Görümcem ve esim

Cok fazla dusunuyorsunuz. Dusunmeyin. Kendi hayatiniza bakin. Gelmezse gelmesinler, aramasinlar,sormasinlar. Siz de gitmeyin. Yok sayildiginiz yerde isiniz ne. Kendinizi bosu bosuna giderek sinir ediyorsunuz. Kendinizi zorla saydirip,sevdiremezsiniz ki.
Sorun esiniz de en azindan “Benim esim,cocugunun annesi sevmek degil ama saygi duymak zorundasiniz”demeli.

Merhaba, gicik insanlar, cok belli, ama bence siz onları umursamayın ve hatta kv dene gittiğinde görümcede orda olduğunda ve sizi görmemezlikten gelirlerse veya size laf atarlarsa, sizde yüzlerine söyleyin herşeyi, kocanızı karıştırmadan! Uyanık olun. Bu zamanlarda kim kimden birşey gormus? Ne güzel herseyi kendiniz yapmış siniz öyle komplexe felan da girmeyin 'benim zaten kimsem yok ve kv görümcemde beni görmüyor ' tribine girmeyin. Eşin le iyisin e saglikli yavrun da var, yeter de artar bile. Gerisi hava!! Samimi söylüyorum. Bende evliyim bebek bekliyoruz, bu zamanda insan ancak kendini ve eşini düsünür!! Ciğeri peş para etmez insanlari hayatinizi etkilemesine izin vermeyin!!

İş eşinde biter.
Sizin diğer konunuz ne oldu ? Kefillik için imza istiyordu görümceniz. Orda da konu açıp gittiniz . Eşiniz sizden habersiz kefil olduda o yüzden mi gizli saklı konuşuyorlar acaba ?
Yok başka şekilde bulmuşlar parayı eşim e rest çektim kefil lik konusu kapandı bitmiyor işte gorumcemin yaptıkları yoruldum sonra ben takıntılı oluyorum

Sizde hata var beklentiye girmissiniz.
Konusmaları siliyormus silsin ,muhtemelen dedikodunuzu yapıyorlar.
Aman yaparsa yapsın,it ürür kervan yürür der gecerim.
Adama da yeri gelince,yazık agır issiz derdi ben olmusum derim
Kocanıza mesafe koymamıssınız bence,ablan anne diye söylendikce,onlar da kendilerini bisey sanmıs.
Az mesafe koyun,umursamayın.

Fazla beklenti icine girdiginiz icin zorunuza gitmis ondan bukadar takmissiniz salın gitsin... aramiyorlarsa aramayin ve gidip gelmeyin. Esinizede acik acik sorun o konusmalar arasmalar neden siliniyor benim aklima pislik geldi acikcasi.... boyle gorumce tipleri kardeslerine baskalarini bile ayarlarlar seni yok sayar ezmeye calisir yakistirmaz kardesininde aklini bulandirabilir acilen mudahale et ama bu konuda sadece ne munasebet benden gizli hayirdir ne ceviriyorsunuz benim bilmemem gereken bilince mesele olacak birsey mi varki siliniyor derim ve gorumcemede sorarim ablacim hayirdir ya kapimandali muamesi goruyorum sorunu banafa anlatinda bende bileyim derim. Ama aramiyorlar sormuyorlar cocukla ilgilenmiyorlar bosveeeerr daha iyi emin ol kendi isini gucunu kendin yap cocgunla tamamen kendin ilgilen

Telefonundan mesajlarını okuyorum diyorsunuz, sinirli biriyim diyorsunuz ve görümcemle küsüz diyorsunuz. Neden mesajların silindiğini anlamadınız mı gerçekten? Tabi ki eşiniz belli ki iki tarafı da idare etmeye çalışıyor. Buna bir çözüm bulun bene çünkü erkekler arada kalmaya çok uzun dayanamıyorlar maalesef

Ben senin yerinde olsam özellikle görümce kişisinin yanında kocamla cilveleşirim hem de çok pis o adam kiminmiş gösterirdim ayrıca sık sık bebeğinizle ilgilensin . Muhtemelen kıskanıyor . Telefona , geldisine,gittisine, aldığına , sattığına hiç mi hiç önem vermediğini belli et .Benim kuzenim bu tür durumlarda hayali hastalıklar çıkarırdı ilgilensin benle , başka ne işi var derdi . Enişte bir gün elinden tutarak indiriyor arabadan ne oldu dedim bileğini burktu dedi , sürekli tansiyonu düşer vs Kendi kendine bayılırdı hatta . Sizin de nazlanacağınız bir durumunuz olsun .

bu kadar beklentiye gerek yok..
ama diğer durumlar eşiniz de bitiyor. Belli ki hep böylelerdi neden en başta duruma el atmadınız , sustunuz..
eşinizi karşınıza alın ve bu durumdan rahatsız oldugunu söyleyin.. Güzel güzel sakince ses tonunuza dikkat ederek konusursanz anlar bence. Hiç konustunuz mu ? Adam belki de konusmadıgınız için normal zannediyor olamaz mı? siz söylediğiniz de farkındalık yaşayacaktır.

ben msjların silinmesine takıldım eğer konuşacaksanız bunu da sorun lutfen .. zaten birliktesiniz ne oluyor da msjları siliyorsun de .. durumu Eşinle çözersen görumce bir şey yapamaz pasif kalır. İş eşte. .

İş eşinde biter.
Sizin diğer konunuz ne oldu ? Kefillik için imza istiyordu görümceniz. Orda da konu açıp gittiniz . Eşiniz sizden habersiz kefil olduda o yüzden mi gizli saklı konuşuyorlar acaba ?
Benim imzam olmadan kefil olmazmış konu kapandı gitti bı sekilde bulmuşlar nasıl diye sormadım eşimde sormamıs bilgimiz yok yani

Benm Görümcem de böyleci evliliği dağıttı

Valla kimse kusura bakmasın ama haklısın. Sen insan gibi usulünce eşine söyledin mi? Söyledin. Oralı oldu mu? Olmadı. Ailesi sen söylediğin halde yaptı mı? Yapmadı. Eee senin hakkın değil mi altın, zihnet eşyası. Nasıl olsa nikah oldu diye rahat davranıyorlar ama hakkındır yani durumları da iyiyse oğullarının mutluluğu için yapsınlar Bi zahmet.

Bence sana fesatlanmis canim kendi yolunda devam et eşinle pikniktir alsveristir daha özel ailecek vakit geçir gidip gelme eşin nasıl ki msjlari silecek kadar özel knusmayin gidin yüz yüze knusursunuz de rahat dedikodumu yapın diye gelmiyorum de dengesizler sen canla başla bı ton eşya getir oğullarına eş ol onlar sana sahip cikmasin neymiş yapmak zorund değiller mis o kendi boşanmış istiyor sende boşan cocukta onlara kalsın taklsinlar dullama rahat etsin

Şimdi nasıllar peki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…