cok cevap ve linc almisim bu konu üzere. mesaj yazan herkese (iyi ve kötü) tesekkür ederim. Kendimde belirtmistim kücük cocuklarin ne sucu olabilir ki benim onlara karsi sevgi hissetmemem icin. Ne yaparlarsa yapsinlar asla suclu onlar olamazlar. Ben görümcemi de suclu olarak görmüyorum bu konuda. Onunla aramizda ciddi sorunlar yasandi (gizli gizli esimin telefonunu alip onunla aramizdaki mesajlari okudu ve konustuklarimizi kendi arkadaslari arasi malzeme yapti, esimle nisanliyken emanet ettigim evimin anahtariyla gizli gizli daireme girdi, yapmadigim ve söylemedigim seylerle esimle aramizi bozmaya calisti, vs..) Cogu kisi kötü kalbli oldugumu belirtmis ve benim onu kiskandigimi ama ben onun bana yaptiklarina hic bir zaman hesap sormadim, ben görmemezlikten geldim, altan aldim. Kayanam görümcemin ciddi piskolojik sorunlari oldugunu hep belirtti. Hep yaptiklarina ve söylediklerine sabrettim ve sabrediyorumda ama artik anlayis gösteremiyorum onca olaydan sonra. Kaybeden ve üzülen hep ben oldum. Bazilari belirtmis onun kizlarini sevmemem kendisini sevmedigimden bagli oldugunu. Bende öyle düsünüyorum onun icin buraya yardim amacli yazdim. Belki aynisini yasayan ve bir fikri olan vardir diye. Bu konu beni ciddi anlamda mesgul ediyor ve cok cabaliyorum. Kendimde piskolojik yardim almayi düsündüm ama önce kendiliginden hal olur diye umdum..