Gorumcem

ben kv doguma nedeb gelmedı ona takıldım.
bir de davetli olarak gorumcen kımlerı cagıracak buna
partıyı senın evde mı yapmak ıstıyor yoksa kendı evınde mı?
Doğum yaptigimda esimin yaninda amcasi ve yengesi vardi, kv onlar neden geldi neden beni onlardan once aramadin diye esime telefonda bagirmis cagirmis, esim de kapamis telefonu kizmis. Kv bu yuzden hastaneye gelmedi. Esim de sonradan gelmesine musade etmedi
Davetli listesini ve mekani sormadim, yapilmasini istemedigim icin :KK66:

ben onları boşanmış sanıyordum ..

siz eşinle parti falan istemiyorsanız izin vermeyeceksin.
aile içi pasta keseriz vs gibi bir düşünceniz varsa söyle görümcene o da gelsin akşam pasta kesmeye..
Bosanamadilar, kv mal istedigi icin.
Evde birseyler yapacak olursam zaten cagiracagim ama oyle onlarin hayallerindeki gibi birsey olmayacak

Abartarak anlatmadim inanin, kaldi ki gorumcemle bir sorunum da yok yani ona ozel olarak gicik kapmami gerektirecek sekilde. Bebege yapilan yetiskinlerle dolu dogum gunu partilerinden hazzetmiyorum sadece. Bir de samimi degiliz, onun yaptigi emrivakiler haric gorusmuyoruz bile. Kendisi yeni evlendi, evlendikten sonra surekli esi ile birlikte abisine gelip gitme derdindeler. Anlam veremiyorum

o benim görümcemde de vardı ilk evlendiğinde ki onların evliliği bizim kimsenin bilmediği tüp bebek tedavimizden bir kaç ay önce idi ve onların gelip gitmesini fiilen de kaldıracak durumda değildik o ise ısrarla bize gelmek için eşimi taciz ediyordu

sebebini sonra çözdüm

eşinin geniş ailesi vardı işte ablaları, yeğenleri, vs vs eşi onlara gidip geldikçe bu da hep seninkilere gidiyoruz bizimkilere de gitmeliyiz moduna girmişti

diğer erkek kardeş ile ara zaten bozuk, anne baba dışında bir biz vardık sürekli gelinmek istenen belki böyle bir şey vardır

ilk anda

benim çocuğuma sen neden parti yapıyorsun ki derdim

yani ben parti yaparsam çağırırsam gelirisniz aksi halde olmaz

aileden kimse ile küs değiliz ama eşim oğlumun ilk doğumgününü tatile getirdi zira biliyordu ki annesi vs doğum günü beklentisine girecek ama o biizm çocuğumuz ve çekirdek aile kutlamayı tercih ederiz

görümceye olmaz deyin hatta o duymasın dediği abisi desin

baskın partiden de kaçmak için imkan varsa şehir dışına da gidin

zira bir sene kv kp aynı sitede oturan görümceme oturmaya gelmişler, tam da oğlumun doğum gününde

görümcem de tesadüf bu ya bizde idi aradılar sana geldik yoksun neredesin diye, söyledi işte, buraya gelin dedi gelmediler güya kızlarına gelmişler ya

akşama da oğlanı görüp kutlamaya gelmişler vs vs
Yani bana da odleri patliyor parti yaparim da kendisini cagirmam diye gibi geldi :KK66:
Baskin kotuymus yalniz, hic hos degil oyle dan diye biz geldik parti yapcaz

İyi de sen neden şehir dışında olucaz falan şeklinde cevap verdin, kendini çıkmaza sokmuşsun, 1 yaş çocuğu sonuçta, şimdi diyecek şi bir hafa sonra yapalım.

Şöyle desen olur mu, parti düşünmüyorduk ama madem sizin içinizden geldi, gelin bizde kutlayalım biz bize. Pasta senden, içeceklet benden
Evde kucuk bir kutlama yemegi dusunuyorum aslinda ama kararsizim, o kadar insani basima yigmak da istemiyorum. Cunku gorumcem, esimin amcasi ve teyzesi toplamda 10 kisi yapiyor ve birini cagirmasam digeri alinir bir de kusluklerle ugrasamam.

niyeti kötü değilse bence çokta kötü bir davranış değil..hatta iş birliği içinde beraber bile yapabilirsin hazırlıkları..kendi evinde veya dışarda hem sana yardımcı olur hemde bebeğinin ilk yaş gününü kutlamış olursun..
eşine bu konudan mutlaka bahset..eminim oda annesiyle babasıyla kardeşiyle birarada olmak ister..ölümlü dünya sonuçta gelseler bile mesafeli ol yeter..

Kayinvalide ve kayinpederle barisma niyetiniz varsa esinizle konusun yapsin dogum gununu halasi.Ama barisma niyetiniz yoksa siz cagirin ufak bir pasta kesin gonlu olsun.
Zaten surekli oglumu gormeye geliyor halasi, herhangi bir zamanda da yapsak olur bu sekilde. esim anne babasiyla gorusmek istemiyor ben de boyle arada kaliyorum iste

şimdi bizim babaannemiz ve halamız çocuklar için süpriz parti hazırlarlar, bana da telefonla haber verirler.. açıkçası hiç karışmam neticede biri halası diğeri babaannesi.. ama eşinden gizli olması rahatsızlık verici.. iki ucu ballı değnek gibi duruyor buradan dark'ım..
Evet dogru diyorsun canim. Cocugum buyuk olsa ben de dert etmeyecegim zaten aha halan aha deden aha babaannen diyecegim ve cocugun kararina birakacagim gorusup gorusmemesini. Boyle cok zor oluyor o ona küs bu buna tavirli, birini cagir digerini cagirma sorun cikiyor, aninda dedikodu kavga vs. Berbat bir aile haline geliyorlar aninda

Doğum günü yapmak istemesinde ben bir sorun
görmedim açıkçası ama eşinden gizlenmesi
doğru değil.
Yaparsınız söyleyin halası kutlamak istiyor diye.
Yapmasın demez herhalde.
Büyük sorunlar varsa bilemiyorum tabi.

Dediğim gibi altında bi yol çalışması var gibi sanki bu olayların.
Belki kvnizden akıl alıyor yaklaşıyor, sık görüşerek samimiyeti arttırarak köprü olacak belki de kv ile aranıza.
Düşününce anne-kız dertleşiyorlardır haliyle, sizin adınız sık sık geçiyordur aralarında iyi kötü...

Bunun haricinde ben de şu açıdan uyuz olurdum mesela, 1. yaş günü çocuğumun, bir ilk... Bunu ben yaşatmak isterim, ben planlamak-yönetmek isterim. Hani dese "Bi plan yaptınız mı, ne yapmayı düşünüyorsunuz, bize düşen bi şey var mı" vs. tamam ama baştan böyle bir teklifle gelmesi, hele de ilk doğum günü için biraz kaba bir davranış.
Evet surekli olarak anne kiz arasinda bir konusmalar var normal olarak. Gorumcem foto ister gider annesine gosterir gelir video ceker annesi icin falan. Rahatsiz oluyorum gercekten. Bana samimi olsa dese ki abim oglani anneme gostermiyor bir resmini gostereyim veya videosunu gorsun falan dese tamam diyecegim. Ama boyle ayyy cok ozledim yollasana fotoyu bilmemne gercekten yoruyor beni.
Dogum gunu icin de ayni sekilde. Musade et ben yapayim, korkma seni de cagiririm demek istiyorum ama yuzum tutmuyor. Teklif etmesi bile sacma bana gore cunku daha cok kucuk oglum.

Son dakkaya kadar abimin haberi olmazsa. Laflra bak.
Sonrada ilk karısına küser arkamdan cocugumla alakalı bir konuda işceviriyorsun diye.
hiç iyi niyetli değil.
Israrda boşa degil yani.
Heee birde iyi bir çemkirme yerdi benden sanırım. Sanki anası babası yapmak istiyorda :KK11:

Bence parti bahane sizi barıştırmak,arayı ısıtmak için bu kadar ısrar ediyor sonuçta babaannesi ve dedesi o insanlar bilemiyorum neler yaşadınız tabi.. eğer barışma niyetinde değilseniz kesin bir dille reddedin derim.

o benim görümcemde de vardı ilk evlendiğinde ki onların evliliği bizim kimsenin bilmediği tüp bebek tedavimizden bir kaç ay önce idi ve onların gelip gitmesini fiilen de kaldıracak durumda değildik o ise ısrarla bize gelmek için eşimi taciz ediyordu

sebebini sonra çözdüm

eşinin geniş ailesi vardı işte ablaları, yeğenleri, vs vs eşi onlara gidip geldikçe bu da hep seninkilere gidiyoruz bizimkilere de gitmeliyiz moduna girmişti

diğer erkek kardeş ile ara zaten bozuk, anne baba dışında bir biz vardık sürekli gelinmek istenen belki böyle bir şey vardır
Bizde de var benzer bir seyler, annesi gorumcemi surekli esime yonlendiriyor ve ben maddi olarak esim guclu oldugundan bunu yaptiklarini dusunuyorum. Cunku biz evlenmeden once gorumcem hic abisiyle gorusmezdi. Kv de esimin esyalarini toplarlayip kapinin onune koymustu. Biz o sartlarda evlendik,parasiz pulsuzken arayan soran olmadi esimi,simdi ariyorlar iste. Esim vermek istedigini verebilir her zaman asla mudahale etmem sadece salak yerine kondugu icin uzulurum o kadar

İyi birşey yaptığını sanıyor olabilir anne ve babasını barıştırmak adına
Partiden çok bu geldi aklıma açıkçası

niyeti kötü değilse bence çokta kötü bir davranış değil..hatta iş birliği içinde beraber bile yapabilirsin hazırlıkları..kendi evinde veya dışarda hem sana yardımcı olur hemde bebeğinin ilk yaş gününü kutlamış olursun..
eşine bu konudan mutlaka bahset..eminim oda annesiyle babasıyla kardeşiyle birarada olmak ister..ölümlü dünya sonuçta gelseler bile mesafeli ol yeter..
Ben disarida yapmak istedim cunku evim cok kucuk o kadar insani almaz ve ben de o kadar becerikli degilim 10 kisiye ikram hazirlama konusunda. Esim de istemedigi icin basbasa kutlamaya karar vermistik hani oyle parti olarak degil

Zaten surekli oglumu gormeye geliyor halasi, herhangi bir zamanda da yapsak olur bu sekilde. esim anne babasiyla gorusmek istemiyor ben de boyle arada kaliyorum iste
Esinizin tavrini bir daha sorun eger amac cocugunuzu buyuklere gostermekse ve buna karsi degilseniz gunduz bir kutlama olsun ve sadece siz katilin.

Doğum günü yapmak istemesinde ben bir sorun
görmedim açıkçası ama eşinden gizlenmesi
doğru değil.
Yaparsınız söyleyin halası kutlamak istiyor diye.
Yapmasın demez herhalde.
Büyük sorunlar varsa bilemiyorum tabi.
Off buyuk sorunlar var canim, esim istemiyor ben soyledim simdiden. Asiri derecede sıkbogaz ediyorlar biz size gelelim biz size gelelim diye surekli sanirim ondan biktik esimle beraber

sebebini sonra çözdüm

dark bak bu çok mantıklı geldi.. eşinin ailesi kalabalıksa gidip gelmeler oluyorsa eksiklik hissediyor olabilir o yüzden bu emrivakiler oluyor olabilir..

X