Görümcem yüzünden....

besbelli kıskançlıkdan yaptığı.. Valla siz yine iyi ses etmemişsiniz bu güne kadar. Ne demek sağ el benim. Kusura bakmayın ama eşiniz fazla şımartmış. Siz eşisiniz ne olursa olsun. yeri geldiğinde dur demeyi bilmeli. Ben olsam yerinizde eşim o benim sana ne oluyor diye sustururdum heralde.
Ailesi olarak abisini görüyor olabilir ama bu sülük gibi yapışmasını gerektirmez. Sevgi gösterisi bu değil. Bı sadece şımarıklık, çok çocukca. Ben de görümceyim ki ben abime o kadar düşkündüm ki o üniversitedeyken bile onun yastığı belli olsun diye işaretler koyar o gidince onda yatardım, gece koklar koklar ağlardım. Evlenene kadar onun elini ben tuttum. Ama ne zaman evlendi yengem geldi işte o zaman haddimi bildim. Hatta abimin değil yengemin yanına geçtim olur da kıskanırsa tatsızlık çıkmasın diye.. Ha benim hayattaki tek varlığım abim olsaydı farklı mı olurdu. Hiç zannetmiyorum.

Eğer rahatsızsanız artık bu duruma bi dur deyin.Eşinizle konuşun yoksa bişi oldukca artık kendini acındırmaya kalkar abisine. Yoksa bu böyyyle gider o kızın da kimseyle evlenmeye niyeti yok gibi anlattığınız kadarıyla. Allah yardımcınız olsun valla.

Hayır ev bize ait değil, kirada oturuyoruz.

Kolay kabul edilebilecek bir durum değil yani. Ama seninde yüz göz olmaman gerekiyor.
Sonuçta belli ki bir süre daha aynı evde yaşayacaksınız.
Canım bu sorunu eşin halletmeli.
Bu arada değinmeden geçemeceğim, çok dikkatimi çekti.
Bir çok kişi tepki vermiş ama bir çok kişi de başka nedenlerden eşinin ailesiyle sorunlu.
24 yaşındaki bir genç kız çoktan ayaklarının üzerinde durmayı bilmeli.
Neden empati yapmak bu kadar zor? Anlamıyorum.

Son düzenleme:
bence görümcen duygusal olarak çok gÜçlü biri değil onun da bu zaafı var her insanın zaafları farklı , et tırnaktan ayrılmayacağına göre
mecburen sizde buna sabır göstereceksiniz bazıları kaynanadan bazıları görümceden bazıları eltiden , herkesin dertleri farklı işte

valla 24 yaşında annesi babası yok abisini cok sevmesini anlarmda disarda elini tutması bana pek sevgi gibi gelmyo yani kücük olsa anlarm da yani koskocamn kız kendi sevgilinin elini tutsun :S

ben şeyi merak ettim eşinle konuşacaktın bu konuyu ne oldu ne dedi
bence sen sonuna kadar haklısın
Allah yardımcın olsun

canım bence kız artık çocuk değil çek kenara konuş, yrn öbür gün sende evleneceksin sence bu durum normal mi de. insanlar evlendikten sonra durumlar değişir artık abinin birinci önceliği benimde uygun bir şekilde. o da kendi hayatını yavaş yavaş çizmeye başlasın, bu kadar bağımlılık olmaz kii

Evet konuşacağım ve rahatsızlığımı net bir şekilde ortaya koyacağım. Tabi kırıp incitmeden, farketmesini yada istediği beni germek sinir etmekse bunu becerdiğini anlatacağım.

Evet konuşacağım ve rahatsızlığımı net bir şekilde ortaya koyacağım. Tabi kırıp incitmeden, farketmesini yada istediği beni germek sinir etmekse bunu becerdiğini anlatacağım.

eee ne oldu canım bir gelişme yok mu hala konuşmadın mı kaç gündür :44: hala aynı mı görümcen

koca kız niye sizle kalıyor
yada niye her gittiginiz yere çanta gibi yanınızda taşıyorsunuz
çalışmıyormu bu kız
belliki sizi kıskanıyor
2 tane görümcem var ikiside abisinden yanyan kaçar sizinki ilginç

ay inanmıyorumn ben böyle bir konu açacaktım neyapayım diye sizde de varmış aynı dert tepkinizi koyamıyorsanız eşiniz koysun abisi çok kırılmaz siz bişey deyince kıskanıyor der benimki de evde hep aşırı mini bir şortla geziyordu abisinin yanında bacaklarıma kusur bulup aşağılıyordu eşime dedim ya düzgün giyinir yada bidaha kabul etmem bize gelmesini dedim bi akşam eşim git doğru düzgün bişeyler giy çekiştirip duruyosun şortunu bana sinir geldi dedi söylene söylene değiştirdi üstünü kıskanmak değil kardeşi ama tavırları rahatsız ediyor ki sadece giyim konusu değil problem saymakla bitmez abisiyle başbaşa dışarı çıkmak ister beni evde bıraktırırlar çocuklar uyuyo bahanesiyle aynı koltukta yan yana otururlar ben ayrı bi köşede tek başıma itilmiş gibi hissediyorum bazen ama neyseki ayın sadece 15 günü kalıyor diğer 15 gün rahatım REZİLLİK HALİM YA

size gelince eşiniz dışarı çıktığında dur kız sen büyüdün artık bu adamın iki karısımı var derler görüntü saçma oluyor evlenince kocanın elini tutarsın falan desin

Bence sen görümceyle konuşma.ters teper sana diş biler ..abimle aramı açmaya çalışıyor.. der..

Konuşacak ya da hareketlerine çeki düzen vermesini sağlayacak kişi eşin..

sokakta elele herzaman kardeşiyle yürürken, karısının akraba gibi 2 adım kenardan yürümesi kabul edilir birşey değil kusurabakmasın eşin..arada sırada olsa sen de zaten buraya konu açmazdın demek ki anormal bir seviyede bu.

napayım o benim kardeşim..gibi klişe laflara da sığınmasın..10 yaşında olur ok kucağına da alır ,çocuk dersin sen de..

ama senin de bir psikolojin var onun kardeşinin psikolojisi olduğu gibi..
ve 24 yaşında koca yetişkin bir insanın evliliğine zarar verecek olmasını hissetmen ve bundan rahatsızlık duyman gayet de normal..

eşin hafiften hafiften kızı, davranış olarak kendinden uzaklaştırmalı..aklın yolu 1.

Bence konuşması gereken eşiniz. Siz konuştukça ters tepecek.
Bırakın abi konuşsun .

Valla kızlar aslında doğru söylüyorsunuz, eşinin konuşması daha doğru ama biraz sert yapması lazım kardeşine, çünkü kız laftan pek anlamıyor gibi (yanlış anlamadıysam 3 ü konuşmuşlar bu konuyu zaten ve kızda değişiklik olmamış). Baktın ki eşin anlatamıyor o zaman konuşur ciddi ciddi tavır koyarsın.. Sen yerden göğe kadar haklısın sonuçta..

yok artık.... bence çok iyi demişsin canım hem geliyor evinde kalıyor hemde huzurunu bozuyor, ne terbiyesiz insanlar var canım...

aman bu görümceler kayınvalideler nolcak halleri ya ya bi bırakın ya yakamızı bizde hzurlu kocalarımızla bi hayat geçirelim herkesde aynı dert var bu kızlar evlenmicekmi kendilerini düşünmüolar mı çok seviolarsa abilerini ve oğullarını evlendirmeselermiş oturtsalarmış dizlerinin dibinde bu nedir ya

garip bir durum ama o söylediğiniz halde tınlamıyosa bende tınlamazdım sağ elinden ben tutardım okadar basit

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…