Görümcem ve kizlari…

Niye linçlenmiş ki? Bir insanın kendisini ve paylaşmaya çekindiği hislerini en rhaat ifade edebileceği anonim bir forum değil mi burası?
Yani "çocukları sevmiyorum, görünce gizli gizli çimdikliyorum. Bana yeni fitne fesatlar öğretin de yapayım" dememiş ki, bu durumdan kurtulmak istemiş.
Ayrıca bir insanın sevmedigi birinin onu çok sevmesi, yapış yapış bir sıcaklık göstermesi de iğrenç bir durum. Karşıdaki kişinin çocuk olması durumu değiştirmez ki.
Konu sahibi, yapacağın en doğru şey mesafeli olmak . Ayda bir uğra kaynanana,onda da sabret. Bu kadar sevmediğin insanlara zirt pırt gidip sinirlerini yipratmanin alemi yok

Empati yapın gorumceniz ilerde sizin çocuğunuz icin migdem bulaniyor ondan nefret ediyorum dese ne hissedersiniz9 ve 5 yaslarindanki cocuklar nasil kendini beğenmiş olabilir ki cocuk onlar ya şımarıklik olarak nitelendirdiginiz sey ne mesela oyunmu oynuyolar cokmu kosturuyorlar ne yapiyor bu çocuklar bu kadar kendinizz yazmissiniz beni sevip sayiyorlar diye siz gorumcenize olan nefreti çocukların dan cikartiyorsunuz sanki

Ayrıca görümceniz sizi niye kıskansın? Merak ettim, kimse için ay beni kıskanıyor moduna giremedim bir türlü şu hayatta, kıskanılacak neyiniz var?
Ahh tam da bu aralar düşündüğüm sey herkes de düşmanlar catlasin kiskaniyorlar beni havasi çok şükür bi düşmanım yok bence kiskananda yoktur kendi halinde biriyim iki göz iki kulak agiz burun işte neleri var da bu kadar kiskaniliyorlar merak ediyorum

Bizde de var böyle bir yenge, herkes onu kıskanıyor herkes ona nazar ediyor sanıyor. Geçen bacağında kocaman siğil gibi kocaman bir sivilce çıkmış, patlatmış oluk oluk iltihap akmış. Ortası yuvarlaklaşınca ay göze geldim, resmen bacağımda göz çıktı diye geziyordu. Ne tarafa güleceğimi bilemedim Ben de az yağlı ye, bir de sık sık yıkan, ağda yapma kıl dönmesi olmasın dedim ne yapayım

Yani sevmeyebilirsiniz herkes herkesi sevmek zorunda değil de, çocuklar size sarılınca mideniz bulanacak kadar tiksinmeniz hiç normal değil. Ne bileyim beni seven sayan, gelip sarılan çocuklara merhamet duyarım, başını okşarım. Hiçbir çocuktan da bu denli nefret edip tiksinemem sanki. Bilmiyorum belki anne olduğum için çocuklarla ilgili fazla hassas düşünüyorum. O yüzden empati yapamadım sizinle konu sahibi.

İçindeki nefreti masum çocuklara yansıtma lütfen. Çocuklar küçücükler nasıl nefret edesin ki? Eğer onlarla olduğun ortamdan negatif enerji alıyorsan bir araya gelmemeye çalış, nadiren git gel.

Sizi seven, size sarılan 9 ve 5 yaşındaki iki masum yavruya bu kadar kin besliyoranız ve Ke di çabanızla bundan kurtulamıyorsanız bence mutlaka psikolojik yardım almalısınız.

Ay bu bendede var sevmediğim birinin çocuğuna ısınamıyorum. Yani tabi zarar gelmesin isterim. Zor bir durum olsa yetişirim o farklı. Ama böyle içim aka aka sevemem.

Benimde sizden midem bulandi şuan.

Görümcenizi sevmeyebilirsiniz. Kimsenin çocuğunu da sevmek zorunda değilsiniz ama küçücük çocuklardan nefret etmek normal değil. Çocuk sonuçta çocuktan nasıl nefret edilir ki? Size sarılıyorlarmış üstelik

Görümceyle ilgili ne yaşadınız hiç bahsedilmemiş boşanmış diye sizi kıskandığı havasına girip kocam kocam diye buldumcuk hareketleriniz olduysa irite olmuş olması muhtemel nitekim kadın boşanmış annesine yerleşmiş vs sadece yazmışsınız bu durumdan rahatsızsanız kendi içinizde olun zira üstünüze vazife olmayan şeylere müdahil olmayın. Çocuklardan nefret etmek kötü kalpliliktir fesatlıktır kimse kusura bakmasın belli ki buradaki görümce normal ama siz anormalsiniz bu düşünce yapısındaki bir insan asla iyi kalpli değildir

sanırım bende sizin gibi davranırdım.sevmedim mi sevmiyorum.pek aynı ortamda bulunmamaya çalışın yoksa vijdan yapıcaksınız.annelerini savmeyince...

Ay yapmayın lütfen burda evlat hasreti ile yanan insanlar var bizleri gözünüzün önüne getirin onlar daha çocuk masum içim ciz etti inanın sizde bunu isteyerek yapmıyorsunuz zaten belirtmişsiniz asla yargilamiyorum inşallah geçer bu durum ama çocukların ne günahı var belli ki sizleri seviyorlar itmeyin kendinizden onlar kesinlikle hissederler bunu

Nefret ve tiksinti biraz abartı olmuş ama onlar daha çocuk, sevmeyebilirsiniz sevmek zorunda değilsiniz. Ben de eltimin çocuklarını sevşyor muyum sevmiyor muyum karar veremedim onlarla oyun vs oynuyorum vs ama sevşyor muyum sanki pek sevmiyorum gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…