Görümcem numaramı silmiş

Olay buyuk birsey olsa anlarim da..
Arkadasina arabasin vermemis o mekana gitmemesi icin. (Ki buda esini ilgilendirmez ya). Ama baglanti kuramadim yani gorumceyle. Esinin arkadasina arabasini vermemesi sizi uzdu mu nedir bu karsilastirma? Ne alaka yani..niyetiniz nedir dusunceniz neydi de boyle bir karsilastirmada bulundunuz?

Hani insan yeri gelir karsilastirma yapar esinin bakis acisini ogrenmek istersim vs veya ortada buyuk bir durum olur.. Ama sizin durumunuz cok sacma yani..gereksiz..

Oh en iyisini yapmis. Ben de sevgilimle resmimi koyacagim zamanlar sakincali kisilerin numarasina fazladan bir rakam ekliyorum,gorunmez oluyorlar
Acikcasi hala sizi eklemesi salaklik olurdu, bence gorumceniz son derece hakli.
Bir keresinde annem arayip 'facebookta bilmemkimle resmin var,o kim, sen neler karistiriyosun' tarzi paranoyak sacma sapan hallere girmişti, sildim engelledim. 7 yıl gecti ustunden,kafam rahat :)

Ayrica istedigi mekana gider,kocaman kadin. Mekan istedigi kadar kotu olsun,kendi arkadas grubuyla eglenmis kalkmistir. İster bara gider ister meyhaneye,size ne? Abisine ne?

Bence sizin eşinize soylemenizde art niyet yok. Benimkide herkese laf etse kardeşine bişey demese bende derim aynısını. Önce kendi kusuruna bak diye. Bence seninle ilgisi yok senden bakıp görmesin diye seni silmiş olabilir. Bence açıkça sor. Bişey derse kendini açıklama fırsatında olur ozmn.

Ilk mesajimda dedigim gibi cikarimda bulunamazsada bak kardesin nerelerde geziyo diye kiskirtmasi cok yanlis.
Benim de ilk mesajımda yazdığı gibi, arkadaşına yardımcı olmayacak kadar kızıp söylenebiliyorsa ve bu kadar kötü bir yerse önce kardeşine söylensin. Kimse kimseye karışamaz dünyasında yaşıyor olsalardı ne konu sahibinin eşi arkadaşına kızardı ne görümce kötü bir yer olduğunu bilerek fotoğrafını saklardı. Önce abi görürdü fotoğrafı, kardeşine söylense "sanane" cevabını alırdı olay biterdi. Ben çok büyütülecek bir şey göremediğim gibi sadece böyle bir olaydan "fesat, kötü" diye yaftalanılmasını da saçma buldum.
Konuyla bağlantısı olmasa da; geçmişte görümcem eşime benim duymayacağımı düşünerek paçoz demiştir ama şu an en sevdiğim görümcem de odur mesela. Sildim, engelledim, küstüm, fesat, kötü derken tek bir olayla değerlendirilmemesinde fayda var.

Ben kimse kimseye karisamaz kafasindayim arkadasina karisiyorsun kardesine bak yerine arkadasin seni ilgilendirmez derdim en basta.

Bazen tek olay tek davranis insanin butununu yansitir sizin gorumcenizin durumu baska onyargili davranmis yada ortaligi karistirmak amacli soylememis.

Yanı tutup da aaaa bak millete soyleniyorsun ama senin de kız kardeşin oraya gitmiş demek ?! Gerçekten masumane birşey mi?
Ikide bi telefonlarımızı karıştırmiyoruz gorumcemin esimi sildigini bilmiyordum diyorsunuz nedense bana pek inandırıcı gelmedi ...
Aksi takdirde görseniz bile eşiniz sinirli bunu da biliyorsunuz hemen görumceye yazar bak abin görmemiş sanırım gorseydi kesin !!! Tepki verirdi geçen de bunun muhabbeti oldu resmi kaldır bence denir...

Bence görümcen seninle arasına ciddi mesafe koysun . Bunu eşine söylemenin manası neydi? Kıyas yaptım diyeceksin : olmaz ! Görümcenin bulunduğu mekan hoşuna gitmediyse onu uyarirsin ..kaldı ki senin bildiğini o da bilir , kendine güvenmiş gitmiş .herkesin hayatı kimseyi ilgilendirmez! !!

Neden başka, niyetse o da niyet. Şimdi bir görümce kardeşine karısını kötülerse, bu ne paçoz kadınmış derse ne anlaşılır? Ona bakarsak bunda da iyi niyet yok ama her şeyime ilk koşan, fedakarlık yapan da bu görümcemdir.

Araya mesafeyi sen değil görümcen koymalı ki koymuşta zaten çok da iyi yapmış hangi mesafeden bahsediyorsun ki daha.Ben senin eşine iyi niyetle kızın o fatoğrafını gösterdiğini zannetmiyorum.Ne alaka yani görümceni örnek gösterip eşinin arkadaşını savunman.Bence bilerek ve isteyerek eşini dolduruşa getirmiş gibisin kız çok haklı kusura bakma ben olsam aynı şeyi yaparım net.

Siz koyamadan görümce mesafeyi koymuş bile... tebrik ediyorum görümceyi... diğer bildiklerinizi söylememeniz sizi temize çıkarmıyor...

Sizin gorumcenizin soylediginde kiskirtma yok mesela kendi gorusu ona gore pacozsaniz giyiminize laf ediyordur kisiliginizi sever kosar herseye ama konu sahibininki kiskirtma arkadasina karisan adam kardesine neler yapar biliyor.

Sizce neden sizi siliyor..

sizi silmemis bence direk basmis engeli.Sahsen hak etmissiniz de. Sen kocayi doldur sal kizin ustune sonrada fotosu bende gozukmuyor esimde gozukuyor .Cok güzel olmus size .Bu hakli bir gorumce hikayesi.

Çok ayıp etmişsiniz gerçekten, bu yaptığınızın fesatlıktan bir farkı yok. Önce söyleyip sonra da "Yapma etme, sakın bir şey deme" demek hiç de samimi değil gerçekten. Karışmakla hata etmişsiniz.

Hatanızın da farkına varmayıp kızın sizi silmesine kızıyorsunuz bir de :)) Kız size çatlamış, saldırmamış size güvenemeyeceğini anlayıp hırgür çıkarmadan sakince araya mesafe koymuş. Olması gerekeni yapmış. Yarın bir gün bir fotoğraf koyar, yine gidip ağabeyine söyleyebilirsiniz, bunu düşünüp mesafe koymuş haklı olarak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…