- 21 Şubat 2016
- 2.978
- 7.494
inanın eşimin hatırı kalmasın olayı değil. Biz böyle yetiştik, aile önemlidir bizim için.Ya neden hayır deyip sınırlarınızı korumuyorsunuz? Hem çalışıyorsunuz, hem çocuklarınız var ve görümceniz kendi keyfinde. Bu forumda bir türlü "hayır" diyemediği için kendi hakkına giren kadınların konularını çok gördüm. Ne olur yapmayın, sizin misafir kabul edemem deyip, rahatça ailenizle birlikte tatile gitmeniz ne saygısızlık ne bencillik ne de başka bir şey, en doğal hakkınız. Aman kocamın hatırı kırılmasın diye kadınlar böyle şeylere katlanmaktan zorunda kalıyor, ama kimse kadının yaptığı fedakarlığı görmüyor. Hayır demek güzeldir :) Hayatta en değerli şey insanın kendisidir.
Ha şöyle birşey de var. Buradaki bazı üyeler biliyor. Pandemi dönemi eşimle ikimiz işsiz kaldık. Çocuklarıma süt bile alamayacak duruma geldim. O dönem bu görümcem ölü taklidi yaptı. Her sene gelip yiyip içiyoruz, zordasiniz alın 100 Euro çocuklara süt alın diyebilirdi.
Onu demiş olsaydı şu an bu konuyu açmış olmazdım zaten. Bana yapılanı bin misliyle geri yapacak bir insanım.
Ama aile olmak bu değil, farkındayım. Biz sizi maddi manevi sömürelim ama siz bize bulaşmayın şeklinde aile olunmaz.
Ha sınır olayına gelince yani defalarca gelmelerini istemediğimi ima ettim. En son baktım olmayacak direk söyledim. Hiç konuşulmamış gibi çıktılar yola.
Yani bu durumlar benim çok alışkın olduğum şeyler değil. Biz kardeşler, birbirimize 2 saatliğine gidecekken müsaitlik soran insanlarız. Hani ben kardeşlerime görümceme söylediklerimin binde birini söylesem evime ayak basmazlar. Sanırım o nedenle bocalıyorum. Değişik bir durum içindeyim.