Şu an yaşadığınız ev eşinizin ailesinden mi kaldı peki
Hayır ev bize ait değil, kirada oturuyoruz.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Şu an yaşadığınız ev eşinizin ailesinden mi kaldı peki
ne saçma yorumdur bu yahu siz de o tip görümcelerden birisiniz belki de insanları tanımadan suclamayın kadın konu acmış derdini paylaşmış kızı atmıyor evden satmıyor tek sorunu kızın garip davranışları yuh yahu yuh..
kimse demiyor yeni gelin bir kadın eşiyle odası dışında yalnız kalmıyor maddi manevi bu kıza bakıyor konu sahibinin eşini koluna takıp gezmeye tozmaya ihtiyacı yok mu konu sahibinin psikolojisini anlayan yok malesef..
24 yasında koskoca kadın olmuş görümce artık kendine bir iş baksa calışsa bir sevgili edinse yuva kursa bunlara kafa yorsa abisinin orasını burasını oksayacagına ,sağ eli benim diyip saçmalamasa herkes görümceyi melek yengeyi şeytan yapmış ..kendi basınıza gelse ne yaparsınız acaba cok merak ediyorum eminim birçoğunuz bu kadıncagız kadar bile sabretmezsiniz.[/QUOTE
Görümcemle aramızda 4 yaş fark var, eşim ve ben ondan 4 yaş büyüğüz. Ve biz dışarı çıktığımız da onlar sevgili ben akraba gibi duruyorum. Eşime yanaşamıyorum ki, kız her an elinde kolunda....
Hayır ev bize ait değil, kirada oturuyoruz.
canım bence kız artık çocuk değil çek kenara konuş, yrn öbür gün sende evleneceksin sence bu durum normal mi de. insanlar evlendikten sonra durumlar değişir artık abinin birinci önceliği benimde uygun bir şekilde. o da kendi hayatını yavaş yavaş çizmeye başlasın, bu kadar bağımlılık olmaz kii
Evet konuşacağım ve rahatsızlığımı net bir şekilde ortaya koyacağım. Tabi kırıp incitmeden, farketmesini yada istediği beni germek sinir etmekse bunu becerdiğini anlatacağım.
Merhabalar,
bir yıldır evliyim. Eşimin kızkardeşi de bizimle birlikte yaşıyor, çünkü abisinden başka kimsesi yok. Üniversite mezunu 24 yaşında bir kız. Birlikte yaşamayı dert etmiyorum, sonuçta ölümlü dünya. Fakat kızın birtakım davranışları beni rahatsız ediyor. Özellikle dışarı çıktığımız zamanlarda abisinin elini hiç bırakmıyor. Bazı zamanlar oluyor ki eşimin bir elinde poşet diğer elinde kızkardeşi oluyor. Ben onlara bakıyorum. Eşim sürekli elimden tutup beni yanına çekiyor fakat bu sürekli bunu yapmak zorunda kalması da beni geriyor. Bir defasında söyledim kendimi sizin aranıza girmiş gibi hissediyorum, kardeşin yüzünden sana sokulamıyorum dedim. İkisi de bir aradayken söyledim eşim ş gel birtanem dedi, daha dikkat etmeye başladı fakat kardeşinde hiçbir değişiklik yok. Hatta abisinin sağ elini tutmayı seviyormuş, orası onun yeriymiş, o yüzden ben sol elini tutacakmışım. Cevabını verdim fakat, canım da sıkıldı. Kızın tavırlarında hiçbir değişiklik olmuyor, eşim hassasiyetle üzerime titriyor fakat bu durum benim eşimden soğuyup uzaklaşmama sebep oluyor. Siz olsaydınız ne yapardınız?
Bence konuşması gereken eşiniz. Siz konuştukça ters tepecek.
Bırakın abi konuşsun .
ay inanmıyorumn ben böyle bir konu açacaktım neyapayım diye sizde de varmış aynı dert tepkinizi koyamıyorsanız eşiniz koysun abisi çok kırılmaz siz bişey deyince kıskanıyor der benimki de evde hep aşırı mini bir şortla geziyordu abisinin yanında bacaklarıma kusur bulup aşağılıyordu eşime dedim ya düzgün giyinir yada bidaha kabul etmem bize gelmesini dedim bi akşam eşim git doğru düzgün bişeyler giy çekiştirip duruyosun şortunu bana sinir geldi dedi söylene söylene değiştirdi üstünü kıskanmak değil kardeşi ama tavırları rahatsız ediyor ki sadece giyim konusu değil problem saymakla bitmez abisiyle başbaşa dışarı çıkmak ister beni evde bıraktırırlar çocuklar uyuyo bahanesiyle aynı koltukta yan yana otururlar ben ayrı bi köşede tek başıma itilmiş gibi hissediyorum bazen ama neyseki ayın sadece 15 günü kalıyor diğer 15 gün rahatımREZİLLİK HALİM YA
size gelince eşiniz dışarı çıktığında dur kız sen büyüdün artık bu adamın iki karısımı var derler görüntü saçma oluyor evlenince kocanın elini tutarsın falan desin