-
- Konu Sahibi sKsEsLsEsBsEsK
Siz her kotuluge kotulukle karsilik veren biri olabilirsiniz. Ben asla oyle degilim.
Bana kotuluk yapani unutur,yine ona iyi lik yaparim
Anlamanizi beklemiyordum sorun yok.bu yazdığımdan benim öyle biri olduğum kanısına nasıl varıyorsunuz bilmiyorum kötülüğe iyilikle karşılık veriyor olsanız da burda yazılan bir yorumla bi insana sen şöylesin böylesin damgası yapıştıracak kadar da tuhafsınız
konu sahibi yeni evli ve eve çocuklu bi misafirin pat diye çıkıp gelmesine alışık değil durum bu. buradan nasıl kamu spotu niteliğinde öğütler veriyorsunuz ben anlamadım
Nedir bu öfkeniz? Görümcenin 4çocuğu var ve okula gidiyorlar nasıl 4 gün kalıyorlar abartı var diye düşünüyorum keza kalabilirlerde Kardeşinin evi bir,ikinciside acaba konu sahibinin kendi kardeşi olsa böyle tepki verirmiydi.Kendi kardeşi kalsa canım yeğenlerim ,canım ablam bende kalıyorlar derdi.Herkes kendine müslümankargadan başka kuş tanımayan insanlara ne iyilik yapılır ne laf anlatılır muhatap olunmaz dikkate alınmaz benim yaşam kuralım budur
Anlamanizi beklemiyordum sorun yok.
Kotuluge iyilikle cevap vermek baska
Bu platformda degisik fikirlerle karsilikli fikir beyan edip kendi gorusunu savunmak baska.
Cokk dogru soylemissin bak.
Baska kuslarda var harika. Biraz tanisaniz ozaman konusabilirdik.
Lakin suan imkansiz.[/QUOTE
canım artık bana yazma sen kendinden başka herkesi yanlış bulan tiplerdensin rahatsız oldum seninle konuşmaktan ayıp önce arkadaştan özür dile çiftleşmek ne demek ya ayıp ya ayıp
Cnm bak,benimkilerde pür pak degilherkesin eşinin ailesi iyi olacak diye bir şart varda benim mi haberim yok öyleyse ne mutlu herkesin paçalarından mutluluk akar o zaman
ama polyannacılık oynamam hayat oyun değil gerçek tir. biz el kızıyız benim annem babam benim yerime eşimi tercih etmezler herhalde yapan da olmaz zaten
canım artık bana yazma sen kendinden başka herkesi yanlış bulan tiplerdensin rahatsız oldum seninle konuşmaktan ayıp önce arkadaştan özür dile çiftleşmek ne demek ya ayıp ya ayıpCokk dogru soylemissin bak.
Baska kuslarda var harika. Biraz tanisaniz ozaman konusabilirdik.
Lakin suan imkansiz.
Onu da kendimin yaptigina inanmiyorum.Fikir beyan edip tartışmakla nezaketsizlik arasında ince bir çizgi vardır
Cnm bak,benimkilerde pür pak degil
Ama ben niye canimi sikayim,niye hayatimi kotù yapayim, bana sunu soyle
Iyilikle yaklasinca kim geri teper.
O kotuluk sen iyilik,o kotuluk sen iyilik
Sonunda o kiside iyi olacak mecbur cunku iyiligin tek cevabi vardir,iyiliktir.
Ne guzel kocaman bir aile olurlar.yalnız konu sahibi sizin söylediklerinize bakıpta çok iyi olursa görümcesi artık evini oraya taşır yada çocukların naklini oradaki bi okula aldırıp tatillerde kendi evine gider.
Onu da kendimin yaptigina inanmiyorum.
Iyilige guzellige insanliga bu kadar karsi cikacaginizi bilseydim yazmazdim vallahi
Ne bileyim ben...
Iyi gunler...
Onu da kendimin yaptigina inanmiyorum.
Iyilige guzellige insanliga bu kadar karsi cikacaginizi bilseydim yazmazdim vallahi
Ne bileyim ben...
Iyi gunler...
evin önündeyim aç diyince ssizde evde değiliz deyiz uzak bir yer söyleyin dönemeyeceğinizKizlar musait degilim demeye sans vermiyor biz geldik pat diye yada esime biz sizin evin onundeyiz kapiyi ac diyor kizlar suda var gecen 4 gun kaldi cocuklar ytmiyor umursamiyor cocuklari evin onundeki oyun alanina yolladim ustleri pis degistirmedi uyardim bisey olmaz diyor bide suda var bizim gucumuz bize yetiyor bizim butun aldiklarimiz 2 kisilik bizi maddi konudanda cok zorluyor .
yani ortada ders verilecek bir durum yok karşındakini enayi yerine koymak var tabiri caizseortada insanlık dersi verilecek bir durum olsaydı bunu 9.sayfaya bırakmazdı kimse merak etmeyin
iyi günler
yani ortada ders verilecek bir durum yok karşındakini enayi yerine koymak var tabiri caizse
değilmi cümbür cemaat yaşar giderler akşamlarıda cümbüş yaparlara oh ne ala :)olsun kocaman aile olurlar
:) ironikdeğilmi cümbür cemaat yaşar giderler akşamlarıda cümbüş yaparlara oh ne ala :)
Asabiyetim malesef giderek yok olan insanliga, Dusmanliga, kincilige,
Bana dokunmayan yilan bin yasasin ciliga,ve anliyamayacaginiz bir dolu seye.