Gorumcem!!

Fikirleriniz icin cok tesekurler hahaha tabi tabi :) buyrun buyrun cekinmeyin adresi yazayim

bu ne cehalet ya çiftleşmek nedir arkadaşım terbiyeli olalım lütfen
hem terbiyeli olalım hem de halden anlayan cümleler kuralım insanlar sizi uyarmışlar bide aynı tarza devam etmişsin of ya bu nedir

Misafir bereketiyle gelir,vererek azalmaz cogalir. Paylasinca hersey cogalir.
Cok yazik size. Evinize her misafir geldiginde yediklerini sayiyorsunuzdur.
Gunah.Baska diyecek birsey yok zaten bu dusunceli bir sahisa...
bayanlar yanlis anlamalar var lutfen dikkatli okuyun oyle diyorsunuzda biz yeni is kurduk evimize bir igne alan olmadi is kurduk benim kimsenin yediginde gozum yok ama beni istemiodu ayrilcaksin diye aradigini bilirim evlenince niye sevip gelmeye basladi birden ?? Hic birgun aradimi biseyiniz eksikmi diye ?? Hazirliklar nasil diye

merak etme canım zaten güzelce haddini bildirmişler ne cahil ya tam okumamış bide yorum yapmış kafasına göre çok komik duruma düşmüş bide gül geç böylelerine bayan bide çiftleşme demiş ya ne kadar ayıp

bence bu kadın sizi kıskanıyor. mutlu olmanızı çekemiyor kardeşini kıskanıyor. kimse böyle her hafta gelip 3-4 gün kalma z ne yüzsüzmüş. enişten de ilginç nasıl kabul ediyor sürekli gelmeyi.
eşin de de bunları söyleyecek yürek yok bu ne ya her hafta 6 kişilik aile kalmaya geliyor. kusura bakma eşin suçlu. üzülürse üzülsün bu gidişle siz dahaa çok üzülürsünüz ztn

Bi bahane uydur tartışıp küs. Gelmez herhalde ozaman da :) Kafan rahat olur
Sende ona gdiyor musun? Eger gdiosan elini ayagini çek. Yani ben şahsen bana gelmiyorsa bende ona sık gdemem. O bana geliyorsa bnde ona gderm. Ama gelmiyorsa gitmem.

Siz yeterince ima etmişsiniz gorumceye o da anlamıştır da sizi sallamıyor bence. Evlenmeden önce de istemiyormuş şimdi de bana hizmet etsin diye düşünüyor olabilir, bu yüzden de siz kovsaniz bile alacağınız cevap burası kardeşimin evi istediğim zaman gelirim olacaktır.
Bence imayi kardeşi yapmalı ki uyarıyı ciddiye alsın

Arkadaslar bana senin ablan olsa olsa diyip duruyorsunuz gelse hosuna gider diyosunuz ben 14.02.2014 tarihinde evlendim esim ablamla konusmuyor ve evlendigim tarihten beri ablam hic evime gelmedi huzurumuz kacmasin diye ben aralarina girmekte istemedim lutfen yorumlarinizi secerek ve kendinizi benim yerime koyarak yapin cok dusundum yazsammi paylassami derdimi paylasmasammi diye cunku bu siteye baydir bakiyordum esimde uye ol bakalim yorum yaz bizim gibi cocuk sahibi olmak isteyenler ne onericekler diye ve bazen birlikte gezinip bakiyorduk sdece derdimide yazmak istedim rica ederim kelimelerinizi secerek yazalim haddini asacak yorumlari okumak can skiyor

İşiniz çok zor. Bence sizde eşinle, görümcene aynısını yap. O sana gelmeden siz ona gidin.. Kapıdayken telefon edin, evde misiniz size geleceğiz deyin.. Kalın günlerce, hiçbir işe de elini sürme. Ben misafirim de. Herhalde anlarda, gelmeleri azalır..

Benden sana tek tavsiye ara kp veya kv anlat durumu otel parasını sız mi verırsınız yoksa enıstemı dıye ekle ayakları kesılıyor

4 çocuğu beslemek giydirmek gezdirmek okul masrafı aman allah kadın belliki işin içinden çıkamıyor, canını size atıyor

yüzsüzmüş görümcen..kendini avutacak kapı arıyor..yüzüne tükürsen yağmur yağdı sanıp yarabbi şükür der..resmen kov gitsin..ben öyle yaptım..hiç suratına bakma..

Başına gelmeyen anlamaz canım. Benim de buna benzer bir sıkıntım olmuştu. Geleni geri çevirmek hoş değildir diye her seferinde kabul ettim. Bir kere bile bana sende gel demedi. Hakkını yemiyeyim bir kere çağırmıştı onda da misafiri gelecekti. Bütün bir yazı onunla geçirdim. Gelmediği günlerde arardı. Artık telefon çalınca benim kalbim hızlı hızlı atmaya başlardı. Baktım benim sağlık elden gidiyor bazı sabahlar telefonu açmadım, gelmek istediğinde bir bahane uydurdum. Öyle öyle ayağı kesildi. Senin durumunda ben olsam ya güzel bir sinir krizi geçiririm, ya da en güzelinden kavga ederim.
Aman kimsenin kalbini kırmayalım diye kırılan hep biz oluyoruz, sonra gelsin hastalıklar gitsin hastalıklar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…