Gorumcem

Benim kv insan olsa sir tutabilse ben oglumu ona gizli de gosterirdim. Ama agzinda laf durmaz ve aninda ele verir beni. Bir de aile olarak asiri dedikoducular herkes birbiriyle sorunlu. Kvmin dengesizlikleri kpin sacmaliklari vs vs anlatsam roman olurlar adi da cennet mahallesi olur

Esim ikna olsa dert degil
Bayramlarda bile gorusmuyoruz cunku elimizi verince kolumuzu kurtaramiyoruz

Siz niye gorusmuyorsunuz kv ile

Sana hayranim ne kadar olumlu dusunuyorsun :) masallah
Gorumcem iyi bir insandir ama bazi seyleri akil edemeyebilir elbette.o yuzden o dogum gunu partisinde kv ve kpimi gorsem sasirmam
Soylersiniz gelmezler. Davet edilmedikleri yere gelme huylari var mı bilemiyorum ama. Bu arada benim gorumcem böyle birşey yapmak istese olumsuz düşünmedim sonuçta halasi sevgi dolu bir ortamda büyüsün. Kuzenleri ile birlikte vakit gecirsin isterdim.

dark bak bu çok mantıklı geldi.. eşinin ailesi kalabalıksa gidip gelmeler oluyorsa eksiklik hissediyor olabilir o yüzden bu emrivakiler oluyor olabilir..
Belki de
Ama bu damat hic demiyor mu acaba hanim biz seninle 6 aydir evliyiz 10 defa abine gittim ama o hic gelmedi daha da gitmeyelim diye anlayamiyorum inan

Halanın yeğeni için doğum günü hazırlaması çok güzel ve ince bir fikir bana göre. Benim görümcem yapsa inanın çokta mutlu olurdum.

görümcenın beynı hormonlanmıs canım
gızlı gızlı dogum gunu partısı hazırlamak
kesınlıkle haklısın ...

bu arada ben olsam napardım yazmayı unutmusum :)
ben olsam kendım dogum gunu partısı hazırlardım kucuk caplı kendı ıcınde
kımseyı cagırmadan cekırdek aıle olaraktan bıkac arkadas belkı kuzenle
ılk yas dogumgununden bebek bırsey anlamıyor zaten

Siz niye gorusmuyorsunuz kv ile
Aslinda benim bir sorunum yok, toplulukta karsilastigimizda konusurum ama ozel olarak evine hic gitmedim. Sanirim onu kv olarak gormuyorum. Benim icin sokaktan gecen bir insan. Bir yakinligimiz olmadi. Esimle daha sevgili iken esimi eve almadi, esyalarini kapiya koydu. Sebep de esimin babasiyla olan kavgasiydi. Ama kv kendi esini tutup oglunu disari atmayi tercih etti. Ben olaylari disaridan izledim o donemde. Sonra biz evlenmeye karar verdik, is kurduk birlikte. Beni istemeye gelmedi zaten esimle iliskileri olmadigindan. Kendi kendimize evlendik iyi ki oyle oldu. Zamanla esim para kazaninca bu sefer kv once kpimi esimin uzerine saldi hadi beraber calisin diye, sonra da gorumcemi saldi ki abisinden fayda gorsun diye. Dogum yaptigimda gelmedi zaten anlatmistim. Hic bir sekilde sokaktan gecen kadindan farki yok benim gozumde. Küs degilim ama ona karsi bir sorumluluk vs de hissetmiyorum elimde degil.

Belki de
Ama bu damat hic demiyor mu acaba hanim biz seninle 6 aydir evliyiz 10 defa abine gittim ama o hic gelmedi daha da gitmeyelim diye anlayamiyorum inan

geçiştiriyordur belki bir şekilde sizin adınıza bahaneler uyduruyordur.. ufak çocukları olduğundan vs vs ..

Partiyi siz yapın onu da misafir olarak çağırın pastasını börrğini çöreğini alsın gelsin. Herkes haddini bilsin bu nedir ya. Abime son gün söylede nedir? Ben eşimden bişey saklayamam deyin ve söyleyin. Bişeyler yapmak istiyorsa yapsın amenna ama komtrolü sizin elinizde olmalı

Evet normal kosullarda oyle tabii
Ama biz pek normal kosullara uyamadigimizdan altindan ne cikacak merak ediyorum. Bir de insan sormaz mi dark sen ne yapacaktin gel ben sana yardim edeyim kimleri cagiralim vs diye ne bileyim? Ben mi cok inceyim millet mi kalin anlamadim

Ben de oyle dusunuyorum
Bebek partisine neneler dedeler gercekten komik oluyor. İkinci yasini kismetse bol bebekle kutlariz insallah diyorum. Biz bize yemek yiyelim ustune bir pasta keselim evet ona varim ama teyzeler amcalar dedelerle dogum gunu mu olur yahu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…