• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Görümcem yüzünden....

Bu durum mide bulandırıcı olduğundan, eşime dokunmak istemiyorum.

Arkadaşım bence eşin de ele güne karşı kardeşimi sahipleniyorum pozu veriyor ama rahatsız çek elini dese eminim senin şirret görümcek ortalığı birbirine katar üzerine birde ayılıp bayılırken "ailemi kaybettiiiiim şimdi de abim yok artık benim böyle abim yooooooookkkk diye sinir krizi geçirecek bi tip.o yüzden ne kocanı kuyuya at ne kendini taktik uygula.kapıdan çıkar çıkmaz yapış kocanın sağ eline ver öbür eline de bi poşet falan bi çanta al yanına kurnaz ol iyi yaşa evde de fingirde kucağına otur be kocan sonuçta o utansın da bassın gitsin bi zahmet!! Ne kendini yiyon

Merhabalar,
bir yıldır evliyim. Eşimin kızkardeşi de bizimle birlikte yaşıyor, çünkü abisinden başka kimsesi yok. Üniversite mezunu 24 yaşında bir kız. Birlikte yaşamayı dert etmiyorum, sonuçta ölümlü dünya. Fakat kızın birtakım davranışları beni rahatsız ediyor. Özellikle dışarı çıktığımız zamanlarda abisinin elini hiç bırakmıyor. Bazı zamanlar oluyor ki eşimin bir elinde poşet diğer elinde kızkardeşi oluyor. Ben onlara bakıyorum. Eşim sürekli elimden tutup beni yanına çekiyor fakat bu sürekli bunu yapmak zorunda kalması da beni geriyor. Bir defasında söyledim kendimi sizin aranıza girmiş gibi hissediyorum, kardeşin yüzünden sana sokulamıyorum dedim. İkisi de bir aradayken söyledim eşim ş gel birtanem dedi, daha dikkat etmeye başladı fakat kardeşinde hiçbir değişiklik yok. Hatta abisinin sağ elini tutmayı seviyormuş, orası onun yeriymiş, o yüzden ben sol elini tutacakmışım. Cevabını verdim fakat, canım da sıkıldı. Kızın tavırlarında hiçbir değişiklik olmuyor, eşim hassasiyetle üzerime titriyor fakat bu durum benim eşimden soğuyup uzaklaşmama sebep oluyor. Siz olsaydınız ne yapardınız?

abisinden başka hiç kimsesi yoksa bence davranışları hiç de garip değil. elindeki son kanı son ailesi. yakın davranıyorsunuzdur belki kıskanmanız da normal ama görümcenize daha dostane daha yakın olursanız o da dışlanma korkusundan sıyrılıp daha rahat davranacaktır. bunun için eşinizden soğumanıza gerek yok. eşiniz ne yapsın ki ?

Bu konuları görünce bir yaşıma daha giriyorum.Görümceniz çok tuhaf biri anlaşılan.Abisine düşkün olması ayrı bir şey de sürekli elinden ayrılmaması da tuhaf.Abimle aramda 1 yaş var hiç de benzemiyoruz küçükken hep çekinirdik beraber gezmeye.Ergenlik döneminde daha doğrusu.bir kaç kere dedikodu yapmışlardı tanımayanlar orda burda geziyomuşum birileriyle de bilmem ne çok sinir olurdum :36:.Hiç öyle samimiyetimiz yok hala öyle abartılı sevmeyiz de öyle uluorta
24 yaş ağır bir yaş.Olgun davranması gerekir diye düşünüyorum.Sanırım tek kaldıgı için yeterince ilgi görmüş ve bu ilginin yok olmasından korkuyor.Kolaylıklar dilerim gerçekten çok zor.
:34:

Son düzenleme:
Canım, böyle bir konuyu sakın dert etme. Kızın abisinden başka kimsesi yok ve onun böyle davranması gayet normal. Bu durum seni rahatsız etmesin, sonuç olarak onlar abi kardeş. Eşini senin elinden alacak değil. Sen böyle davranırsan tabii ki eşinden uzaklaşırsın ama bu konuyu takmassan ve eşine yakın davranırsan bi sorun kalmaz, bence.

Mesela misafirliğe gidiyoruz abisiyle el ele oturmaya çalışıyor, eğer abisi, çay almak için falan elini kaldırmaya çalışırsa elini daha sıkı tutuyor ki diğer aliyle alsın. Ya da ayaklarını götürüp abisinin ayaklarının üzerine koyuyor.

şaşırdım kaldım :53::53::53::53::53: sokakta elini tutmak,elini okşamak,ayağını koymak falan çok garip yaa ben olsam eşimle konuşurdum evlendikten sonra ortaya çıkmış bu durum belli ki bir kıskançlık var iyi sabretmişsiniz yine dışarda gören insanlar sormuyormu ve ya misafirliğe gittiğinizde demiyorlarmı kızım ne bu haller diye

Canım, böyle bir konuyu sakın dert etme. Kızın abisinden başka kimsesi yok ve onun böyle davranması gayet normal. Bu durum seni rahatsız etmesin, sonuç olarak onlar abi kardeş. Eşini senin elinden alacak değil. Sen böyle davranırsan tabii ki eşinden uzaklaşırsın ama bu konuyu takmassan ve eşine yakın davranırsan bi sorun kalmaz, bence.

İyi de bi düşünün. eşin sen ve görümce gezmeye çıktınız dışarıda.
eşinin sağ elinde kardeşi, sol elinde poşet vs.
sen de yanlarında hatta arkalarında sap gibi yürüyorsun. yakışık alıyor mu?

yada misafirliğe gidiyorsun,görümce elini bırakmıyor. ağabey çay içerken bile mecburen diğer elini kullanıyor. buna tepkisizlik ,sadece bunu görmeyenlerde olur. her eş verir bu duruma tepki.

İşte aynısı nişanlıyken başıma geldiği için kendini ne kadar kötü hissettiğini çok iyi biliyorum konu sahibinin..
Zaten bir insanla evlilik, ona alışma süreci başlı başına bir sorunken onlar ikisi kolkola ve sen arkalarından herhangi birisi gibi onlara yetişmeye çalışıyorsun.. Ne deyim ki inşallahh onlar da böyle görümcelere düşer de yaşattıklarını anlarlar...:50:

Boşanma sebebi olarak ne diyecekseniz ' görümcem kocamın elini tutuyor mu ? '
İlk yorumumda da dedim bu kız abisinin elini hiç bırakmıyordu da siz bunu yeni mi fark ettiniz
Sevgili, söz, nişan evresi denen bişey var bu kadar tahammülsüzsen evlenmezdin değil mi ?

Yok eğer görümcemin bizle yaşamasını istemiyorum da ama başkada kimsesi yok diye çözüm bulunmuyo bende el tutma bahanesi ile boşanırım diye blöf mü yapayım diyorsunuz ?

İnsanları suçlamak ne kadar kolay değil mi? Yorum yapacağım ama tam okumasamda olur, tuttururum bir yerden laf sokasımda var zaten hadi bakalım yaz... Bence ilgileniyorsanız yazmadan önce okumalısınız ki yazdığınız konuyla ilgili hakimiyetiniz olsun, ne hakkında fikir beyan ettiğinizi farketmeniz adına "okumak" sağlıklı bir tutum olur.

İnsanları suçlamak ne kadar kolay değil mi? Yorum yapacağım ama tam okumasamda olur, tuttururum bir yerden laf sokasımda var zaten hadi bakalım yaz... Bence ilgileniyorsanız yazmadan önce okumalısınız ki yazdığınız konuyla ilgili hakimiyetiniz olsun, ne hakkında fikir beyan ettiğinizi farketmeniz adına "okumak" sağlıklı bir tutum olur.

Asuman ben seni anlıyorum tamam görümcen kesinlikle yanlış davraıyor.

Ancak eşinde bir o kadar hatalı...

yani kardeşini karşısına alıp konuşmalı

bu durum bana biraz kasıtlı gibi geliyor yani görümcen işin suyunu çıkarmış durumda..

Görümcenizin davranışları siz evlendikten sonra değiştiyse,
bu defa sebep siz olmayasınız?

Belki siz de inadına onu kıskandırmak için bir takım davranışlara girdiniz?
Belki de kızın da size yaptıkları birer misillemedir?

O zaman iğneyi kendinize çuvaldızı da görümceye batırın.
Bakalım sonuç ne olacak?

ne saçma yorumdur bu yahu siz de o tip görümcelerden birisiniz belki de insanları tanımadan suclamayın kadın konu acmış derdini paylaşmış kızı atmıyor evden satmıyor tek sorunu kızın garip davranışları yuh yahu yuh..
kimse demiyor yeni gelin bir kadın eşiyle odası dışında yalnız kalmıyor maddi manevi bu kıza bakıyor konu sahibinin eşini koluna takıp gezmeye tozmaya ihtiyacı yok mu konu sahibinin psikolojisini anlayan yok malesef..
24 yasında koskoca kadın olmuş görümce artık kendine bir iş baksa calışsa bir sevgili edinse yuva kursa bunlara kafa yorsa abisinin orasını burasını oksayacagına ,sağ eli benim diyip saçmalamasa herkes görümceyi melek yengeyi şeytan yapmış ..kendi basınıza gelse ne yaparsınız acaba cok merak ediyorum eminim birçoğunuz bu kadıncagız kadar bile sabretmezsiniz.

burda atıp tutanların basına gelse sabretmezler ama şimdi basladılar ahlak dersi vermeye..evliliklerin çoğu 3.kişiler yüzünden biter onların kıskançlığı yüzünden onlar yuva yıkılsın diye emek verirler..görümcen normal değil bilinçli yapıyor da olalbilir 24 yaş için anlattığın şeyler kabullenilebilir değil eşinle konuş önce cidden anormal davranıyor .allah sabır versin canım gelişmeleri yaz lütfen .

ne saçma yorumdur bu yahu siz de o tip görümcelerden birisiniz belki de insanları tanımadan suclamayın kadın konu acmış derdini paylaşmış kızı atmıyor evden satmıyor tek sorunu kızın garip davranışları yuh yahu yuh..
kimse demiyor yeni gelin bir kadın eşiyle odası dışında yalnız kalmıyor maddi manevi bu kıza bakıyor konu sahibinin eşini koluna takıp gezmeye tozmaya ihtiyacı yok mu konu sahibinin psikolojisini anlayan yok malesef..
24 yasında koskoca kadın olmuş görümce artık kendine bir iş baksa calışsa bir sevgili edinse yuva kursa bunlara kafa yorsa abisinin orasını burasını oksayacagına ,sağ eli benim diyip saçmalamasa herkes görümceyi melek yengeyi şeytan yapmış ..kendi basınıza gelse ne yaparsınız acaba cok merak ediyorum eminim birçoğunuz bu kadıncagız kadar bile sabretmezsiniz.

kesinlikle katılıyorumm :46::46:

ne kadar abartmış bazıları nesi normal görümcenin yaptıklarının , hiç bir mantıklı açıklaması yokk:44: kimse başına gelmeden bilemez kendimizi konu sahibinin yerine koyarak yorum yapmamız gerekiyo , bende eminim ki kimse bu kadar sabretmezdi , büyük konuşmıyım ama bende dahill :ssz::ssz:

kesinlikle katılıyorumm :46::46:

ne kadar abartmış bazıları nesi normal görümcenin yaptıklarının , hiç bir mantıklı açıklaması yokk:44: kimse başına gelmeden bilemez kendimizi konu sahibinin yerine koyarak yorum yapmamız gerekiyo , bende eminim ki kimse bu kadar sabretmezdi , büyük konuşmıyım ama bende dahill :ssz::ssz:

valla ben de dayanamazdım ..kız neden bir gün olsun ya siz çıkın gezin abi yenge ben evde tv izlicem siz gidin alışverişe karıkoca ben biraz kitap okurum demiyor kız hep peşlerinde 3kişilik evlilik utanma arlanma olmasa bu kız gelir gece ben korkuyorum der yataklarına yatar asumana allah sabır versin d bu kız bu yuvayı parçalamadan evlensin gitsin inş.

durmadan yetim kızın psikolojisi diyip durmuşlar konu sahibi sabır taşı mı konu sahibi 60 yasında bir ana mı görmüş geçirmiş bir kadın mı hayır o da yeni gelin ve onun da hepimiz gibi eşiyle baş başa tatile cıkma sokağa cıkma alışverişe gitme hakkı var kocasıyla uzanıp sarılıp tv bile izleyemiyor insafa gelin yahu yetim de haddini bilsin insanlar duygu sömürüsü yapmasın ben de erken yaşta öksüz kaldım babam evlendi işten geldim odama cekildim özel hayatlarına saygı duydum daha 20 yasındaydım o zaman babamla eşi ve ben bi yere giderken baba lütfen eşinin elini tut niye ayrı duruyorsun derdim .

Sen esine soyle, kardesini bir doktora gotursun. Kiz hic normal gelmedi bana da. Anladik sever, duskun olur da... Sizinkinin hareketleri cok anlamsiz, sevmek degil saplanti gibi. Yetim olmak da buna kilif olamaz. Ha yasadiklarindan dolayi psikolojisi bozulmustur, dusunmeden bu hareketleri yapiyordur, amenna. O zaman ona yapilacak en iyi sey tedavi ettirmek. Sizinki olmus 3 kisilik evlilik. Kiz da abisine zamk gibi yapismis, misafirlikte o elini kullanmasin diye daha siki tutmak nedir ya? Bunun mantikli bir aciklamasi olabilir mi? Tedavi lazim o kiza.

herşeyini anlarım da KOSKOCA 24 YAŞINDAKİ KIZIN eşi yanında dururken onun ellini bu kızın tutmasına anlam veredim
elbette kendinizi aralarına giriyor gibi hissedersiniz. nasıl davranmak gerekir bilemedim ama eşiniz sizin üzerinze titriyorsa bu durumda size hak verip anlıyorsa, ondan soğumak yanlış ...

Back
X