Görümcem😬😬😬

Fazla merak iyi değil işte… sınırlar önemli
Hanımefendi şimdi siz beni cazgır ilan ettiğiniz için buna inanmazsınız ama tesadüfen gördüm ha o mesajı gördükten sonra kasıtlı bakmıyormuyum bakıyorum yalan yok

Dellendim de yazdım zaten herkes beni ağzı bozuk ilan etti sanki ulan karı diyorum toplum içinde bir dertleşelim dedik kimse konuyu okumamış sadece uslup tamam haklılar önemli bir şey uslup ama boğazıma kadar geldi artık
Evet üslup konusunda haklılar. Ama sizi ne bu hale getirdi ona bakmak lazım. Siz yinede bir oturun konuşun gorumcenizle barış ilan edin. Ama böyle soğuk değil kalben isteyerek. Evet sizinde hatalariniz var gorumceniz de az değil. O yüzden bence ya barış imzalayin karşılıklı yada içinizden o öfkeyi atın gitsin. Ne yaparsa yapsın siz ona kardeşinizin karisi değil de bir arkadaş dost gibi yaklaşın.

Erkek kardeşim var ve 3 ablası var.
İçimize gelecek olan gelin bize baştan bu sınırları çizse hayırdır, n'oluyoruz deriz yani.
Ne alaka ?
Daha bizi tanımadan etmeden neyin sınırı bu ?
Allahtan Bi ablası var benim üç tane olsa yada bizim gelin gibi 4 ben çin seddi örerim araya

Evet üslup konusunda haklılar. Ama sizi ne bu hale getirdi ona bakmak lazım. Siz yinede bir oturun konuşun gorumcenizle barış ilan edin. Ama böyle soğuk değil kalben isteyerek. Evet sizinde hatalariniz var gorumceniz de az değil. O yüzden bence ya barış imzalayin karşılıklı yada içinizden o öfkeyi atın gitsin. Ne yaparsa yapsın siz ona kardeşinizin karisi değil de bir arkadaş dost gibi yaklaşın.
Eşimin ablası görümce bu sıfatlar değil takıldığım ben bu kadar sınır koymayı bilmeyen mesafe tanımayan bir insana bu kadar soğuk olmama rağmen böyleyken yakın sıcak olursam neler yapar kim bilir

Allahtan Bi ablası var benim üç tane olsa yada bizim gelin gibi 4 ben çin seddi örerim araya
Araya çin seddi ören gelini de biz adam yerine koymayız mesela.
Erkek kardeşimizle muhatap olur görüşürüz.
Ailece toplandıgımızda gelin gelmek istemiyorsa kendisi bilir, erkek kardeşimizi de çagırırız.
Ha maksadımız kötü olmaları değil.
Madem bizi istemiyorsa biz kardeşimizle kendi ailemiz içinde gayette görüşür egleniriz.
Kendisi bilir.

Valla Allah eş ailesine yarım etsin.. bu iyi niyetlere bu tutum bu kalbi kötülük nedir. size bir haberim var siz mesafeli değilsiniz kötüsünüz
Tamam kötüyüm sabahtan akşama kadar kaynanasının görümcesinin dedikodusunu yapıp yüzüne gülenlerde iyi

Araya çin seddi ören gelini de biz adam yerine koymayız mesela.
Erkek kardeşimizle muhatap olur görüşürüz.
Ailece toplandıgımızda gelin gelmek istemiyorsa kendisi bilir, erkek kardeşimizi de çagırırız.
Ha maksadımız kötü olmaları değil.
Madem bizi istemiyorsa biz kardeşimizle kendi ailemiz içinde gayette görüşür egleniriz.
Kendisi bilir.
Bakın ben buna sonuna kadar katılıyorum istediğim de o kardeşiyle istediğini yapsın bana gölge etmesin

Bakın ben buna sonuna kadar katılıyorum istediğim de o kardeşiyle istediğini yapsın bana gölge etmesin
Yoooo o işler öyle olmuyor.
Zamanla arkamdan mı konusuyorlar.
Niye ballı çöregim bensiz egleniyor.
O aile içerisinde ben niye yokum deyip tıpııış tıpııış gidersiniz.
Var akrabamızın böyle bir gelini.
Kız ilk baştan tüm engelleri koydu, daha ailenin içine girmeden, etmeden tüm sınırlarını çizdi.
Sonra da eşi ailesiyle eğleniyor bu alemde niye ben yokuma dönünce mesele tüm sülale ile barış anlaşması imzalayıp aralarına girdi.
Ha herkes niye böyle yaptıgını biliyor ama olsun o da öyle demek ki deyip sustular.
Sussunlar da zaten, bunları öne atıp tartışmanın alemi yok.
Şimdi kendisi de her zaman olmasa da muhakkak ailenin içindeki misafirliklere eşlik ediyor.
Gayette mutlu görünüyor.

Doğrudur biraz uslubum kaydı da görümceyle benzetmeyeydin iyiydi be ben kadına söulemiyim olay çıkmasın eşim kırılmasın bir derdimi dökiyim dedim sen bu benzetmeyle beni dert sahibi ettin
Sende biraz daha ılımlı olmaya çalışmalısın bu şekilde olmaz esin şuan senin yanında ama sonra bu durum degisir

Ablanım cümlesine bu kadar bilenmenizi anlamsız buldum. En başta zaten çok ön yargılı başlamışsınız. Siz başka bir insansınız görümceniz başka bir insan. Herkes sizin gibi davranacak diye bir şey yok. Eşiniz sevgiliyken ablasıyla arasında olan her konuşmayı size mi anlatıyordu? Aralarında size dair bir konuşma olmadığına nasıl eminsiniz bu kadar? Kadın size iyi olmaya çalışmış kardeşimin evleneceği kişi benim de kardeşimdir demiş ama gene memnun kalmamışsınız.

Eşinizin o dönemki nişanlınızın telefonunu karıştırıp ablasıyla mesajını okumanız çok ayıp. Üslubunuz okurken beni rahatsız etti. Çok fazla argo kullanıyorsunuz. Geçinmeye zaten gönlünüz yok orası ayrı ama kendinizi de tanıyorsunuz şöyle mesafeliyim şöyle soğuğum diye sayıp dökmüşsünüz. Yüzünüze vurulunca neden zorunuza gitti anlam veremedim. Zaten orda ilk sizi yermemişler başkasını övmüşler siz mesele çıkartmışsınız.

Gerçek hayatta da konuşma tarzınız burada yazdığınız gibiyse kimse sizi çekmez öyle sonsuza kadar. Bu kafayla giderseniz eşinizi bıktırırsınız. Boşanmayı da dilinize dolamayın. Eşinizin canına tak eder bir bakarsınız sahiden boşanmışsınız

Yok şimdi Estağfirullah cazgır demeyelim de..🙃

Yoooo o işler öyle olmuyor.
Zamanla arkamdan mı konusuyorlar.
Niye ballı çöregim bensiz egleniyor.
O aile içerisinde ben niye yokum deyip tıpııış tıpııış gidersiniz.
Var akrabamızın böyle bir gelini.
Kız ilk baştan tüm engelleri koydu, daha ailenin içine girmeden, etmeden tüm sınırlarını çizdi.
Sonra da eşi ailesiyle eğleniyor bu alemde niye ben yokuma dönünce mesele tüm sülale ile barış anlaşması imzalayıp aralarına girdi.
Ha herkes niye böyle yaptıgını biliyor ama olsun o da öyle demek ki deyip sustular.
Sussunlar da zaten, bunları öne atıp tartışmanın alemi yok.
Şimdi kendisi de her zaman olmasa da muhakkak ailenin içindeki misafirliklere eşlik ediyor.
Gayette mutlu görünüyor.
Hanımefendi inanırmısınız benim 6 kardeşim var annem var işim var gücüm var ben kimseye ihtiyaç duymuyorum arkamı dönsem dedikodumu yapan kıskanç bir kadına hele hiç ihtiyaç duymuyorum zaten yılda 2 kere gittiğim memleket aramda kilometreler var gidince alıyorum kaynanamı kayınbabamla kocamı koluma geziyorum kendi kuzenlerinin bile arkasından göz devirdiği kendi kardeşinin o olgun biri değil çocukluk yapıyı dediği bir insanla. Vakit geçirmektense yalnızlığı tercih ederim en azından kitabımı okurum kelime dağarcığım genişler

Bende bir görümceyim bizim gelinde aynı anlattığınız gibi soğuk, mesafeli ve resmiydi. Ama ben buna nerde inanmayı bıraktım biliyor musunuz işine gelen insanların yanında öyle hiçte mesafeli davranmadığı zaman. Mesafeli insan herkese mesafelidir bu içten gelen bir şeydir istemsiz öyle olursun. Gerçekten soğuk ve mesafeli insanın uslübu konuyu yazış stilinden bile belli olur. Siz sadece görümceye bilenip ona ekstra soğukluk gösterip sonra da ben herkese böyleyim diye eşinizi bizi ve kendinizide kandırmayın her şey ortada... Ayrıca görümcenizi aşırı kıskanıyorsunuz o yüzden bu öfke.

Özür dilerim ama hatalısınız. Görümce haklı falan demiyorum ama siz hatalısınız. İnsanlar sizin istediğiniz gibi kalıptan çıkmış gibi olmak zorunda değil, herkesin tarzı farklı. tamam mesafe korumak yüz göz olmamak iyi bir şey ama siz mesafe koruyacağım diye kavgacı olmuşsunuz daha da beter yüz göz olmuşsunuz. Başlangıçta yani konunuzun özellikle ilk yarısına bakıyorum incir çekirdeğini doldurmayacak şeyleri mesela etmişsiniz. Siz böyle yaparsanız kimse ile geçinemezsiniz. Bilmiyorum artık ilişkilerinizi tamir mi edersiniz incelmiş zaten kopsun der görüşmez misiniz ama gereksiz olmuş. Bu tatsızlıklara gerek yoktu. İnsanları olduğu gibi kabul edeceksiniz kendi işinize bakacaksınız. Size ne onların tarzından.

Görumcenin eşine kardeşim diye hitap etmesinden bile rahatsız olan, ben eşimi çok seviyorum bana böyle davranan birinin yanında görmek istemiyorum diyen kim peki?
Kardeşiyle istediğini yapsa hırsından patlarsın yahu kimi kandırıyorsunuz?

X