Görümcem numaramı silmiş

Orası normal bir yer değil ki, burdan 2 saatlik yola tatil yapmaya gitmedi kız, gittiği mekan hoş mekan değil, taciz olayları yaşanıyormuş, striptiz yapılıyor,alkollü herkes, bu yüzden kızdı...

Eşim babasından yumuşak olduğu için eşime söylemişler, kv ye de denmiş, zaten onlarında numarasını silmiş görmesin diye. Normal olarak öyle yerlere gitmesini istemiyor namus bekçisi damgası vurmayın hemen , mekanda striptiz yapılıyor taciz yaşanmış kaç kere öyle mekana siz ister misiniz kardeşiniz gitsin ? Kocamı doldurmak değil bu o da fotoğrafı gördü sandım benim öfkem eşime oldu, elalemi eleştirirken kendi kardeşine laf demiyorsun galiba demek görümcemi ispiyonlamak değil çünkü gördü sandım, kızdığım eşim benim laf ettiğim eşim, görümceme etmedim.

Ben de alkollü mekanlara gider fotoğraflar paylaşırım. Kocamın ailesi de muhafazakar.
Güya kayınvalideme şikayet edenler olmuş, elvanlarda alkol alıyor gittiği mekanlar alkollü diye. Kayınvalidem bize ağlayacal oldu fotoğraf koymayın herkes kınıyor bilmem ne diye. Gayet sert bir tepki gösterdim, kim rahatsızsa hayat tarzımdan beni silsin anne benim hayatım bu kimseye laf düşmez siz de dahil dedim. O oldu gık diyemiyor diyemez ben de inadına foto koymaya devam ettim.
Bırak yengeyi görümceyi kayınvalideme dedim bunu.
Hele kardeşimin karısı abimi fitleyecek öyle mi?
Ben yüzünüze söyler her yerden siler engellerdim az bile yapmış.
Herkes kendi hayatına baksın, size ne, kocanıza ne?
Kocanız mahallenin bekçisi mi arkadaşına kardeşine karışıyor, kendi gitmesin ama gidene tek laf etme hakkı yok herkes haddini bilecek.
Karı koca ikiniz de alakadar etmeyen şeylere fazla karışıyorsunuz. Ayıp bu yaptığınız.

Eşim çok şükür öyle bir insan değil vurması dövmesi yok sadece konuşur akıl verir,
bütün aile bana cephe alamaz, kv ve kp de bilmiyor oraya gittiğini , eşimle beraber onları da silmiş ,görümcem eşime demiş, eşim de söylememiş onlara zaten sadece uyarmış akıl vermiş kardeşine. bütün ailenin bana cephe almasını gerektiren durum yok ortada yani.

Bu görümce kaç yaşında bu arada?

Eşini eleştirmek için onlarca yol varken kardeşiyle vurdun.
Sana ne insanlar istediği yere gider herkesin kendi hayatı diyebilirdin ama sen kardeşine birşey demiyorsun diyerek kardeşi hedef yaptın, adamı ordan vurdun. Bizden de altında iyi niyet aramamızı bekliyorsun. Gittiği yerde kapıdan gireni halletmiyorlar herhalde, kaldı ki kendini bilen insan, her yerden kılına zarar verilmeden çıkar, görümcen çıkmışta.
Samimi söylüyorum ben sana ne yazıyorsam kendi hayatımı göz önünde bulundurarak yazıyorum, şurda sana ne diyorsam, kendi kardeşim için de bana ne derim. Kendisine zarar veriyorsa vermemesi için uğraşırım o ayrı ama hesap sormak vs ters işler, bana ne? Annem babam varken ben kimim?

kusura bakmayın da iyi yapmış. hiç bence görümcenizle konuşmaya kalkmayın. hatanızı bilip susun. istediği yere gider, istediği yerden foto koyar. ben olsam abiye de haddini bildiririm, yengeye de. kime ne benim nereye gittiğimden, wp'ıma ne foto koyduğumdan. hayret birşey sabah sabah sinirlendim.

niyetiniz kötü değilmiş bence. kasten bir fesatlık yaptığınızı eşinizi gaza getirdiğinizi falan düşünmüyorum. Anlık görünce göstermişsiniz. Eşiyle herşeyi paylaşmıyor mu insan? Olabilir yani.
Ama görümceniz tarafından bakıncada oda engellemekte silmekte haklı tekrar aynı şey yaşanmasın istemiştir.
Boşverin hiçbirşey olmamış gibi devam edin. Unutulur.

Sorun ne biliyo musunuz.? Eşiniz muhtarı mı oraların..? Ona ne aslında..

Gorumcen ssenin soyledigini biliyor demekki seni silmis bi yalniz sekilde konusmalisiniz bence iyi niyetinibkotuye sanmasin

Allah gelinin de hayırlısını versin "arkadasına söylüyorsun ama kardeşine bir şey demiyorsun" ne demek? Size ne ya? Size ne milletin hayatından?
Görümceniz yine efendiymiş de sizinle muhatap olmadan silmiş sadece.

Siz hayatınızı istediğiniz gibi yasayamadınız diye sanmayın ki başkaları da sizin gibi yasayacak. İnsanları rahat bırakın.

Hayır bir de konu "görümcemin üstüne eşimi nasıl saldım" olmalıyken konuda Bile kendinizi mağdur göstermişsiniz.

Eşiniz kardeşinin girip çıktığı yerlere karışma hakkına sahip değil. Gorumceniz bekar ve +18 ise her istediği yere girip çıkabilir. Erkek egemen kafalara sahip oldugunuz burdan belli. Sırf o erkek oldugu icin görümceye karısabiliyor. Ama eminim ki gorumce abisibe karışamaz.. Erkek egemen ailelerde canı sıkılan kadınlar da genellikle ortalık kariştırıp üzerine vazife olmayan şeyler konuşurlar. Örneğini siz kendiniz vermişsiniz. Bu fesat ve ara bozan tipler kimlerdir diye hep merak etmişimdir. Merakımı giderdiniz. Umarım sizi ispiyonlayan biri hayatınıza girer de.. iki kardeş arasına girmenin ne kadar çirkin oldugunu anlarsınız.. Eşinizin gördüğünü sanmıß olmanız da burada size yapılan yakıstiŕmaları yersiz ćikarmaz. Görmüş olda bile "kardeşine neden bi şey demiyosun" cümlesi size söylenen her bir cümleye yüzde yüz haklılık veriyor..

Görümcen sizin numaranızı silmekle az bile yapmışşşş.Eşiniz yuvanız var.görümce nerde ne yapıyor size mi dert olmuş.
Görümceyle bu kadar uğraştığınıza göre,sizin onunla başka sorununuz var.onu kıskanmak çekememek gibi...
Ben o görümcenin yerinde olsam sizden selamı sabahı bile keserdim.yine de asil bi kişilikteymiş ki,sizin ona yaptıklarınıza rağmen yinede sizinle olaydan sonra karşılaşınca normal davranmış.
ben olsam tepkim çok sert olurdu!sizde ki savunma da gerçekten çok komik.ispiyonlamış gibi olmadınız da,ne oldunuz??? Onun iyiliğini mi istediniz.eğer gerçekten iyilik yapacaksınız,görümcenizden uzak durarak yapın o iyiliği!

tebrik ediyorum yani sizi. size ne isteyen istediği yere gitsin. eşinin o tip mekanlardan hoşlanmadığını biliyosan kardeşinin de ondan gizli gittiğini tahmin etmiş olman lazım. velev ki gizli değil yine de fitne sokar gibi cümleler kurmanız da hiç hoş olmamış. fesatsınız bence. numaranızı silmekte haklı kadın.

Ay ispiyoncu olmadimi bilir ben ispiyoncu degilim. Sanane ya nere gitti napti abisine yetistiriyorsun. Sinor olurum soyle haset insanlara kendilerinin ozgurlukleri kisitli baskalarinin gezmesine tozmasina karisir sinsice. Ben o kizin yeri de olsam numarani degil seni silerdim. Bu ne ya abi anne bana bitti bi de yengeye hesap verilecek.

Biz de onu diyoruz. Size mi kaldı karişmak?

Kötü niyetlisiniz hem de çok. Hiç kendinizi ispiyoncu, fesat değilim diyerek kandırmayın. Öylesiniz!!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…