Konuyu açarken " dert değil ama" diye başlamıştım bir de. Bütün kadınlar tansiyon hastası oldu benim yüzümdenDönüp dolaşıp buraya bakıyorum. Zaten misafir hiç sevmem insanların yüzüne söylerim çok iyi yapıyormuşum oh valla tansiyonum çıkıyor bu konuda ama kaostan da kendimi alamıyorum
ya 4 gün sonra gitmezlerse 1 ay kalırlarsa.. bende kaygı bozukluğu var yaKonuyu açarken " dert değil ama" diye başlamıştım bir de. Bütün kadınlar tansiyon hastası oldu benim yüzümden
Yok tatil rezervasyonu yapmışlar, eşime söylüyordu bugün. Tam tarihi öğrenemedim ama eşinin izni Ağustos başlarında bitiyor.ya 4 gün sonra gitmezlerse 1 ay kalırlarsa.. bende kaygı bozukluğu var yasinir oldum
Arkadaşlar hepiniz gerildiğinize göre abartmıyormuşum, en azından bu konuda içim rahatladı. Ben "hayır" diyebilen bir insan değilim. Böyle kendi kendimi yer bitiririm genelde. Yani ben karşıdaki insanın bunları düşünebilmesi gerektiğini düşünüyorum. Ama düşünemiyor işte. Gelme diyemem malesef, o kısım beni aşar. Bazı arkadaşlar, sen dışarda ye, eve gitme filan yazmış. Aslında bunu yapmak geldi aklıma. Çocuklarımı da alıp çıkarım çeşitli bahanelerle diye. O şekilde de anlamazsa daha ne yapabilirim bilmiyorum.
benim görümcem öyle yapıyor patladımGelirken iki paket şundan getirip dünyayı getirdi sanabilir89 cente Eki Görüntüle 3453634
Nerden bildiniz diyecektim ki, sizde de görümce varmış,Gelirken iki paket şundan getirip dünyayı getirdi sanabilir89 cente Eki Görüntüle 3453634
Ay hiç eziyet değil valla. İnşallah tamamen vazgeçerArkadaşlar gelişleri tekrar yarına kaldı.
Ya gurur yaptı, geldiğinde 4 gün yerine iki gün kalıp tatile geçecek.
Ya şuan kaldığı kuzen evi çok konforlu geldi.
Ya da sen beni istemezsen ben de böyle eziyet ederim deyip, her gün yarın geleceğim diyor,
Gelirken iki paket şundan getirip dünyayı getirdi sanabilir89 cente Eki Görüntüle 3453634
e tatıle gıdecegı tarıh bellı degılmıArkadaşlar gelişleri tekrar yarına kaldı.
Ya da sen beni istemezsen ben de böyle eziyet ederim deyip, her gün yarın geleceğim diyor,
Sizdemi getiriyorsunuzBisey sorcam ne getirilsin bekliyorsunuz?
Sizdemi getiriyorsunuz
Gelirken iki paket şundan getirip dünyayı getirdi sanabilir89 cente Eki Görüntüle 3453634
Hala 1€ olmadı mı gozlerim yasariyor ben 2016 da geldiğimde .8€ falandır en fazla gerçekten ne büyük enflasyon var0,99€ oldu
Belki bu sene sade birtane getirebilir.
kahrolası enflasyon
Ya senden istediği verimi alamayacağını anladı o yüzden kalıyor , ya da daha uzun planı var.Arkadaşlar gelişleri tekrar yarına kaldı.
Bisey sorcam ne getirilsin bekliyorsunuz?
Hala 1€ olmadı mı gozlerim yasariyor ben 2016 da geldiğimde .8€ falandır en fazla gerçekten ne büyük enflasyon var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?