- 22 Eylül 2014
- 519
- 683
-
- Konu Sahibi sKsEsLsEsBsEsK
4 çocukla dört gün yeni evlilerin evine ha daha yeni evliler birbirlerine ev ortamında tanımaya çalışırken çok düşüncesizce ve cahilce ayrıca herkesin özeli vardır karı koca e çocuklar dışında herkes yabancıdır bu insan sevmemek değil hayata müdahaledirNe olacak ki gelsin gitsin siz de gidin.
Gittikce yabanilesiyoruz ne yazik. Kimseleri istemiyoruz.
Kadin geliyorsa gunduz geliyordur
Gunduz de ciftlesmeyiverin.
Ne kadar dusmanlasiyoruz herkese
Bos yere,yok yere. Insan sevmiyoruz resmen 3gunluk dunyada.
Hayati zehir ediyoruz kendimize.
Yok gorumcem yok kaynanam...
Aynen katılıyorum arkadaşım.Ne olacak ki gelsin gitsin siz de gidin.
Ne olacak ki gelsin gitsin siz de gidin.
yazıyı tam okuyun gecede kalıyormuş 1 veya 4 gece arasında kalıyormuş hem de herkesin kesesi kendine göre 5 boğaz arada görümcenin koçasıda dahi olunca 6 boğaz bi bu zavallılar ve tek maaş eh insaf yani ne derdi varsa anasını evine gitsin orada çözsün insan kredisini böyle tüketirmi yaAynen katılıyorum arkadaşım.
Misafir bereketiyle gelir,vererek azalmaz cogalir. Paylasinca hersey cogalir.yazıyı tam okuyun gecede kalıyormuş 1 veya 4 gece arasında kalıyormuş hem de herkesin kesesi kendine göre 5 boğaz arada görümcenin koçasıda dahi olunca 6 boğaz bi bu zavallılar ve tek maaş eh insaf yani ne derdi varsa anasını evine gitsin orada çözsün insan kredisini böyle tüketirmi ya
zaten boyle dusunen insanlar birgun hep yalniz kalacaklar.Görümcenin bi derdi var ki 4 cocukla yola çıkıp geliyor.
Size rahatsızlık vermesi doğru değil tabi. Fakat surat yaparsanız adınız suratsız geline çıkar, aman diyeyim :)
bende eşiniz konuşsun, başka çare yok gibi. siz söylerseniz yine siz kötü olursunuz.
Bi de böyle şeylerde erkek tarafı ses çıkarmıyor ya ona kılım ben.
her zaman öyle olmuyor ama :)
birisi bana sürekli gelse ben de rahatsız olurum. insan bir süre sonra kendi başına kalmak istiyor. hatta bir de evliler yani, hem de yeni evliler. hoş değil. insan sevip sevmemekle alakası yok :)
Misafir bereketiyle gelir,vererek azalmaz cogalir. Paylasinca hersey cogalir.
Cok yazik size. Evinize her misafir geldiginde yediklerini sayiyorsunuzdur.
Gunah.Baska diyecek birsey yok zaten bu dusunceli bir sahisa...
canım sen arkadaşın yazısını tam bir oku sonra yorum bir başı bir sonu okuyarak yorum yapma. Bizde biliyoruz misafirin bereketiyle geldiğini ama her şey dozunda ve kararında daha yeni evli bir çift aynı evin içinde ortak bir dil bulmaya çalışılırken çok cahilceMisafir bereketiyle gelir,vererek azalmaz cogalir. Paylasinca hersey cogalir.
Cok yazik size. Evinize her misafir geldiginde yediklerini sayiyorsunuzdur.
Gunah.Baska diyecek birsey yok zaten bu dusunceli bir sahisa...
merak ettim evlimisiniz sizzaten boyle dusunen insanlar birgun hep yalniz kalacaklar.
Siz her kotuluge kotulukle karsilik veren biri olabilirsiniz. Ben asla oyle degilim.bir yorum en fazla bu kadar çekilebilir yani, tebrik ediyorum sizi
ayrıca konu sahibi misafirden değil yüzsüzlükten hadsizlikten şikayetçi. biri benim sözüme nişanıma düğünüme belki de kasıtlı olarak gelmeyecek, evlenmemi istemeyecek ama evimi kurunca da evimden çıkmayacak.. belli ki eksik okumuşsunuz yoksa bu duruma bu yorum polyannacılıktan başka bir şey değil bence
Evet evliyimmerak ettim evlimisiniz siz
neye göre kime göre :)zaten boyle dusunen insanlar birgun hep yalniz kalacaklar.
Asabiyetim malesef giderek yok olan insanliga, Dusmanliga, kincilige,neye göre kime göre :)
asabiyetiniz kime ayol ?
sanal ortamdan çıkıp biraz gerçekçi olsak diyorum düşünün yeni evlisiniz ve eşinizle başbaşa kalmak istiyosunuz ama görümceniz iki güne bir dört çocuğuyla gelip sizde kalıyo yemek iş hiçbirşeye yardımcı olmuyo siz sürekli onlara hizmet halindesiniz. gerçekten olaya bu kadar olumlu bakabilirmiydiz. eğer bu durumda gerçekten çok çok anlayışlı misafirperver oabiliyorsanız alkışlıyorum ben siziEvet evliyim
Ben boyle biri oldugum icin karsi cikiyorum zaten bu konuda. Benim icin esimin ailesi,annesi,bacisi esimden daha onemlidir benim icin.sanal ortamdan çıkıp biraz gerçekçi olsak diyorum düşünün yeni evlisiniz ve eşinizle başbaşa kalmak istiyosunuz ama görümceniz iki güne bir dört çocuğuyla gelip sizde kalıyo yemek iş hiçbirşeye yardımcı olmuyo siz sürekli onlara hizmet halindesiniz. gerçekten olaya bu kadar olumlu bakabilirmiydiz. eğer bu durumda gerçekten çok çok anlayışlı misafirperver oabiliyorsanız alkışlıyorum ben sizi
Cokk dogru soylemissin bak.kargadan başka kuş tanımayan insanlara ne iyilik yapılır ne laf anlatılır muhatap olunmaz dikkate alınmaz benim yaşam kuralım budur