- 25 Aralık 2014
- 5.669
- 4.736
-
- Konu Sahibi sKsEsLsEsBsEsK
hahaha tabi tabi :) buyrun buyrun cekinmeyin adresi yazayimyardım iste hatta açıkça söyle abla siz beş kişisiniz hatta beşbuçuk kişisiniz bizden çok evi siz kirletiyorsunuz yardım de.hem boş oturanı ALLAH ta sevmez kul da de,
bizde yetişemiyoruz evlilik masraflı bizde size taşınsak falan :)
7 yas var aramizdanişana düğüne gelmeyip yeni gelinin evine kamp kurması da manidar.. ve yaş farkınız ne kadar görümcenizle merak ettim
7 yas var aramizda
bu ne cehalet ya çiftleşmek nedir arkadaşım terbiyeli olalım lütfenNe olacak ki gelsin gitsin siz de gidin.
Gittikce yabanilesiyoruz ne yazik. Kimseleri istemiyoruz.
Kadin geliyorsa gunduz geliyordur
Gunduz de ciftlesmeyiverin.
Ne kadar dusmanlasiyoruz herkese
Bos yere,yok yere. Insan sevmiyoruz resmen 3gunluk dunyada.
Hayati zehir ediyoruz kendimize.
Yok gorumcem yok kaynanam...
bayanlar yanlis anlamalar var lutfen dikkatli okuyun oyle diyorsunuzda biz yeni is kurduk evimize bir igne alan olmadi is kurduk benim kimsenin yediginde gozum yok ama beni istemiodu ayrilcaksin diye aradigini bilirim evlenince niye sevip gelmeye basladi birden ?? Hic birgun aradimi biseyiniz eksikmi diye ?? Hazirliklar nasil diyeMisafir bereketiyle gelir,vererek azalmaz cogalir. Paylasinca hersey cogalir.
Cok yazik size. Evinize her misafir geldiginde yediklerini sayiyorsunuzdur.
Gunah.Baska diyecek birsey yok zaten bu dusunceli bir sahisa...
evet genc baya.sizin profilde yazan yaş doğru ise 29yaşında yani şuan. gençmiş bayağı ben de orta yaşlı sanmıştım
merak etme canım zaten güzelce haddini bildirmişler ne cahil ya tam okumamış bide yorum yapmış kafasına göre çok komik duruma düşmüş bide gül geç böylelerine bayan bide çiftleşme demiş ya ne kadar ayıpbayanlar yanlis anlamalar var lutfen dikkatli okuyun oyle diyorsunuzda biz yeni is kurduk evimize bir igne alan olmadi is kurduk benim kimsenin yediginde gozum yok ama beni istemiodu ayrilcaksin diye aradigini bilirim evlenince niye sevip gelmeye basladi birden ?? Hic birgun aradimi biseyiniz eksikmi diye ?? Hazirliklar nasil diye
Sunu dedim konustugumu direk yaziyorum beyler cocuklar icerde bizde aksam yemekte mumlar ve elbise giyip hazirlandim enistemde gelince apar topar topladim hepsini mutfaga geldi guldu ay yanlis zaman dedi esiminde benimde surat bes karis biz yeni evliyiz abla beni yanlis anlama gel benim ailemi ne kadar seviyorsam sizide oyle severim ama boyle gelmeler bizim hosumuza gitmiyor lutfen abeni yanlis anlama gelin ama bu kadar siklikla degil dedim bir hafta gelmedi anlamis dedim ama pazar gunu geldi dun gitti bide okullar kapansin eve gidip gelmem diyor
İşiniz çok zor. Bence sizde eşinle, görümcene aynısını yap. O sana gelmeden siz ona gidin.. Kapıdayken telefon edin, evde misiniz size geleceğiz deyin.. Kalın günlerce, hiçbir işe de elini sürme. Ben misafirim de. Herhalde anlarda, gelmeleri azalır..Arkadaslar bana senin ablan olsa olsa diyip duruyorsunuz gelse hosuna gider diyosunuz ben 14.02.2014 tarihinde evlendim esim ablamla konusmuyor ve evlendigim tarihten beri ablam hic evime gelmedi huzurumuz kacmasin diye ben aralarina girmekte istemedim lutfen yorumlarinizi secerek ve kendinizi benim yerime koyarak yapin cok dusundum yazsammi paylassami derdimi paylasmasammi diye cunku bu siteye baydir bakiyordum esimde uye ol bakalim yorum yaz bizim gibi cocuk sahibi olmak isteyenler ne onericekler diye ve bazen birlikte gezinip bakiyorduk sdece derdimide yazmak istedim rica ederim kelimelerinizi secerek yazalim haddini asacak yorumlari okumak can skiyor
yüzsüzmüş görümcen..kendini avutacak kapı arıyor..yüzüne tükürsen yağmur yağdı sanıp yarabbi şükür der..resmen kov gitsin..ben öyle yaptım..hiç suratına bakma..Kizlar gorumcem avrupa yakasinda ben anadolu yakasinda oturuyorum ama haftada 2 kez geldigi oluyor esime rahatsiz oldugumu soyliyorum gorumceme tavrimla belli ediyorum ama surekli konu degistiriyor esimde kalbinin kirilmasini istemiyor son iki aydir boyle ve biz yeni evliyiz bebek istiyoruz evimizde surekli bas basa olmak istiyoruz ama nafile ve gorumcemin 4 cocugu var komsularimla sorunlar yasadim uslu duran cocuklar degiller komsularimla sorunlar yasadigimida biliyor ama aldiris etmiyor surekli cocuklara ben durun yapmayin kosmayin ses cikarmayin gibi uyariyorum bana bu kadar takma herseyi gibi sozler soyliyor ve geldiginde en az 1 gun kaliyor konustum esimle birlikte konustuk uygun bi dille surat astim ama fayda yok bide aramadan geldigide oluyor ve beni zor durumda birakiyor sizce ne yapmaliyim kizlar.
Arkadaslar bana senin ablan olsa olsa diyip duruyorsunuz gelse hosuna gider diyosunuz ben 14.02.2014 tarihinde evlendim esim ablamla konusmuyor ve evlendigim tarihten beri ablam hic evime gelmedi huzurumuz kacmasin diye ben aralarina girmekte istemedim lutfen yorumlarinizi secerek ve kendinizi benim yerime koyarak yapin cok dusundum yazsammi paylassami derdimi paylasmasammi diye cunku bu siteye baydir bakiyordum esimde uye ol bakalim yorum yaz bizim gibi cocuk sahibi olmak isteyenler ne onericekler diye ve bazen birlikte gezinip bakiyorduk sdece derdimide yazmak istedim rica ederim kelimelerinizi secerek yazalim haddini asacak yorumlari okumak can skiyor