küser arkamdan cocugumla alakalı bir konuda işceviriyorsun diye.
hiç iyi niyetli değil.
Israrda boşa degil yani.
Heee birde iyi bir çemkirme yerdi benden sanırım. Sanki anası babası yapmak istiyorda
Esim ikna olsa dert degilBence parti bahane sizi barıştırmak,arayı ısıtmak için bu kadar ısrar ediyor sonuçta babaannesi ve dedesi o insanlar bilemiyorum neler yaşadınız tabi.. eğer barışma niyetinde değilseniz kesin bir dille reddedin derim.
Gorumcem alti aydir evli ve evlendiginden beri oglumu gormeye geliyor evimize. Kp de ilk iki ay gorebildi sonrasinda esimle konustum ben ve ya kv ile birlikte gelip gorsunler veya o da gelmesin cunku annenle sorun yasiyoruz dedim. İnanin olaylar bildiginiz gibi degil, dogumum ve lohusaligim kp ve kvmin kavgalari yuzunden esimle sorun yasamayla gecti. Ben de resti cektim bu yuzden. Ben her bayram esime teklif ederim al cocugu git annenlere diye. Veya kp kv birlikte gelip gorsunler diye sayisiz defa soylemisimdir. Esim istemiyor, ben de bir sey demiyorum artik
Merasim seviyorlarne münasebet canım o yapıyor partiyi, çocuğunuz hakkında bir parti yapılacaksa siz yaparsınız zaten ona neymiş, kendi çocuğuna yapsın ilerde.
Benim aklima en son bu gelmisti inanİyi birşey yaptığını sanıyor olabilir anne ve babasını barıştırmak adına
Partiden çok bu geldi aklıma açıkçası
Evet mantikli aslinda. Bunu da teklif edebilirimEsinizin tavrini bir daha sorun eger amac cocugunuzu buyuklere gostermekse ve buna karsi degilseniz gunduz bir kutlama olsun ve sadece siz katilin.
Soylersiniz gelmezler. Davet edilmedikleri yere gelme huylari var mı bilemiyorum ama. Bu arada benim gorumcem böyle birşey yapmak istese olumsuz düşünmedim sonuçta halasi sevgi dolu bir ortamda büyüsün. Kuzenleri ile birlikte vakit gecirsin isterdim.Sana hayranim ne kadar olumlu dusunuyorsun :) masallah
Gorumcem iyi bir insandir ama bazi seyleri akil edemeyebilir elbette.o yuzden o dogum gunu partisinde kv ve kpimi gorsem sasirmam
Belki dedark bak bu çok mantıklı geldi.. eşinin ailesi kalabalıksa gidip gelmeler oluyorsa eksiklik hissediyor olabilir o yüzden bu emrivakiler oluyor olabilir..
Eşiniz hiçbir şekilde istemiyorsa zaten yapacak bişey yok :) sizlikte bi durum yok eşinize paslayın gitsin.Esim ikna olsa dert degil
Bayramlarda bile gorusmuyoruz cunku elimizi verince kolumuzu kurtaramiyoruz
Aslinda benim bir sorunum yok, toplulukta karsilastigimizda konusurum ama ozel olarak evine hic gitmedim. Sanirim onu kv olarak gormuyorum. Benim icin sokaktan gecen bir insan. Bir yakinligimiz olmadi. Esimle daha sevgili iken esimi eve almadi, esyalarini kapiya koydu. Sebep de esimin babasiyla olan kavgasiydi. Ama kv kendi esini tutup oglunu disari atmayi tercih etti. Ben olaylari disaridan izledim o donemde. Sonra biz evlenmeye karar verdik, is kurduk birlikte. Beni istemeye gelmedi zaten esimle iliskileri olmadigindan. Kendi kendimize evlendik iyi ki oyle oldu. Zamanla esim para kazaninca bu sefer kv once kpimi esimin uzerine saldi hadi beraber calisin diye, sonra da gorumcemi saldi ki abisinden fayda gorsun diye. Dogum yaptigimda gelmedi zaten anlatmistim. Hic bir sekilde sokaktan gecen kadindan farki yok benim gozumde. Küs degilim ama ona karsi bir sorumluluk vs de hissetmiyorum elimde degil.Siz niye gorusmuyorsunuz kv ile
Belki de
Ama bu damat hic demiyor mu acaba hanim biz seninle 6 aydir evliyiz 10 defa abine gittim ama o hic gelmedi daha da gitmeyelim diye anlayamiyorum inan
Evet normal kosullarda oyle tabiiSoylersiniz gelmezler. Davet edilmedikleri yere gelme huylari var mı bilemiyorum ama. Bu arada benim gorumcem böyle birşey yapmak istese olumsuz düşünmedim sonuçta halasi sevgi dolu bir ortamda büyüsün. Kuzenleri ile birlikte vakit gecirsin isterdim.
Ne hos, insallah yapar sizinki de. Onemli olan iki tarafin da sevinmesi elbetteHalanın yeğeni için doğum günü hazırlaması çok güzel ve ince bir fikir bana göre. Benim görümcem yapsa inanın çokta mutlu olurdum.
Hayir yani bekarliga veda partisine gizli gizli dansoz cagirirsin ya onun gibi hissettimgörümcenın beynı hormonlanmıs canım
gızlı gızlı dogum gunu partısı hazırlamak
kesınlıkle haklısın ...
Ben de oyle dusunuyorumbu arada ben olsam napardım yazmayı unutmusum :)
ben olsam kendım dogum gunu partısı hazırlardım kucuk caplı kendı ıcınde
kımseyı cagırmadan cekırdek aıle olaraktan bıkac arkadas belkı kuzenle
ılk yas dogumgununden bebek bırsey anlamıyor zaten
Evet olabilirgeçiştiriyordur belki bir şekilde sizin adınıza bahaneler uyduruyordur.. ufak çocukları olduğundan vs vs ..