Görümcem numaramı silmiş

"Kendi kardeşine bir şey demiyorsun amaaa.." diye kışkırtmış. O kadar iyi niyetliyse kendi uyarsaydı görümcesini. Kocasını tanıyordur, tepkisinin sert olacağını bilmediğini sanmam. Ben konu sahibini art niyetli buldum, tam olarak sonucunu tahmin etmese bile arada tatsızlık çıksın diye söylemiş belli ki. "Bak kardeşin de az değil" gibilerinden.

Aslında en güzeli kim ne yaparsa yapsın. Bana dokunmayan yılan bin yaşasın :)

'Başkasına sinirlenip kafa yoracağına sen kendi kardeşine bak' fikri var burada.
Bu bende de var: "başkasının yaptıklarından sanane dön kendine, kendi ailene bak."
Art niyetli de olabilir.

bir yerde konu sahibi( yanlis yazmayim ama)sinirlendimde yazdim tarzinda birseyler yazmis.
Bence de karismamak en guzeli :)cunku bak arada kaldi konu sahibi.
İşte biz kadınlar tutamıyoruz kendimizi, ağzımız durmuyor:)
Sonra kabak kadına patlıyor.

'Başkasına sinirlenip kafa yoracağına sen kendi kardeşine bak' fikri var burada.
Bu bende de var: "başkasının yaptıklarından sanane dön kendine, kendi ailene bak."
Art niyetli de olabilir.

Burada bence o niyetle değil. Normalde evet belki bu denebilir ama kardeşi sanki çok yanlış bir şey yapmış gibi araya katması art niyetli geldi bana. Fotoğrafı bile bile alıp göstermesi falan, çok ayıp bunlar.

Ben olaya iyi yönden bakmaya çalıştım.
Burada en olgun kişi görümce gibi duruyor.
Görümceyi sakinliği için tebrik etmek lazım.

Ben neden görümceme kaldır fotoğrafı diyeyim kıza karışayım ki görümcem zaten kendisi daha iyi biliyor abisinin hangi mekanlara nelere karşı tepkili olduğunu...

Ben kardeşinin gittiğini gördü sandığım için bunu söyledim eşime. Sonuçta whatsapp fotosuna koymuş eşimi de sildiği kırk yıl düşünsem aklıma gelmez... Eşim görsün diye söyleyecek olsam fotoğraf nerdeyse bir aydır duruyor

Orası nasıl bir mekan gerçekten merak ettim,eşin bu kadar tepki veriyor hem kardeşine hem arkadaşına ve eşin oranın öyle kötü bir mekan olduğunu nerden biliyor?

Ben nereden bileyim eşimin haberi olmadığını söyler misiniz ? Whatsapp a koymuş kız fotoğrafı ,eşim de görüyor sandım doğal olarak . Ne bileceğim ben eşimi sildiğini ?

Kabul etmiyorsunuz ama yaptığınız kesinlikle iyi niyet çerçevesinde bir davranış değil.

Ayrıca şu mekanı çok merak ettim. Tekin değil diye tutturmuşsunuz ailece. Nesi tekin değil, ne yapıyorlar ki orada?

Orası nasıl bir mekan gerçekten merak ettim,eşin bu kadar tepki veriyor hem kardeşine hem arkadaşına ve eşin oranın öyle kötü bir mekan olduğunu nerden biliyor?
Oranın nasıl bir mekan olduğunu bilmek için gitmeye gerek yok konuşulur nasıl bir yer olduğu giden tanıdıklarımız var ayrıca arkadaşımın sevgilisi de bir süre çalışmıştı bende gitmedim oraya ama nasıl bir yer az çok tahmin ediyorum .

gözünüzle görmediğiniz sadece duyumlara göre hareket ettiğiniz bir mekandan bahsediyorsunuz yani

Burada şimdi açık açık yazacak değilim sadece ailece tutturmadık çoğu insan diyor zaten.
Benim kardeşim henüz küçük yaşta ama büyüdüğünde istemediğim hoş olmayan bir şey yapsa bende ona bir şey demesem gidip de arkadaşıma yada ona aynısını yaptı diye sert tepki gösterirsem normal mi sizce insan önce kendi aile içine bakar

Sizin bilinçaltınızda görümceye karşı bir olumsuzluk var. Cümlelerinizden anlaşılıyor.

Uyuşturucu mu, konsomatrisler falan mı var? O konuyu da abartıyorsunuz ailece galiba.

Sır dolusunuz vallahi

İnsan önce birine laf söylerken kendine bakar yada en yakınına. Ben kendi kardeşim anam babam hoş olmayan şey yapsa onlara bir şey demeyip elaleme dersem banada derler sen önce kendi ailene bak diye bu amaçla dedim ben. Kışkırtacak olsam bir aydır duruyor fotoğraf o zaman gösteririm. Elalemin hayatına burnumu sokacak olsam çoktan sokardım .....

Sizin bilinçaltınızda görümceye karşı bir olumsuzluk var. Cümlelerinizden anlaşılıyor.

Uyuşturucu mu, konsomatrisler falan mı var? O konuyu da abartıyorsunuz ailece galiba.

Sır dolusunuz vallahi
Görümceme karşı asla olumsuz birşey yok ki tanışmadan bile ailesiyle eşimin, ilk onu sevdim çünkü eşime ikiz gibi benziyor hatta kızım olacaksa ona benzesin derim bu yüzden... Striptizci kızlar,taciz olayları vs.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…