Gorumcem!!

Ciddimisiniz ?
4 çocukla ta nerden nereye geliyor. Allahimmmmm ben bir çocukla çıkınca perişan oluyorum. İnanmakta güçlükcekiyorum. SŞimdi bu kadın sizi önce istememiş ne nişan a ne kınaya nede dugunuze gelmemiş, simdi evinizden çıkmıyor. Esinizin gururu yokmu ?
Ablasina diyemiyor munsen en güzel günlerimde beni yalnız biraktin simdi ne cırt pirt geliyorsun. Valla zor bir durum. Benim bi elti böyle yapmaya meraklı k.validem e bekar gorumceme acıyorum. Gelir kalır kicini kaldırmaz yardım etmez yemek beğenmez. K.validem kovsada geliyordu ama en sonunda ne olduysa simdi hic gelmiuorlar. Eşin konuşacak sen karışma. Ve en basityyöntem kapıyı açma TL açma. Esine de deme kapıyı acmadim. Evden cikabilirsin mümkünse. Bunlar en doğru secimler. Çocuklar kaç yaşlarında 4 taneeeeeee ile gezmek Aman Allahimmmmmm

İnsanlar sevişir.Hayvanlar çiftleşir siz önce üslubunuza dikkat edin bence bu söylediğiniz çok çirkin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…